Bugün hangi parfümü kullandınız ?

ya nasıl bi koku çok merak ettim
indirimde de kendisi
gerçi sen ilgilenmezsin diye düşünüyorum
http://www.trendyol.com/Jasmin-Noir-Edp-50-mL-Kadin/UrunDetay/38876/13685460/Kozmetik

Mizuda 100ml şişesi daha uygun fiyata satılıyor.
Benim şişem daha yarısına bile gelmedi.
Tatlı çiçek kokusudur jasmin noir.
Çok güzel bir parfüm.

Ben bvlgariden mon jasmin noir leau exquise ve omnia amethyste alacağım bu ay. Tam benlik kokular üretiyor bvlgari.

Bu arada açmadan önce kodunu kotrol ettim kesinlikle orijinal üstelik taptane yeni üretim
artık parfümlerimi missperadan alcam :)
ama işte sevmedim moralim bozukbiraz

Bu arada açmadan önce kodunu kotrol ettim kesinlikle orijinal üstelik taptane yeni üretim
artık parfümlerimi missperadan alcam :)
ama işte sevmedim moralim bozukbiraz
Canım kokuyu almadan önce denememişmiydin,biraz ağır bi kokudur ama yumuşayınca güzel oluyor

Canım kokuyu almadan önce denememişmiydin,biraz ağır bi kokudur ama yumuşayınca güzel oluyor
denememiştim :/
çok araştırdım bnm beğendiklerimi beğenenler çok beğenmişti, bide koku zevkimiz aynı olan bi arkadaşım ki lolitayı onun sayesinde keşfetmiştim, harika dedi öyle aldım
buram buram orkide kokuyorum :) kötü değil aslında değişik :)

Bugün Lolita Lempicka sıktım miss gibi

Canım Bvlgari Jasmin noir güzel bir kokudur ben bayılırım..
ama kadınsıdır öyle şeker şeker bir koku değildir:)

Herkeste beğenmez bu kokuyu risklidir kokusu yanı.

Güzeldir aslında ağır ama ck.nın parfümlerine görede oldukça kalıcıdır,yinede güzel günlerde kullan canım

Bugün madam coco'nun vanilyalı vücut spreyini sıktım bol bol.
Hiç rahatsız etmeyen, ağır olmayan bir vanilya kokusu. Müthiş.

Kurabiye gibi kokuyor o ya.. Bir tek o kokusunu beğeniyorum.
Ama hiçbir mağazasında bulamadım.

Aaaaa nasıl olur ya =/
Bugün vanilyalı oda spreyini bile gördüm.
Onu da alıcam galiba. Aşık oldum kokusuna. Ne kadar kullanırsam kullanayım baymıyor. Ağır gelmiyor.
Sürekli de indirime giriyormuş kozmetik kısmı.
Sen yine de kontrol et canım. Bu sanırım victoria's secret vanilla lace'e de çok benziyor.
Çünkü onu da arkadaşım kullanıyordu.

Kenzo flower kullandım

Bu parfümü geçen akşam sevgilim hediye etti. İş yerinde bir bayanda çok hoşuna gitmiş. İsmini öğrenip hemen banada bi tane alıvermiş sevdiceğim :)

Pudralı hafif çiçeksi bir kokusu var. Beğendim gayet güzel. Kadınsı. Pudralı parfüm arayanlar deneyebilir

Vanilla lace'i biliyorum canım ama madame coconunki daha güzel kokuyor bence.
Sen öyle diyince bugünde cepadaki magazaya baktım ama yok
Oda kokusu duş jeli vs var ama vücut spreyi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…