hala nasıl akp ye şöyle açayım sözümü halkını insan yerine koymayan böyle akılalmaz şekilde eziyet eden dini duygularını sömürerek yerini kaybetmemeye çalışan ay yazamicam kibar olayım kırıcı olmayayım diye düzgün yazmaya çalışıyorum ama olmicak en iyisi kısa kescem hala böyle bir partiye nasıl oy veriliyor hem de sonuna kadar diyerek!!!!
gerçekten çok üzülüyorum insanlarımızın beyni nasıl böyle yıkanabilmiş ve çok kızıyorum nasıl bu insanlar buna müsaade ediyor
uyanın artık nasıl sömürüldüğünüzü görün yurtdışındayım ve burdaki medyada sizlerin görmediği sizlerden saklanan öyle şeyler görüyorum ki dayanamayıp ağlıyorum hakkınızı savunun ve daha da ötesi hakkınızı alın arkadaşlar
ve lütfennn tepkinizi göstermek istiyorsanız oy kullanın
Aman canım... Birkaç gün önce benzer birşey yazıp çok büyük tepki topladım.
sanırım bunun sadece bizler farkındayız.:26::26::26:
ay yine uyuma muhabbetimi
isteyen uyur,isteyen uyanıkmış gibi yapıp horlamaya devam eder,isteyende gerçekten uyanıp insanların seçimlerine saygı duymasını öğrenir .saygı yahu biraz saygı !
siz böyle yazınca insanlar kararlarından vazmı geçecek !
bu alaycı tavırlarla kimin fikirlerini değiştirmeye çalışıyorsunuz !
" ayy hiç anlamıyorum nasıl oy verirler haaalaa" anlama be kardeşim anlamanda gerekmiyoki zaten.kendi oy verdiğin partiye neden nasıl oy verdiğini anlada bi hele,o yeter.
hiç hoş bu değil tavrınız.. çok üzüldüm.
çünkü onların aldıkları kararlardan bizlerde etkileniyoruz. kendim adına kimseyle alay etmediğmi bilmenizi isterim. aksine ne kadar kıymetli olduklarını, o yüzden özgür kalmaları gerektiğini vurguluyorum. bu kadar önem verdiğimiz bir konuyu keşke daha şık cümleler ile ifade etseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?