Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399

Kopya kısmını bilmiyorum canım,yaptılarsa yazıklar olsun.
Genel olarak sistemi değerlendirirsek( kopya yok farzedersek) güzel bir sistem oldu.
Öğrencilerin doğru seçildiği bir sistem diyebilirim.

avrupa birliği örnek gösteriliyor orada da bildiğim kadarıyla çocuklar 60. ayında okula başlıyor tabi hepsinde olmasada bazılarında böyle
ingiltere ve almanya...
eski ssk larda hasta rehindi ve rehinlik kalktı yalan mı
boş yere saatlerce sıra bekliyip bide doktor hemşireden azar yerdin ya şimdi millet utanmadan doktor dövüyor ha buda cahiliyetten
hastanelerde sigara bile içiliyordu yaaa
ayrıca maddi durumu kötü olup başırılı olanları söylemişsin okullardan para mı alınıyor da okuya mıyor
yol parası yoktur bilmem şartlar uygun değildir tamam ama onun içinde yanlış bilmiyorsam 174 var kaymakamlıklar var hayır sahipleri var okumak isteyenin önü açılıyor zaten ha başka birşey demek istediysen bilemem

milli bayram konularına bende tepkiliyim bunlar milletimizin en özel günleri o konuda herkes gibi bende rahatsızım...
eczacı tanıdıklarım var diyorsun benimde var iki tane hallerinden gayet memnunlar
zamanında biz çok kazandık deyip duruyorlar
muayene sence adil mi tamam var dır içinde dürüstleri ama bazıları muayenehanesine gelip parayla ilgilenenler var yaaaaa
her işin iyisi de var kötüsü de ama hpsini de karalamamk lazım
eski ssk eczanelerinde hasta halinde saatlerce ilaç kuyruğu beklerdin
hastaneye sağlam giden hasta çıkardı

ayrıca ben akp li falan değilim tamam yaptıklarını savunduğum yönleri var ama ben parti tutmuyorum tutmayacağım da
bu ülke de ağzını açsan olay oluyor zaten bide parti falan tutup uğraşamam

Eğitimi bu kadar basite indirgemeyelim lütfen.
AB ülkelerinde yapılan her uygulama doğru mudur?
60 aylık okula başlayan çocukların yüzde 67 si enaz 1 kez okulda altına kaçırmış.
Nisan ayında 7 yaşındaki çocukların nerdeyse tamamı okuma yazma öğrenirken 60-66 aylık olan her 5 çocuktan sadece 1 i öğrenmiş
Öğretmenlerin yüzde 60 ı yeni sistemle ilgili bir eğitim almamış.
Bunlar size göre normalse konuşacak birşey yok zaten.
Başarılı fakir çocukların cebine para veren var demedim, o ayrı bir konu ; burs sınavına girip devletten para alabilirler.
Benim bahsettiğim kaliteli eğitim.
Köyde okuyan başarılı bir çocuğun Anadolu lisesini kazanıp iyi bir eğitim alma şansını aldılar elinden.Yeni düzenleme ile evine en yakın okula kayıt yaptırıp körelecek olan çocuklarımıza yazık değil mi?
Bu arada bende CHP yi falan savunmuyorum, bana göre yanlış yapılanları söylüyorum .

bu konuyu bu kadar açık anlatmış olsaydın bende yanlış tepki vermezdim sen ilk başta imkansızlıktan bahsettin bende imkanları söyledim
bende körü körüne savunmuyorum zaten

4+4+4 sisteminde çok aceleci davranıldı en az 2 yıl bu sistemi kurmak öğretmenleri eğitmek sürer zaten ama şu da var çocuklar küçük yaşta daha duru oluyor zihinleri daha açık almaya...
bir anda olması zor oldu ama ana sınıfı okumayanların başına gelmiş olabilir belkide çünkü daha okula alışmadan eğitime başlanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…