• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399
Israilin taktigi YAHUDI madalyasi alip gerine gerine dolasan
Israilin NATO ya vetosunu kaldiran
Ataturke ve Inonuye AYYAS diyen,
yandas olmayana CAPULCU diyen ,
%50 basbakaniyim diyen,
Halki din ve irk gozeterek kin ve dusmanliga tahrik etmek sucundan hapis cezasi alan
Sahtekarlik,kalpazanlik,kayirma ,kollama gibi suclara karsilik 84 tane dava acilan sadece 1 tanesine beraat verilen ,
pkk teroristlerini kirmizi haliyla karsilayan,
Reyhanli da 54 vatandasimiz olmesine ragmen ABD ye kosturan,ve daha yazamadigim bir cok sebepden dolayi oyum Tayyip erdogana degil
CHP CHP CHP :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

yaaa allah askina bolede tutarsız atmak olmaz ki yaaa git sen seçimde kendi oy atacagi sandığı bulamayan adama ver oyunu reyhanlı saldirgani da chp nin danışmanı çıktı tabi sizinki turkiyede durur patlamayı yapan adam chpin hasir neşir olduğu adam...oy atacagi sandığı bulamayan yurtdışında yüzüne kapı kapanan ssk yi batiran reyhanlinin asıl suçlusu vs vs adam tabi ülkeyi şimdiki hükümetten çok daha iyi yonetir haklisin arkadaşım :3:

ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum ;)

arkadaş muz cumhuriyetinde yaşadığını düşünüyo sanırım:9:

canım Türkiye'deyiz huuu :3:

hani AKP üç kez birinci parti oldu,:28:

hani son seçimde yüzde 50 ile seçildi,:ssz:

hani yukardaki ankettede ilk sırada yer alıyor gördünmü ?:53:

hah işte Türk Milleti seçti yani o bakımdan Türk bayrağı...:72:

çaktın köfteyi :34:

Son düzenleme:
Hepinize bravo...
Türk bayrağını tekelleştirenlere,
Siyasileri yerden yere vuranlara,
Kelimeleri tükenince hakareti marifet sayanlara kocaman alkış...

Bu ülke ne senin ne diğerinin, bayraksa tüm milletin, senin siyasetçin öyle benim siyasetçim böyle edebiyatını da bırakın artık.
Düşüncelerinizi hakaret etmeden, aşağılamadan ya söyleyin ya da sadece oyunuzu kullanıp yorum yapmayın.

Hepinizin bildiğinden eminim ancak belki bilmeyenler vardır diye belirtmek isterim,

geçersiz sayılan bütün oylar, en çok oy olan partinin oylarına eklenir. Ak Parti'nin oy oranı %31,7 dir. Eklenenler ile %49,5 olmuştur.
seçmen ve görevli olarak bir kere daha belirtmek istedim.

AKP'ye tepki gösteren arkadaşlarım öyle basında tepki göstermiş olmuyorsunuz, aksine onun isteğini yapmış oluyorsunuz.

bilgilerinize,:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Seçenekler arasında HEPAR olsa ona verirdim oyumu...

kesinlikle... bende aynı düşüncedeyim fakat birşeylerın değişmesi için chp'de birleşip büyük çoğunluğa karışmamız gerekecek sanırım. hepar'ın, zaten adil olmayan seçim sonuçlarından başarı ile çıkabileceğini sanmıyorum. o yüzden istemeye istemeye oyumu chp ye vereceğim

bu kadar vahşetten sonra hala akp ye oy veriyorsanız aklınızdan zorunuz var demek ki.
yoksa siz de yardım mı alıyorsunuz.g....nün kılıyım diyen insanların tuttuğu parti.
beni mi soruyorsunuz hiç bir partiyi tutmuyorum.

kesinlikle... bende aynı düşüncedeyim fakat birşeylerın değişmesi için chp'de birleşip büyük çoğunluğa karışmamız gerekecek sanırım. hepar'ın, zaten adil olmayan seçim sonuçlarından başarı ile çıkabileceğini sanmıyorum. o yüzden istemeye istemeye oyumu chp ye vereceğim

sol iyi bir lider çıkarmadığı sürece, maalesef kötüsünün iyisi olarak CHP oy alacak.
Ahhh İsmail Cem diyorum, Allah bizden çok sevdi. Nurlar içinde yatsın..

Tabiki sonuna kadar AKP. Ben telden giriyorum şıklari goremedim. Yardimci olurmusunuz

doğruyu söylemem gerekirse bu zihniyet değişmedikçe bu hükümet biraz zor değişir yinede sen neyi istiyorsun derseniz.özgürlüklerimin arkasında olan bir parti,benim efendim değil,halkın efendi olduğu bir parti.bir kadın olarak benim özelime karışmayan bir parti,şov yapma gayreti gütmeyen bir parti,tehdit savurarak kendisinden olmayanı dışlamayan bir parti...var mı böyle bir parti.tabi ki yok ama sırf akp almasın diye istemeyerek chp.:50:

evet oylar bölünmesin diye mhp ve chpliler de hepara oy vermekten kaçınmasa... nasılsa iktidar olamaz denilmese... bir birlik olabilir.

'Tarafsızım,kararsızım' demeyin..
Taraf olun!
Olun ki,istemedikleriniz sizi yönetemesin...

Son düzenleme:
Zaten sol sağ ayırmadan konuşuyorum; iyisi çıkmaya kalkınca hemen temizliyorlar... örneğin rahmetli muhsin yazıcıoğlu. çünkü ahlaklı temiz adam gibi adam bulursak hepsi çok iyi biliyorki diğerlerine nemalanacak yer bırakılmayacak.

:28::28::28::28:

Sevgili ampulsever arkadaşlar; lütfen cevap verir misiniz??

Demokrat olduğunu söyleyen , iddaa eden bir partinin üyelerisiniz ya da en azından başlangıçta böyle olduğunuzu savunuyordunuz.

Sizce demokrasi nedir??

Slogan savurmayı bırakın lütfen...

Siz demokratik bir şekilde, laik ve hukuk devletinde hak ve özgürlüklerinizin korunarak yönetilmeyi mi yoksa birbirinizin boğazına sarılmayı mı istiyorsunuz?
Yine parti kavgası başlamış.

Arkadaşlar AKP'ye oy verenlere bu kadar "çatmak" istemiyorum açıkçası. Çünkü lütfen kusura bakmasınlar ama beyinlerinin yıkandığını düşünmekteyim.

O yüzden hepimizin AKPli arkadaşlarımızı silmek, üstünü çizmek yerine o kişiyi/kişileri kazanmak gibi misyonu olmalı bu süreçte. Belki bir taksici belki de komşusu.. Ne için yürüdüğümüzü anlatıp, özgürlüğün aslında onlar içinde ne kadar kıymetli olduğu anlatılmalı. Sakin, sakin... Artık meydanlar riskli ve bizim amacımız zaten bunu yapmak değil. Kavga, gürültü değil. Şimdi herkes bu misyonla ilerlerse "beyinlerde devrim" olur!

mesela ilkini söyleyeyim. kadına şiddetin en çok "yaptırımsız" kaldığı süreçteyiz arkadaşlar. Üstelik cumhuriyet tarihi boyunca. Siz istemez misiniz hemcinslerimiz daha sağlıklı evlilikler yapsınlar. Bakın tarihlere bu dönemde maalesef kadınlar bile "çok eşlilik" makbuldur demeye başladılar. Duydunuz mu hiç bir cumhuriyet kadınının bunu önerdiğini? ya bizim başımıza gelse?

onları da saygı ile dinlemeye hazırım. Onların da bana katacakları olduğundan eminim.:72::72::72:

:28::28::28::28:

Sevgili ampulsever arkadaşlar; lütfen cevap verir misiniz??

Demokrat olduğunu söyleyen , iddaa eden bir partinin üyelerisiniz ya da en azından başlangıçta böyle olduğunuzu savunuyordunuz.

Sizce demokrasi nedir??

Slogan savurmayı bırakın lütfen...

Cnm benim senin savundugun demokrasi sokaga dokulup heryeri kırıp döküp, insanlara saldirip, polise taş atmak araba ambulans yakmak, isyerlerini talan etmek milleti rahatsiz etmekse ben almayayim.

Benim icin demokrasi; insanlarin temel hak ve özgürluklerini yasayabildigi bir ulkeyse ki Türkiye gayet ozgur bir ülke ve Akp de isini gayet iyi yapiyo. Ben memnunum suan yasadigim hayattan. Ve ampulseverim sonuna kadarda AKP liyim. Bi kere adam guven veriyo. Oda diyebilirdi dökulun sokaklara diye ama isin icine bile girmedi izledi ve bizlerde izledik. Etliye sütlüye karismadik. Sonunda sustular. Söz gümüsse sükut altindir. Bi sorununuz varsa memnun degilseniz sandikta verin cevabinizi. Ben ve cevrem AKP li olarak yine AKP ye atıcaz oyumuzu. Güven saglamasi cok onemli cunku bi parti baskaninin insana. Basbakanimiz guven huzur veriyo konusmalariyla ve yaptiklariyla. E daha ne isterki bir secmen sectiginden. Herkese iyi gunler :)))

özür dilerim LİLYUM85 birşey sormak isterim... mesajınızda "o da diyebilirdi ki dökülün sokaklara demişsiniz.."
demokrasilerde emir komuta olmalı mı? üstelik eylem en demokrat haktır.

kesinlikle çok haklısınız aramızda art niyetli insanlarda var. biz de onları temizlemek konusunda başbakan ile iş birliği yapmayı çok çok isteriz. Mesela AKP mitinginde bayrak üzerine oturanlara eminim sizin de tepkiniz vardır. onlar nasıl ki sizin içinizdeki çürük elmalarsa, bizde de var çürük elma.. Ve siz de biz de ayıklayacağız.

Ancak ben birinin bana "sokağa dökülün" talimatını kaldıramayacak kadar özgürüm. Sizinde öyle olduğunuzu düşünüyorum, yanılıyor muyum?:72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Back