Bugün hangi parfümü kullandınız ?

buldun mu sonunda aradığın kokuyu :)

Lolita lemplica Bugün aldım ve uzun zamandır aradığım kokuyu buldumm
Herkeste güzel kokmuyormuş internette okuduğum yorumlarda rakı gibi kokuyor gibi şeyler okumuştum . Bende pamuk şekeri gibi hafif çikolata ve vanilya karışımında koku çıktı ortaya , bayıldım

Hipnotic poison EDT kullandım şu sıralarda sürekli kullanıyorum ve itiraf ediyorum ki bu parfümü çok sevmeye başladım halbuki nefret ediyordum zamanında bu parfüme resmen hakaret etmiştim utandım valla

Hipnotic poison EDT kullandım şu sıralarda sürekli kullanıyorum ve itiraf ediyorum ki bu parfümü çok sevmeye başladım halbuki nefret ediyordum zamanında bu parfüme resmen hakaret etmiştim utandım valla
Hahaha sende benım gibi zamanında nefret edip olumsuz yaptıgın parfüme bayılmaya başladın demek ki.
Bende şu sıralar aynı şeyi chloe love da yaşıyorum. Resmen aşık oldum parfüme sık sık doyamıyorum. Oysaki bi zamanlar cok kötü demiştim

aaa bende şaşırdım şimdi yorumuna canım hiç sevmezdin bu kokuyu açığı bile benzeyen ve kalıcı olan bir parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…