Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399
Ben
Atatürk'ümüzü yok saymaya çalışan,
Okullarda andımızın okunmasını yasaklayan,
Milli bayramlarımızı eskisi gibi okullarda meydanlarda coşkuyla kutlamamıza engel olan,
T.C sözünden rahatsız olan.........
vs vs vs
yönetime karşıyım!

Benim rengim belli

Toprağa Can Verdik.Bayrağa Kan verdik.Allah'a Kurban Verdik.Bu Vatanı Biz,Karşılıksız SEVDİK...

Sonuna kadar MHP

Demokrasi nedir açıklamıcam ama demokrasinin ne olmadığın açıklayayım size;

Mesela şapka takmadı diye insanları asmak demokrasi değildir. AKP'ye oy verenlere beyni yıkanmış demek de demokrasi değildir. Siz önce bir demokrasiyi öğrenin sonra bize de öğretirsiniz.

Ne çirkef insanlar var burada ya. Ampulsevermiş. Bende sana oksever diyim o zaman uygun oldu mu sence? En sonunda bu konu yüzünden banlanacağımı biliyordum sanırım o gün bugün. Madem banlanacam içimi dökerim bende.

Kömüre, makarnaya oy veriyor dediniz sustuk, vatan haini dediniz sustuk, koyun dediniz dinci dediniz yine sustuk. Ama artık yeter. Herkes haddini bilsin. Ben istediğime oy veririm kimse de gelip yok beyni yıkanmış yok ampulsever diyemez.

Sayın Ebruli eğer AKP'ye oy veriyorum diye beni silecek arkadaşım varsa da buyursun silsin. Bu ne biçim zihniyet AKP'lileri topluma kazandıracakmışsınız. Biz zaten toplumdayız sizin kazandırmanıza ihtiyacımız yok.

keşke dinleyebilseler.ben bir arkadaşımla konuştum,o kadar yıkanmış ki kafası anlatamam.inanır mısınız başbakanın yaptıklarına farz diyenler var.ne kadar acı.benim dinim kimsenin tekelinde değil.değer yargılarım var,önemsediklerim var.mesela dini liderim Hz. Muhammed(sav.) ama ulusal liderim de M.Kemal Atatürk ikisini de kimse tekeline almasın,ikisi de siyasete alet edilmesin.siyeset benim kaç rekat namaz kıldığım değil o Allah ile kul arasındaki mesele.bana nasıl güzel gelecek sunarlar,sadece ekonomi değil,kültürüme,eğitimime önem verip huzur ortamı içinde yaşamamı nasıl sağlarlar.öyle birşey ki hak aramak vandallık olmuş,söz söylemek kendini bilmezlik olmuş.sen sus,benim dediğim doğru mantığı gelmiş hepsinin yerine.bizim tek derdimiz var insan yurduna konulmak.

Cümlelerinize dikkat edin lütfen, yasal sürece kadar gidebilecek ağır ithamlarda bulunuyorsunuz ki kişilik haklarım söz konusu susmayacağımı bilmenizi isterim.

Toplumda olduğunuzdan şüphemiz yok ancak karşıt görüşe saygınız olmalı. Tıpkı benim size saygı gösterdiğim gibi. Gençler ne demek istiyor diye biraz oturup düşünmenizi rica ediyoruz. Gezi parkına geldiniz mi hiç? Oradaki insanların taleplerini dinlediniz mi? Asgari ücretle çalışan bir yakınınız vardır mutlaka, refah seviyesi yüksek mi mesela? Asgari ücret 2000 TL olsun diye referandum yapılsa ne cevap verirsiniz merak ediyorum. Farkedin ailenizden biri (allah korusun) tecavüze uğradı, hamile. o bebeğin doğmasını gerçekten ister misiniz? Kadın olarak bu cevabınızı çok önemsiyorum.

wiki:
- demokrasi herkesin esit hakka sahip olmasidir
- azinliklara sahip cikma
- sosyal esitsizligi yok etmeye calismak
...
en ölnemliside:
- cogunlugun sectigi yönetim

yani sorun nerde anlamiyorum?
demokrasi kisacasi sandik..
zaten bi kisim insanlar ondan sokaklara döküldüya, kac zamandir sandikta kazanamadiklarini zorbalikla halletmeye calisiyorlar.

arkadaşım gerilme.kimse sana verdiğin oyun hesabını sormuyor ama sadece siz mi duyuyorsunuz o sözleri.ok demişsin mesela onun bir partiye ait olmanın dışında ilkeler olduğunu bilmiyorsun sanırım.şu an akp ye oy veriyorsun.ver zaten ama aynı siz kadın olarak size oy kullanma,insan olma yetisini size kimin verdiğini de unutuyorsunuz.ben kimseye küfretmedim etmemde.onca gündür yaşananlar ortada Allah aşkına azıcık üzülmediniz mi? ben evde kafayı yedim.doğruları izledim,yalanları duydum.niye yalan,dinde yalanın yeri ne?

Son düzenleme:
Konuya Atatürk'ü karıştırmasın kimse!

Şu anda hepiniz şu sitede düşüncenlerinizi yazabiliyorsanız bunu temelini atan Atatürk'tür ve unutmadan Atatürk aleyhine işlenen suçlar kapsamında yazdığınız her hakaret, her iftira suç teşkil eder.

Biraz saygı!

Canim benim kendi anlamak istedigini anlama yazdiklarjmdan. Adam sokaga cikmayin dedi bak mhp baskanida sokaga cikmayin dedi. Ama maşallah kilicdaroglu ve chp li vekiller tum gucleriylecdestek olup sipercettiler eylemcilere kendilerini. Ve chp li halkta peslerinden destek verdiler gezi olayina. Anlatmak istedigim bu. Sectigin kisi onemli Bahceli bile daha duyarliymis sevmem ama onu bile takdir ettim bu olaylarda. Chpli vekiller ve kilicdaroglu gibi cikarci degilmis.

Evet altını çize çize bende bu mesajına katılıyorum .

Lütfen yukarıdaki ankete bakıp , sonrada X partiye oy verenleri Atatürk düşmanı ilan etmeyin.

Ben Y partisine oy verdim , Atatürkçüyüm , sizin ne olduğunuz belli demesin lütfen kimse .

Ve aynı şekilde X-Y üzerinden din sahiplenilmesin . X-Y üzerinden vatan sevgisi sorgulanmasın .

3-5 siyasi parti içinde ister ülke menfaatleri için , ister kişisel çıkarları için ,ya her ikisi için ya hiçbirisi sadece yıllardır gelen ideoloji adına .... bir parti seçiyor ve oy veriyoruz .

Bir parti altında oy veren isimler emin olun hayata her yönden aynı bakan insanlar değil , ya da farklı partiye oy kullanananlar iki zıt kutup değil.

Şayet böyle olsa idi etrafımızda farklı siyasi görüşü olan hiçbir arkadaşımız , akrabamız vs. olmazdı .

Hep demiyor muyuz tekelleştirmeyin diye , işte aynen öyle .

Bazen bir cümlesini , bazen bir kaç cümlesini ve icraatını kınasınız da artıları fazla geldiği için oy verirsiniz. Bu her yaptığının altına imza atmak değildir ve yine bu ölene kadar onu destekleyeceğim demek de değildir.

Siyasi parti üzerinden fanatizm olmaz , İdeolojinde fanatiklik olursa olur , onun da aşırısı insanı tehlikeye sokar , uçlara taşır.

buda hakaret etmenin nazik bi yolu sanırım bu kadarda ezik muamelesi yapılmazki pes..bence günlerdir ortalığı yakıp yıkanların beyni yıkanmış

Bazılarını okudukça AKP'yi tercih etmekle ne kadar iyi ettiğimi düşündüm birkez daha..

AKP AKP AKP AKP

Birileri bizi topluma kazandırmaktan bahsetmiş alooo n'oluyoruz Komik vesselam

hiç kitap okuyor musunz? cumhuriyet kurulmadan önceki toplumda yani osmanlı da hatta ilk islam devleti olan medine islam devletinde dahi çok evliliğe ruhsat verilmesine rağmen tek evlilik efdaldir denilmiştir..... lütfn islam tarihini açıp açıp defalarca okuyunz evlililiğe islamiyt kadar değer veren olmamaıştır...... çok eşililik makbul diyen duymadım ama gayri meşru ilişkiler yaşayan ev araba vs alan cumhuriyet erkekleri ve cumhuriyet kadınları duydum..........islamı karıştırmayın diye bilirsinz ama çok eşlilik vs yamışsınz konuyu direk islamın hükümlerine bağlamışsınz.... umarım sağlam kaynaklara ulaşıp doğru bilgiyi edinirsinz....

burdaki ankette bişey dikkatimi çekti...akp.ye oy verenler kesinlikle akp derken,chp.ye oy verenlerin çoğu ya sırf akp gelmesin diye,yada istemeyerek vereceklerini belirtmişler :26:

burdaki ankette bişey dikkatimi çekti...akp.ye oy verenler kesinlikle akp derken,chp.ye oy verenlerin çoğu ya sırf akp gelmesin diye,yada istemeyerek vereceklerini belirtmişler :26:

10 yıl kadar önce yerel ve genel seçimlerde bende aynı düşünce içindeydim.

Ehveni şer düşüncesi ile akp kazanmasın diye chp ye oy vermiş , oy vermekle kalmamış parti kollarında epey hizmette bulunmuştum.

Heey gidi ausencia neredennn nereyee

Biri kazanmasın diye diğerine oy verme mantığını anlamsız bulmuyorum hala . Okul hayatım boyunca başkanlık yaptım , karşıma zaman zaman çok vasat aday çıktı ama epey oy aldı , ben kazanmayayım diye.Günlük hayatta bile bu kadar sık yaşıyorken , ülke yönetimi gibi önemli bir kararda bunu yaşamamak imkansız.

Ben buradaki kararsız ya da boş oylarında bir çoğunun sandıkta oy vereceği düşüncesindeyim .Çoğu insan söz hakkını kullanmadan durmak istemez gibi geliyor.

Son düzenleme:
Oyumu chp den yana kullanacagim. Her ne kadar chp nin liderlik vasiflarina sahip lider eksikligi olsa da. En azindan eksikligi vasiflari diyorum. Ya insanliktan merhametten yoksun olsaydi daha mi iyiydi? Ama sol da birlesebilecek egolarindan ve menfaatlerinden siyrilip halkin refahi icin ortak payda da bulusabilecek partiler bir araya gelse daha akillica olur diye dusunuyorum.daha dinamik ve aktif muhalefet yapabilen bir lider onderliginde tabi.

İstenmeyene karşı birleşme düşüncesiyle, chp'e verirdim.

Keşke desteklemediğim bir hükumetin karşısında, güçlü dimdik duran, fikirlerimi yansıtabilen bir muhalefet olsaydı da, gönül rahatlığıyla verseydim.

Pardon ama sizin genç dediğiniz kesim çok düşünceli olsalardı, sınava girecek gençleri düşünüp sınav gecesinde ellerinde tencere tavalarla ortalığı yıkmazlardı.. Neye hizmet ettiğinizin farkındamısınız bilmiyorum. Bu ülkenin geleceğini bu şekilde mi düşünüyosunuz?!

AKP bu ülkede kimsenin yapmadığı hizmeti yapmıştır, O nedenle de 3 kez üstüste iktidar seçilmiştir.. Bundan sonra da Allahın izniyle böyle olacak. Cumhuriyet yönetimi böyle bişi işte. Halkın seçtiği ülkeyi yönetir. Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…