• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399
ulkeyi iki haftada bu hale getirip bundan medet umdugu icin asla chpye oy vermeyecegim gibi mhp nin bu konudaki tavrini takdir ediyorum ama tabi ki akp diyorum..

Yurtdisinda yasayan ve Turkiye'yi yakindan takibeden biri olarak bu anket verilerini hayretle karsiladim. Yasadigim ulkede bir basbakan bu sekilde halkina hakaret etse, genclerini tahrik edici sozlerle meydanlara dokse, zulmetse, hastanelik etse degil bir daha secilmek, iki dakka daha koltugunda oturamaz, aninda ucururlar onu oradan, isterse daha once memleketi bagislamis olsun onlara. Turkiye'de henuz insan haklari ve demokrasi oturmamis oldugundan bir devlet adaminin halkina bu tur muamele etmesini insanlarin kaniksadigini, kendine layik gordugunu ve normallestirdigini esefle goruyorum. Ben oy verecek olsam en kotu parti bile AKPden iyidir diyorum, en yakin muhalefet oyu kiminse ona verirdim. Oyumu da asla bosa atip ziyan etmezdim.

Yurtdisinda yasayan ve Turkiye'yi yakindan takibeden biri olarak bu anket verilerini hayretle karsiladim. Yasadigim ulkede bir basbakan bu sekilde halkina hakaret etse, genclerini tahrik edici sozlerle meydanlara dokse, zulmetse, hastanelik etse degil bir daha secilmek, iki dakka daha koltugunda oturamaz, aninda ucururlar onu oradan, isterse daha once memleketi bagislamis olsun onlara. Turkiye'de henuz insan haklari ve demokrasi oturmamis oldugundan bir devlet adaminin halkina bu tur muamele etmesini insanlarin kaniksadigini, kendine layik gordugunu ve normallestirdigini esefle goruyorum. Ben oy verecek olsam en kotu parti bile AKPden iyidir diyorum, en yakin muhalefet oyu kiminse ona verirdim. Oyumu da asla bosa atip ziyan etmezdim.

belkide yurt dışında yaşadığınız için olayların iç yüzünü bilmiyorsunuz hiç birşey uzaktan gözüktüğü yabancı basının yansıttığı gibi değil çünkü..

İngiltere'yi gördük geçen saçlarından sürükleniyordu kızlar. Bu mu demokrasi bu mu insan hakları?

hem allah derler hemde yahudinin arkasindan giderler, :ssz::ssz: cahil desem az kalir

her zaman AKP ye oyumuz:72:...yada partiye değilde RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın kendisine :16:

"Daha iyisi yok ki oyumu vereyim" diyenler... Şu geceki müdahaleden sonra bir kez daha anladım.

"İnanın bundan daha iyisi vardır!"

vardır canım vardır olmalıdır zaten ama ışte sorun orda vardır da kim??????? öyle birinin sadece varsayimda olması yetmiyor keşke olsa ama yazık ki yok...:72:

ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum ;)

Israilin taktigi YAHUDI madalyasi alip gerine gerine dolasan
Israilin NATO ya vetosunu kaldiran
Ataturke ve Inonuye AYYAS diyen,
yandas olmayana CAPULCU diyen ,
%50 basbakaniyim diyen,
Halki din ve irk gozeterek kin ve dusmanliga tahrik etmek sucundan hapis cezasi alan
Sahtekarlik,kalpazanlik,kayirma ,kollama gibi suclara karsilik 84 tane dava acilan sadece 1 tanesine beraat verilen ,
pkk teroristlerini kirmizi haliyla karsilayan,
Reyhanli da 54 vatandasimiz olmesine ragmen ABD ye kosturan,ve daha yazamadigim bir cok sebepden dolayi oyum Tayyip erdogana degil
CHP CHP CHP :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

belkide yurt dışında yaşadığınız için olayların iç yüzünü bilmiyorsunuz hiç birşey uzaktan gözüktüğü yabancı basının yansıttığı gibi değil çünkü..

Tam tersine, yurt disinda Turkiye'de oldugu gibi medya sansuru olmadigi ve halkin haberalma ozgurlugu demokrasinin vazgecilmezi oldugu icin siz penguen belgeseli ve yemek programlari seyrederken biz olaylari taze taze canli canli seyredebiliyoruz. Canli yayinda, tam Gezi'nin ortasinda neyi farkli yansitacaklar? Gaz bombalari arasinda yayin yaparken boyle bir luksleri mi var? Gazdan bogulurken bir yandan da yerlerde tekmelenen, coplanan, tazyikli kimyasal da katilmis suyla islanmis "canim aciyor, butun vucudum yaniyor" diye haykiran o kadinlar, gencler, aglayan cocuklar birer figuran mi? 10 kisinin gozunun ciktigi yalan mi? 5 kisinin bu olaylar sirasinda hayatini kaybettigi yalan mi? 5.000 e yakin yarali oldugu yalan mi? Yaralilara ilk yardim yapan doktorlari tutuklatmadi mi yoksa? Bunlarin hepsi yanlis yansima mi? Siz hangi ulkede 15 gun icinde savas bile olmadigi halde bu kadar yarali, olum, ve organ kaybi duydunuz? Hangi ulkede bir kriz bu kadar kotu yonetilir? Hangi demokratik ulke ulkesini bu kadar kotu yoneten bir basbakani koltukta oturmaya devam etmeye birakir?
Hem aslinda ben bu konulara hic girmemistim bile, sadece basbakanin halkina olan tavrindan bahsetmistim, o bile tek basina yeterli bir sebep zaten.

Son düzenleme:
ak partıye oy vereceklerını yazanlar, yanına türk bayragı ifadelerını kullanmışlar cok alakasız buldum ;)

pardon biz türk olmuyormuyuz
türklük chp ye oy verenleremi mahsus
türk bayrağını bile akp ye yakıştıramıyorsunuz bu ne çekememezlik ya

AKP :72: AKP :72: AKP :72: her zaman AKP :72:

ışte artık o koltugundan anında ucururlar gibi istekler gerceklesmedigi için bunca direniş ole biz istemiyoruz indirelim devri bitti arkadaşım bu sadece suanki hükümet için değil başta kim varsa hepsi için geçerli ve bu son bulan indirmeler de pek tabi bu hükümet sayesinde son buldu. buna herkes sevinmeli darbe ülkesi değiliz artık

AKP :72::72::72::72:

Oy verirken de bayrak koyarken de sizden izin alacak değiliz.

Israilin taktigi YAHUDI madalyasi alip gerine gerine dolasan
Israilin NATO ya vetosunu kaldiran
Ataturke ve Inonuye AYYAS diyen,
yandas olmayana CAPULCU diyen ,
%50 basbakaniyim diyen,
Halki din ve irk gozeterek kin ve dusmanliga tahrik etmek sucundan hapis cezasi alan
Sahtekarlik,kalpazanlik,kayirma ,kollama gibi suclara karsilik 84 tane dava acilan sadece 1 tanesine beraat verilen ,
pkk teroristlerini kirmizi haliyla karsilayan,
Reyhanli da 54 vatandasimiz olmesine ragmen ABD ye kosturan,ve daha yazamadigim bir cok sebepden dolayi oyum Tayyip erdogana degil
CHP CHP CHP :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

yaaa allah askina bolede tutarsız atmak olmaz ki yaaa git sen seçimde kendi oy atacagi sandığı bulamayan adama ver oyunu :3:

Back