Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399

ben de bunu düşündüm ancak yine de chp ye oy vermeye gitmedi elim..geçen seçimde oyum chp'ye idi ancak bu seçimde mecliste yer almayan bir partiye oy vereceğim ankette de bu şık olmayınca tepki olarak hiç birine oy vermem şıkkını işaretledim.

yalnız ankete bakınca şok oldum,ben akp çok öndedir diye düşünürken chp ile baş başalar neredeyse.

Ölü oy atmayın arkadaşlar..
Burda ya da gerçekten sandık başında..
Sesinizi ulaştırın......

''İslamiyeti ele alıp Türklüğü inkar etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.''
''Türk töresinin bir diğer şartı da haddini bilmektir. Haddim bilmek... Ne kendinizi dev aynasında göreceksiniz. Herkese yukarıdan bakacaksınız, ne de kendinizi aşağıdan göreceksiniz, aşağıdan bakacaksınız.''
Türkeş'in bu iki sözüyle büyütülen bir Türk evladıyım ben... Ömrüm boyunca oy kullanmaya başladığımdan beri, seçimim hep Mhp oldu. Bahçeli'nin pasifliğini içim kaldırmıyor artık. Çok kararsızım o yüzünden

ben bu ülkenin gençlerinden biriyim, gelecek benim ve yaşıtlarımın düşünceleriyle şekillenecek o yüzden kendi adıma paylaşmak isterim bir kısmını,
akp; dayatmacı ve inatçı buluyorum, tüm halkı kucaklayabildiğini düşünmüyorum, konuşmalarında alevi sunni %50 gibi ifadeler kullanmaları bunu gösteriyor. alttan almayı bilmiyor, bir kibir var bence üzerinde. tek başına hükümet olan bir partinin daha ılımlı ve birleşimci olması gerekli bana göre. yaptıkları yolsuzlukları haksızlıkları görmezden gelemiyorum, ama örgütlenme ve taraftar kazanma konusunda çok başarılı olduklarını düşünüyorum.
chp; muhalefetin yüz karası olduğunu düşünüyorum, sadece akp ve gündem üzerinden politika yürütüyor. daha dürüst fakat daha beceriksiz. gündemi akıllıca kullanıp rant sağlamaya çalışıyor, ileriyi görüp akıllıca davranmasını beklerdim, bu yetiden yoksun olduğunu düşünüyorum. laik olmalarını beğeniyorum.
mhp; muhalefet mi yandaş mı belli değil bence. kürt-türk meselesi ile ilgili değilse ne yapacağını kestiremediğim bir parti. çoğu konuda politikaları yok gibi, mesela kadın haklarıyla ilgili bir çalışmalarını göremedim, belki ben bulamamışımdır varsa kusura bakmasınlar. fanatik bir seçmen kitlesi olduğunu düşünüyorum.

daha pek çok parti var tabi ki, hepsini tek tek yazacak kadar bilgi sahibi değilim. ama hepar diyen bir kaç arkadaş gördüm, amacım kimseyi kırmak yada eleştirmek değil sadece bu konudaki düşüncemi de paylaşayım, idam vaad eden bir partiye ben oy vermezdim. kim için hangi taraf için olursa olsun, bu ülkenin yeterince idam gördüğünü düşünüyorum.
sonuç olarak herkese hitap edebilen, laik bir parti olsa oyumu ona verirdim.

Benimde beklentim bu yönde kesinlikle...

Anket ilginç bir hal aldı gözümde.
Açıldıgı gunden beri takıp edıyorum.
Genellikle 15-20 oy sabıt gıdıyordu 2 parti hatta sabah bile.
Nasıl değişmiş anlamadım ben bu kadar??

"iktidar kibiri, uzun süren tutukluluklar, roboski, hes, kck, kürtaj, suriye, reyhanlı, içki yasağı, işçi ölümleri, gezi, çanak çömlek, ucube, tutuklu öğrenciler, ergenekon, balyoz, rövanş, one minute, 28 şubat, dink cinayeti, örgüt yok, kitap/bomba, ananı da al git,futbol, fb, çarşı, şike..." saymakla bitmez.
Ha bir de %100 ün başkanıyım deyip "%50 min oyunun hakkını vermek için" diyebiliyor. Demekle de kalmıyor. (o da %50 değil ya neyse işte...:) )
Bu yüzden oyum AKP' ye değil...
Eylemdeki tavrından sonra "o kötünün iyisi"ni düşünmeye başladım. (ve bunu düşündüğüme inanamıyorum). Bir şeylerin değişebilme ihtimali var. Belkide ben böyle düşünmek istiyorum.

vardır canım vardır olmalıdır zaten ama ışte sorun orda vardır da kim??????? öyle birinin sadece varsayimda olması yetmiyor keşke olsa ama yazık ki yok...

Evet... Ne yazık ki yok...

Son düzenleme:
İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söylenmesini kaldıramıyorum..

Ortalık bu kadar karışıkken çıkıp şunu yaptık bunu yaptık demesini kaldıramıyorum..

İnsanları laflarıyla körüklemesini kaldıramıyorum..

Bir genç olarak bana hakaret etmesini çapulcu ayyaş demesini kaldıramıyorum..

Oyum CHP ye

Biz ailece düşündük taşındık gecen sene oyumuzu akp ye vermiştik şimdi oyumuzu sandıkta Mustafa Sarıgüle vermeye karar verdik ( gönlümüzde onun gelmesi var chp ye:))) ben oyumu kullandım burada

Son düzenleme:
Biz ailece düşündük taşındık gecen sene oyumuzu akp ye vermiştik şimdi oyumuzu sandıkta Mustafa Sarıgüle vermeye karar verdik ( gönlümüzde onun gelmesi var chp ye:))) ben oyumu kullandım burada

ahhh ah keşke gelse chp nin başına ya da muharrem ince ikisinden biri gelmeli

fikrimi özgürce yazıyorum kimse eleştirme lüksüne sahip değildir zira ben de bana uymayanı eleştirmiyorum....

asla ve asla akpye oy çalışmaz benden Türkiyenin başına gelen en kötü iktidar olduğunu düşünüyorum

Kemal kilictarogluna ragmen chp'nin bu kadar oy almasida ilginc
Ben hayatimda bu kadar seviyesiz bir siyasetci gormemistim
Mustafa Sarigul gibi biri varken onu nasil chp'nin basina gecirdiler inanamiyorum...

CHP öndemi gidiyo şu an da allah allah şaşırdım doğrusu

CHP öndemi gidiyo şu an da allah allah şaşırdım doğrusu
AKP geridemi kalmışşş
Yaşasın MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Anket ilginç bir hal aldı gözümde.
Açıldıgı gunden beri takıp edıyorum.
Genellikle 15-20 oy sabıt gıdıyordu 2 parti hatta sabah bile.
Nasıl değişmiş anlamadım ben bu kadar??

chp.ye oy veren bikaç arkadaş face.lerinde paylaşmışlar,ordaki kk üyeleride oylarını kullanmış.ee genelde karşıt görüşler listelerden silindiği için chp birden atağa kalkmış oldu.

ben akp.ye verdim ama face.deki listemde kk.üyesi pek kimse yok

anasayfada paylaşıldımı bilemiyorum,daha çok üyenin haberi olursa daha gerçekçi sonuçlar çıkar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…