- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.801
armani mania
çok uyguna yedek şişe bulduğum için rahat rahat kullanıyorum :)
çok uyguna yedek şişe bulduğum için rahat rahat kullanıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerruti 1881
en çok iltifat aldığım kokulardan biri olabilir bu :)
İnternetten almıştım :) yazlık hafif bir kokusu varNerden aldınız :) kokusu nasıl
İnternetten almıştım :) yazlık hafif bir kokusu var
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...vmedikleriniz-tavsiyeler-yeni-kokular.984250/
burda ilk sayfada yorumlamıştım. vanilyalı,tatlı, kadınsı kokuları seviyorsanız pek hitap etmeyebilir. ama yazlık, temiz hem hafif hemde kalıcı bir koku arıyorsanız bakın derim.
Hermes deneyin derimARMANI CODE
tavsiye ederim çok hoş bi koku
aslında pek tarzın değil gibi kuzum ben de şaşırdımdkny be delicious - taktım buna bu aralar
Havalar sıcaklayınca ben böyle oluyorum kuzu tatlı kokuları rafa kaldırıp bu tarz kokulara yöneliyorum son 2 senedir böyle oluyor nedenseaslında pek tarzın değil gibi kuzum ben de şaşırdım
cerruti de beğenirsin. kullandın mı hiçHavalar sıcaklayınca ben böyle oluyorum kuzu tatlı kokuları rafa kaldırıp bu tarz kokulara yöneliyorum son 2 senedir böyle oluyor nedense
hayır canım daha önce hiç kullanmadım ama merak ediyorum baya övdün onucerruti de beğenirsin. kullandın mı hiç
yaz bitmeden dene mutlaka. ben bir 50lik bitirmek üzereyim. bir şişe daha alacağım. fiyatıda uygun mizuda falanhayır canım daha önce hiç kullanmadım ama merak ediyorum baya övdün onu