Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili ampulsever arkadaşlar; lütfen cevap verir misiniz??
Demokrat olduğunu söyleyen , iddaa eden bir partinin üyelerisiniz ya da en azından başlangıçta böyle olduğunuzu savunuyordunuz.
Sizce demokrasi nedir??
Slogan savurmayı bırakın lütfen...
Arkadaşlar AKP'ye oy verenlere bu kadar "çatmak" istemiyorum açıkçası. Çünkü lütfen kusura bakmasınlar ama beyinlerinin yıkandığını düşünmekteyim.
O yüzden hepimizin AKPli arkadaşlarımızı silmek, üstünü çizmek yerine o kişiyi/kişileri kazanmak gibi misyonu olmalı bu süreçte. Belki bir taksici belki de komşusu.. Ne için yürüdüğümüzü anlatıp, özgürlüğün aslında onlar içinde ne kadar kıymetli olduğu anlatılmalı. Sakin, sakin... Artık meydanlar riskli ve bizim amacımız zaten bunu yapmak değil. Kavga, gürültü değil. Şimdi herkes bu misyonla ilerlerse "beyinlerde devrim" olur!
mesela ilkini söyleyeyim. kadına şiddetin en çok "yaptırımsız" kaldığı süreçteyiz arkadaşlar. Üstelik cumhuriyet tarihi boyunca. Siz istemez misiniz hemcinslerimiz daha sağlıklı evlilikler yapsınlar. Bakın tarihlere bu dönemde maalesef kadınlar bile "çok eşlilik" makbuldur demeye başladılar. Duydunuz mu hiç bir cumhuriyet kadınının bunu önerdiğini? ya bizim başımıza gelse?
onları da saygı ile dinlemeye hazırım. Onların da bana katacakları olduğundan eminim.
Demokrasi nedir açıklamıcam ama demokrasinin ne olmadığın açıklayayım size;
Mesela şapka takmadı diye insanları asmak demokrasi değildir. AKP'ye oy verenlere beyni yıkanmış demek de demokrasi değildir. Siz önce bir demokrasiyi öğrenin sonra bize de öğretirsiniz.
Ne çirkef insanlar var burada ya. Ampulsevermiş. Bende sana oksever diyim o zaman uygun oldu mu sence? En sonunda bu konu yüzünden banlanacağımı biliyordum sanırım o gün bugün. Madem banlanacam içimi dökerim bende.
Kömüre, makarnaya oy veriyor dediniz sustuk, vatan haini dediniz sustuk, koyun dediniz dinci dediniz yine sustuk. Ama artık yeter. Herkes haddini bilsin. Ben istediğime oy veririm kimse de gelip yok beyni yıkanmış yok ampulsever diyemez.
Sayın Ebruli eğer AKP'ye oy veriyorum diye beni silecek arkadaşım varsa da buyursun silsin. Bu ne biçim zihniyet AKP'lileri topluma kazandıracakmışsınız. Biz zaten toplumdayız sizin kazandırmanıza ihtiyacımız yok.
wiki:
Sevgili ampulsever arkadaşlar; lütfen cevap verir misiniz??
Demokrat olduğunu söyleyen , iddaa eden bir partinin üyelerisiniz ya da en azından başlangıçta böyle olduğunuzu savunuyordunuz.
Sizce demokrasi nedir??
Slogan savurmayı bırakın lütfen...
Demokrasi nedir açıklamıcam ama demokrasinin ne olmadığın açıklayayım size;
Mesela şapka takmadı diye insanları asmak demokrasi değildir. AKP'ye oy verenlere beyni yıkanmış demek de demokrasi değildir. Siz önce bir demokrasiyi öğrenin sonra bize de öğretirsiniz.
Ne çirkef insanlar var burada ya. Ampulsevermiş. Bende sana oksever diyim o zaman uygun oldu mu sence? En sonunda bu konu yüzünden banlanacağımı biliyordum sanırım o gün bugün. Madem banlanacam içimi dökerim bende.
Kömüre, makarnaya oy veriyor dediniz sustuk, vatan haini dediniz sustuk, koyun dediniz dinci dediniz yine sustuk. Ama artık yeter. Herkes haddini bilsin. Ben istediğime oy veririm kimse de gelip yok beyni yıkanmış yok ampulsever diyemez.
Sayın Ebruli eğer AKP'ye oy veriyorum diye beni silecek arkadaşım varsa da buyursun silsin. Bu ne biçim zihniyet AKP'lileri topluma kazandıracakmışsınız. Biz zaten toplumdayız sizin kazandırmanıza ihtiyacımız yok.
özür dilerim LİLYUM85 birşey sormak isterim... mesajınızda "o da diyebilirdi ki dökülün sokaklara demişsiniz.."
demokrasilerde emir komuta olmalı mı? üstelik eylem en demokrat haktır.
kesinlikle çok haklısınız aramızda art niyetli insanlarda var. biz de onları temizlemek konusunda başbakan ile iş birliği yapmayı çok çok isteriz. Mesela AKP mitinginde bayrak üzerine oturanlara eminim sizin de tepkiniz vardır. onlar nasıl ki sizin içinizdeki çürük elmalarsa, bizde de var çürük elma.. Ve siz de biz de ayıklayacağız.
Ancak ben birinin bana "sokağa dökülün" talimatını kaldıramayacak kadar özgürüm. Sizinde öyle olduğunuzu düşünüyorum, yanılıyor muyum?
Konuya Atatürk'ü karıştırmasın kimse!
Şu anda hepiniz şu sitede düşüncenlerinizi yazabiliyorsanız bunu temelini atan Atatürk'tür ve unutmadan Atatürk aleyhine işlenen suçlar kapsamında yazdığınız her hakaret, her iftira suç teşkil eder.
Biraz saygı!
buda hakaret etmenin nazik bi yolu sanırım bu kadarda ezik muamelesi yapılmazki pes..bence günlerdir ortalığı yakıp yıkanların beyni yıkanmışArkadaşlar AKP'ye oy verenlere bu kadar "çatmak" istemiyorum açıkçası. Çünkü lütfen kusura bakmasınlar ama beyinlerinin yıkandığını düşünmekteyim.
O yüzden hepimizin AKPli arkadaşlarımızı silmek, üstünü çizmek yerine o kişiyi/kişileri kazanmak gibi misyonu olmalı bu süreçte. Belki bir taksici belki de komşusu.. Ne için yürüdüğümüzü anlatıp, özgürlüğün aslında onlar içinde ne kadar kıymetli olduğu anlatılmalı. Sakin, sakin... Artık meydanlar riskli ve bizim amacımız zaten bunu yapmak değil. Kavga, gürültü değil. Şimdi herkes bu misyonla ilerlerse "beyinlerde devrim" olur!
mesela ilkini söyleyeyim. kadına şiddetin en çok "yaptırımsız" kaldığı süreçteyiz arkadaşlar. Üstelik cumhuriyet tarihi boyunca. Siz istemez misiniz hemcinslerimiz daha sağlıklı evlilikler yapsınlar. Bakın tarihlere bu dönemde maalesef kadınlar bile "çok eşlilik" makbuldur demeye başladılar. Duydunuz mu hiç bir cumhuriyet kadınının bunu önerdiğini? ya bizim başımıza gelse?
onları da saygı ile dinlemeye hazırım. Onların da bana katacakları olduğundan eminim.
hiç kitap okuyor musunz? cumhuriyet kurulmadan önceki toplumda yani osmanlı da hatta ilk islam devleti olan medine islam devletinde dahi çok evliliğe ruhsat verilmesine rağmen tek evlilik efdaldir denilmiştir..... lütfn islam tarihini açıp açıp defalarca okuyunz evlililiğe islamiyt kadar değer veren olmamaıştır...... çok eşililik makbul diyen duymadım ama gayri meşru ilişkiler yaşayan ev araba vs alan cumhuriyet erkekleri ve cumhuriyet kadınları duydum..........islamı karıştırmayın diye bilirsinz ama çok eşlilik vs yamışsınz konuyu direk islamın hükümlerine bağlamışsınz.... umarım sağlam kaynaklara ulaşıp doğru bilgiyi edinirsinz....Arkadaşlar AKP'ye oy verenlere bu kadar "çatmak" istemiyorum açıkçası. Çünkü lütfen kusura bakmasınlar ama beyinlerinin yıkandığını düşünmekteyim.
burdaki ankette bişey dikkatimi çekti...akp.ye oy verenler kesinlikle akp derken,chp.ye oy verenlerin çoğu ya sırf akp gelmesin diye,yada istemeyerek vereceklerini belirtmişler :26:
Cümlelerinize dikkat edin lütfen, yasal sürece kadar gidebilecek ağır ithamlarda bulunuyorsunuz ki kişilik haklarım söz konusu susmayacağımı bilmenizi isterim.
Toplumda olduğunuzdan şüphemiz yok ancak karşıt görüşe saygınız olmalı. Tıpkı benim size saygı gösterdiğim gibi. Gençler ne demek istiyor diye biraz oturup düşünmenizi rica ediyoruz. Gezi parkına geldiniz mi hiç? Oradaki insanların taleplerini dinlediniz mi? Asgari ücretle çalışan bir yakınınız vardır mutlaka, refah seviyesi yüksek mi mesela? Asgari ücret 2000 TL olsun diye referandum yapılsa ne cevap verirsiniz merak ediyorum. Farkedin ailenizden biri (allah korusun) tecavüze uğradı, hamile. o bebeğin doğmasını gerçekten ister misiniz? Kadın olarak bu cevabınızı çok önemsiyorum.