- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #2.701
mesaj tekrarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden aldın canm fiyatı nedr kalıcımıvictoria secret love me . hayatımın kokusu
kendi mağazasından aldım. evet ilk defa bir victoria secret parfümünün kalıcılığı benden iyi not aldı diyebilirim:) fiyatı normalde 365 küsür olması lazım. ben 199 tlye almıştım kampanya vardınerden aldın canm fiyatı nedr kalıcımı
ayy cok uyguna gelmıs o zaman merak ettım canm kokusunu bakmak lazmm :)kendi mağazasından aldım. evet ilk defa bir victoria secret parfümünün kalıcılığı benden iyi not aldı diyebilirim:) fiyatı normalde 365 küsür olması lazım. ben 199 tlye almıştım kampanya vardı
bu kokuyu bana başkası daha tavsiye etti. Kış için tatlı bir koku arıyordum. Ama la vie est belle tarzı parfümler aşırı şekerli geliyor. Böyle ekşimsi olmayan yumuşak bir tatlılık arıyorum. Sizce beğenir miyim?Tresor nuit kızlar vazgeçilmez kış kokusu çok şik
Kesinlikle mağazada deneğin bence tersor daha az tatlılık taşıyor notalar daha kibarbu kokuyu bana başkası daha tavsiye etti. Kış için tatlı bir koku arıyordum. Ama la vie est belle tarzı parfümler aşırı şekerli geliyor. Böyle ekşimsi olmayan yumuşak bir tatlılık arıyorum. Sizce beğenir miyim?
Mağazalar tester bulundursa deneyeceğim ama ( Douglas ülkemizden çekildi sevil,boynerde tester kıtlığı var resmenKesinlikle mağazada deneğin bence tersor daha az tatlılık taşıyor notalar daha kibar
özendirdin beni bu parfüme nasıl bi koku bu =))narciso edp
bir tanecik parfümüm