- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.409
- 248
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.061
Ay cok sevindim kuzum ya doğru tespit icinde cikolata vanilya var.
Bende yakında 2.şişemi alacağım bitirmek üzereyim
Güle güle kullan fıstığımm
Aldığınız yerleri de yazın bari heryerde bulunmuyor
Şişesi de cok tatlı değil mi yaa :)
ben internetten aldım. çok tatlı adı gibi lolita kokusu
Canım Burberry bodyle intense olanı arasında nasıl bir fark var?Eşimin hediyesi burberry body intense bugün elime ulaştı,çok kalıcı sabahtan beri hala kokusu burnumda bayıldım
Canım body intense daha yoğun olanı sadece koku biraz daha belirgin notalrında çok fazla bariz bi fark yok sanırım ama body e göre body intense çok daha güzel geliyor banaCanım Burberry bodyle intense olanı arasında nasıl bir fark var?
Güle güle kullan canım,bende dün itibariyle burberry body intense ime kavuştum insan hakikaten kullanmaya kıyamıyorBurberry London kullandım yine uzunca bir süre de bu parfümü kullanıcam gibi görünüyor dün akşam itibari ile orjinalinede kavuştum caanımm parfümümünama günlük dp den aldığımı sıkıcam orjinali sıkmaya kıyamıyorum
Burberry London kullandım yine uzunca bir süre de bu parfümü kullanıcam gibi görünüyor dün akşam itibari ile orjinalinede kavuştum caanımm parfümümünama günlük dp den aldığımı sıkıcam orjinali sıkmaya kıyamıyorum
Canım inan hiç bilmiyorum eşim getirtmiş arkadaşına yurtdışından :) bende beklemiyodum hiç süpriz olduLondon un orjinali ni nerden aldınız acaba
Bi de aldığınız dolum orjinaline yakın mi.alkol kokusu çok geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?