- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.021
estee lauder sensuous nude
odunsu, ama hafif bir koku.Bu kokuyu cok merak ediyorum. Her yerde karsima cikiyor ama denemedim henuz. Nasil bir koku?
Ben bugun Marc Jacobs Dot kullandim
odunsu, ama hafif bir koku.
hindistan cevizinin doğal bi kokusu olur ya şekerli değil ama..
işte o koku var içinde.
erkek arkadaşım cok seviyor bu kokuyu masum buluyor.
Odunsuluk baskin mi? Hindistan cevizi kokusunu severim :)
yani şekerli hindistan cevizi gibi değil doğal hindistan cevizi gibi
kokuyor.
sandalagacının kokusu da cok net hissediliyor bu arada:)
yani bariz odunsu agırlıkta bi koku. ama en cok hindistan
cevizi ağır basıyor
bide niyeyse ben biraz karabiber kokusu da alıyorum
notasında var mı bilmiyorum.
ama cok hafif bir koku
Bu parfümü deli gibi merak ediyorum hemde çoookkk birascık tarif edebilermisin kuzumestee lauder sensuous nude
Kuzucum hafif odunsu bi koku..Bugün burberry london sıktım
Bu parfümü deli gibi merak ediyorum hemde çoookkk birascık tarif edebilermisin kuzum
Pembe biber notasını sevmem mii hiç :)) vallahi sephoraya sırf bu koku için uğricam acayip merak ediyorum ben zaten yumuşak ama kendini belli eden her mevsime yakışacak kokuları seviyorum :) bunu da severim kesin bakayım bir kokusuna ozaman.Kuzucum hafif odunsu bi koku..
Böyle hafif hafif karabiber kokusu geliyo.
Pembe biber notasını sevıyosan sevebilirsin
Böyle temizlik gibi kokuyo kesinlikle her mevsime uygun.
Pembe biber notasını sevmem mii hiç :)) vallahi sephoraya sırf bu koku için uğricam acayip merak ediyorum ben zaten yumuşak ama kendini belli eden her mevsime yakışacak kokuları seviyorum :) bunu da severim kesin bakayım bir kokusuna ozaman.
Kuzuu dün sephorada denedim sensous nude u :) ağır bir koku değil hindistancevizli güneş kremi gibi kokuyor :) bilindik bir koku gibi aynı ama sevdim böyle boğmuyor insanı tatlılığı hiç rahatsız etmiyor soft yumuşak bir koku gerçekten :) ama dediğim gibi koklayıncaa tanıdık geldi farklı gelmedi bana :)Bakınca yorumlarını bekliyorum canım :)
Evet bende ilk kokladığımda onu bir parfüme benzetmiştim:)Bugün de burberry london
Kuzuu dün sephorada denedim sensous nude u :) ağır bir koku değil hindistancevizli güneş kremi gibi kokuyor :) bilindik bir koku gibi aynı ama sevdim böyle boğmuyor insanı tatlılığı hiç rahatsız etmiyor soft yumuşak bir koku gerçekten :) ama dediğim gibi koklayıncaa tanıdık geldi farklı gelmedi bana :)
şu lolitadan almak istiyorum nerde koklasam acaba :)Evet bende ilk kokladığımda onu bir parfüme benzetmiştim:)
Şimdi hangi parfüme benzettiğimi hatırlamıyorum.
Ben bugün Lolita lempicka feminine sıktım, ay sonunda kavuştum şükür
şu lolitadan almak istiyorum nerde koklasam acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?