akpeminim akp nin gezi yüzünden oyları daha da artı efendi dürüst insanların
sonuna kadar akp
pes yani...gezi olayları yüzünden şimdi paspas gibiler insanların gözünde....
Yurtdisinda yasayan ve Turkiye'yi yakindan takibeden biri olarak bu anket verilerini hayretle karsiladim. Yasadigim ulkede bir basbakan bu sekilde halkina hakaret etse, genclerini tahrik edici sozlerle meydanlara dokse, zulmetse, hastanelik etse degil bir daha secilmek, iki dakka daha koltugunda oturamaz, aninda ucururlar onu oradan, isterse daha once memleketi bagislamis olsun onlara. Turkiye'de henuz insan haklari ve demokrasi oturmamis oldugundan bir devlet adaminin halkina bu tur muamele etmesini insanlarin kaniksadigini, kendine layik gordugunu ve normallestirdigini esefle goruyorum. Ben oy verecek olsam en kotu parti bile AKPden iyidir diyorum, en yakin muhalefet oyu kiminse ona verirdim. Oyumu da asla bosa atip ziyan etmezdim.
Yurtdisinda yasayan ve Turkiye'yi yakindan takibeden biri olarak bu anket verilerini hayretle karsiladim. Yasadigim ulkede bir basbakan bu sekilde halkina hakaret etse, genclerini tahrik edici sozlerle meydanlara dokse, zulmetse, hastanelik etse degil bir daha secilmek, iki dakka daha koltugunda oturamaz, aninda ucururlar onu oradan, isterse daha once memleketi bagislamis olsun onlara. Turkiye'de henuz insan haklari ve demokrasi oturmamis oldugundan bir devlet adaminin halkina bu tur muamele etmesini insanlarin kaniksadigini, kendine layik gordugunu ve normallestirdigini esefle goruyorum. Ben oy verecek olsam en kotu parti bile AKPden iyidir diyorum, en yakin muhalefet oyu kiminse ona verirdim. Oyumu da asla bosa atip ziyan etmezdim.
"Daha iyisi yok ki oyumu vereyim" diyenler... Şu geceki müdahaleden sonra bir kez daha anladım.
"İnanın bundan daha iyisi vardır!"
hayırdır bayrak sadece size ve sizin gibi düşünenlere mi ait????ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum
belkide yurt dışında yaşadığınız için olayların iç yüzünü bilmiyorsunuz hiç birşey uzaktan gözüktüğü yabancı basının yansıttığı gibi değil çünkü..
ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum
ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum
Israilin taktigi YAHUDI madalyasi alip gerine gerine dolasan
Israilin NATO ya vetosunu kaldiran
Ataturke ve Inonuye AYYAS diyen,
yandas olmayana CAPULCU diyen ,
%50 basbakaniyim diyen,
Halki din ve irk gozeterek kin ve dusmanliga tahrik etmek sucundan hapis cezasi alan
Sahtekarlik,kalpazanlik,kayirma ,kollama gibi suclara karsilik 84 tane dava acilan sadece 1 tanesine beraat verilen ,
pkk teroristlerini kirmizi haliyla karsilayan,
Reyhanli da 54 vatandasimiz olmesine ragmen ABD ye kosturan,ve daha yazamadigim bir cok sebepden dolayi oyum Tayyip erdogana degil
CHP CHP CHP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?