• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

IMG_1671.jpg
Bugün viktor rolf flowerbomb :KK200:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) hep takip ediyordum ama artık üye olayım dedim. :) Parfüm hastasıyımdır. Çok severim ve tek parfümle yetinmem. Ama şu son 1 yıldır LR Parfümleri ile tanıştım tanışalı başka parfüm kullanmıyorum. Sağlık açısından özellikle %100 doğal ürünler çünkü. Bruce Willis tv pragramında ağzınasıktı LR parfümünü.:KK54:tavsiye ederim. sevgilerimle

selamlar kızlar. ben böyle kışın kalıcılığı olan, çiçeksi bir koku arıyorum. normalde armani code kullanıyorum ve bir parfümü şişe yarısına kadar kullanıyorum sonra yine armani'ye dönüyorum. çiçeksi, ferah, şekerli olmayan beğendiğiniz kokular neler?

canım sende lacoste pour femme kullanıyorsun sanırım. ben benimkinin kalıcılığından ve etrafa yayılmasından çok şikayetçiyim. 5-6 fıs falan sıkıyorum 30 dakika sonra alamıyorum kokusunu resmen. Sende de böyle bir durum var mı? Bayıldığım bir koku. Sanırım dp den alacağım bir şişe. Ordaki orjinaline benziyordu, kalıcılığı da belki daha iyidir.

Back