• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Ankete Katılan
    399
Hayırdır sizler halk değilde propaganda yapan siyasiler misiniz?
Nedir bu benim babam senin babanı döver misali çarşaf çarşaf alıntılar.

Seçmen statüsündeki herkesin herşeyi görüp analiz edemeyeceğini mi düşünüyorsunuz, seçmenin akıl melekelerine mi bu atıflar.

Ankete katılıyorsanız oyumu şu partiden yana kullandım deyip yorumunuzu yazıyorsanız amenna ama bu topiği propaganda alanına çevirirseniz gerekeni yaparım.

başka soze ne hacet....:72:

yok son bir soz daha var KIB :))
arkadaslar lutfen konu disi msjlari kib leyelim,burasi yeri degil tamam akp iktidar diye olumsuz yonlerini elestiriyoruz ama het konuda bir akp li sivrilip hooop chp yi kotuluyor sanki akp li olmayan herkes chp li sanki bir akp bir de chp var akp lisin anladik ama bu chp sevdasi diye mecbur degilsiniz chp yi kotulemeye kendi partinin olumlu taraflarini yaz yeter x partiyi neden kotuluyorsun iktidar degil bisey degil nedir bu ego anlamiyorum....

mune burda oldugunu bilseydim valla yazmadim
ama tutamadim kendimi her konunun tadini kaciyor bari konu kapanmadin dayansin istedim :))

Yazılarımdan çıkara çıkara bu sonucu çıkardığınız için teşekkür ederim.
Hiçbir şey anlamamışsınız... :31:
Tebrik ederim...
AKP ye kati surette oy vermem demiyorum... Başında 'Erdoğan' olduğu sürece kadrosu da değişirse olabilir...
Neden olmasın :27:
Not:Hiçbir partiye tabii değilim... :51:

genel düşüncenizi bilemem tabiki.ilgilenmiyorumda...:24:

sadece yazdığınız yorumdaki tezatlık dikkatimi çekti ve ona yorum yaptım.:34:

ayrıca insanların seçim hakkını " pazardan patates seçiyor sanki mübarek" deyip alaycı bi tavırla eleştirip,sonrada hoşgörüden bahsetmeniz,bi o kadar enteresan.:51:

Bakın hala şu anlaşılmış değil, her partinin kemikleşmiş seçmen kitlesi vardır, onlar öyle bir kitledir ki partisini ne olumsuzluk olursa olsun bırakmaz ve sürekli ona oy verir, birde her partinin değişken fikirli seçmeni vardır, daha önce başka partiye oy vermiştir yapılan icraatleri beğenmeyince şansını başka partide denemek ister, ayrıca kararsızları da unutmamak lazım, seçilmişlerin dönemi boyunca yaptıklarını ve diğer partilerin söylemlerini irdeler, yapılanlar, vaadler ve kendi taleplerini hangisinin karşılayacağı denklemini kurar ve çıkan sonuca göre oy verir.

Benim gibi kimseye oy vermeyi düşünmeyenleri de hesaba katarsanız siz isterseniz a partisi şahane, b partisi kötü deyin, burada aylarca propaganda yapın, kimsenin aklındaki düşünceyi değiştiremezsiniz.

Sizin düşüncenizi değiştirebilen var mı? O zaman sizde düşünce değiştirmeye ya da kışkırtmaya yönelik hal ve hareketlerde bulunmayınız.
Bu sadece kavgaya sebep olur, elde edeceğiniz tek şeyse banlanma...

kendine iyi bakla kötü içerik bir birine karıştı bende:27:eee günümüz gençliği msjları ordan burdan kesip biçip kuşa benzetince ifadelerde karışıyo:37:

Ben akpnin bu dönem oylarında bi değişiklik olmasa da artık son dönemlerini yaşadığına inanıyorum.
Hele ki bazı arkadaşların bahsettiği gibi güçlü bir sağ çıkarsa arivederçi:33:

güçlü bi sağ çıksa oyum onundur akpnin aldıkları yeter

genel düşüncenizi bilemem tabiki.ilgilenmiyorumda...:24:

sadece yazdığınız yorumdaki tezatlık dikkatimi çekti ve ona yorum yaptım.:34:

ayrıca insanların seçim hakkını " pazardan patates seçiyor sanki mübarek" deyip alaycı bi tavırla eleştirip,sonrada hoşgörüden bahsetmeniz,bi o kadar enteresan.:51:

İlgilenmediğiniz çok açık belli... Her yazdığımı alıntı yapmak pesindesiniz.
:27: Size yazımı tekrar açıklama yapmak istemiyorum çünkü anlama derdinde değilsiniz.
Hoscakalın :3:

Ben akpnin bu dönem oylarında bi değişiklik olmasa da artık son dönemlerini yaşadığına inanıyorum.
Hele ki bazı arkadaşların bahsettiği gibi güçlü bir sağ çıkarsa arivederçi:33:

Bunun olacağı çok belli holy...
Güçlü bir sağ bu isi çözecek. :34:
İnsanlar umutsuzluk icinde lider arıyor...
Birkaç isim belli aslında, lider vasfında ve konuştuğu yaptıkları ile ortada olan.
Atağa geçerlerse olabilir...

her partinin kemikleşmiş seçmen kitlesi vardır, onlar öyle bir kitledir ki partisini ne olumsuzluk olursa olsun bırakmaz ve sürekli ona oy verir.

Mune,
İste tam olarak anlatmaya çalıştığım bu.
Hangi parti olmuş olursa olsun... Büyük yanlışları da olsa dillendirenleri kabul etmek neden? Gene oy ver ama kabul et yanlışı.
Şu partiliyiz demekten öte, partiyi, partinin genel yapısını, yanlışlarını, dogrularını, yaptıkları büyük hataları konusunca rahatsız olmak neden?
Herkesin kafasındaki doğru illa ki farklıdır ama herseyi karşımıza alıp düşünmek bizi asıl sonuca ulaştırır.
Bu arada, sırf giyim ve dış görünüşe göre oy veren de duydum geçenlerde... Dış görünüş illaki etkileyici olmakta bir nebze önemlidir ama tamamen buna göre oy vermek... Enteresan...

sınav sorularının birilerine servis edilmesini haklı buluyorsunuz yani.........

ben kimsenin fikrini degistirme cabasinda değilim yazdiklarimla evet akpliyim ama chpli bisurude dostum var ama burda sadece bi parti için atıp tutan arkadaşlar sadece yazmak için yazmasin die o çarşaf çarşaf yazılar normalde politik tartışmalara girmekten hiç hoşlanmam tabi karşımda bi art niyet sezmedigim taktirde yoksa kim kimi destekliyor kime ne birbirimizin özgürlüğüne müdahale etmedikçe..... burda bizim yaptığımız bi nevi futboldan sonra kavga eden taraftar misali onlar para kazanıyor kavgası bize kalıyor gibi kimse kimsenin ne basortusune ne dekoltesine karışmasın o şekilde yargilamasin....:72::kkk:

"Daha iyisi yok ki oyumu vereyim" diyenler... Şu geceki müdahaleden sonra bir kez daha anladım.

"İnanın bundan daha iyisi vardır!"

!!!!!!!!!!!!! Yiğit Bulut Gezi Parkı Olayları Arkasındaki
Raporu Açıkladı Korkunç Rapor..!!!!!!!!!!!!!!

YouTube

arkadaşlar bu videoyu izleyin gerçek neymis gorun sağı solu bırakıp bence asıl gerçeği görme zamanı....

!!!!!!!!!!!!! Yiğit Bulut Gezi Parkı Olayları Arkasındaki
Raporu Açıkladı Korkunç Rapor..!!!!!!!!!!!!!!

YouTube

arkadaşlar bu videoyu izleyin gerçek neymis gorun sağı solu bırakıp bence asıl gerçeği görme zamanı....

bir onceki sayfada MUNE bu tarz yazilar alintilar yapilmamasi icin uyardi burasi bunun yeri degil....

Back