- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.401
buldun mu sonunda aradığın kokuyu :)JANNA CANM YARDIMINA İHTİYACIM VAR :) SADECE SEVİLLERDE SATILAN TOUS PARFÜMLERİ VARYA ONDAN ALCAM AMA SEVİLDE TAKSİT YAPIYORLAR MI BİLMYORM N11 DE TUNA PARFÜMERİ VAR ORDAN MI ALSAM YOKSA HIZLI AL .COM DAN MI HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN ?? SANIRIM SEN İKİ YERDEN DE ALMISTIN
tam olarak aradıgım demiyorm amabuldun mu sonunda aradığın kokuyu :)
tam adı ne canımtam olarak aradıgım demiyorm amacook sewdimm diyelimm 30 ml kullandıktan sora ondan da sıkılırm diye düşünüyorm ama suan için 100 denememden soraki en sewdigim koku diyebilirm canm
belki sen hissetmıyorsndr canm insan kndi parfümünü hissedemiyoo ama etrafındakiler alıyor kokunu ...Chopard Wish...ama bu da olmadı ..hiçbir koku kalmıyor üzerimde benim
Hahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki.Hipnotic poison EDT kullandım şu sıralarda sürekli kullanıyorum ve itiraf ediyorum ki bu parfümü çok sevmeye başladım halbuki nefret ediyordum zamanında bu parfüme resmen hakaret etmiştim utandım valla
aaaHahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki.
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim
bayılıyorummmArmani Si Kullandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?