Israilin taktigi YAHUDI madalyasi alip gerine gerine dolasan
Israilin NATO ya vetosunu kaldiran
Ataturke ve Inonuye AYYAS diyen,
yandas olmayana CAPULCU diyen ,
%50 basbakaniyim diyen,
Halki din ve irk gozeterek kin ve dusmanliga tahrik etmek sucundan hapis cezasi alan
Sahtekarlik,kalpazanlik,kayirma ,kollama gibi suclara karsilik 84 tane dava acilan sadece 1 tanesine beraat verilen ,
pkk teroristlerini kirmizi haliyla karsilayan,
Reyhanli da 54 vatandasimiz olmesine ragmen ABD ye kosturan,ve daha yazamadigim bir cok sebepden dolayi oyum Tayyip erdogana degil
CHP CHP CHP
ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum
Seçenekler arasında HEPAR olsa ona verirdim oyumu...
kesinlikle... bende aynı düşüncedeyim fakat birşeylerın değişmesi için chp'de birleşip büyük çoğunluğa karışmamız gerekecek sanırım. hepar'ın, zaten adil olmayan seçim sonuçlarından başarı ile çıkabileceğini sanmıyorum. o yüzden istemeye istemeye oyumu chp ye vereceğim
kesinlikle... bende aynı düşüncedeyim fakat birşeylerın değişmesi için chp'de birleşip büyük çoğunluğa karışmamız gerekecek sanırım. hepar'ın, zaten adil olmayan seçim sonuçlarından başarı ile çıkabileceğini sanmıyorum. o yüzden istemeye istemeye oyumu chp ye vereceğim
Sevgili ampulsever arkadaşlar; lütfen cevap verir misiniz??
Demokrat olduğunu söyleyen , iddaa eden bir partinin üyelerisiniz ya da en azından başlangıçta böyle olduğunuzu savunuyordunuz.
Sizce demokrasi nedir??
Slogan savurmayı bırakın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?