yaaa allah askina bolede tutarsız atmak olmaz ki yaaa git sen seçimde kendi oy atacagi sandığı bulamayan adama ver oyunu
Daha önce kadınlar klubünde hiç böylebir konuda yorum yapmamıştım, ankete oy kullanmak için konuya bir baktımama sessiz kalamadım ne yazık ki..
Yazacaklarım tamamen kendi fikrimdir, kimse alınmasın gocunmasın. Aklım-Fikrim özgürdür.
2002 seçimlerinde oyumu AKP ye vermiştim. Hatta Tayyip Erdoğan ın Hapistan çıkıp başbakan olması için çok dua etmiştim hiç unutmam. Ancak son seçimlerden sonra Başbakanın en başta savunduğu görüşünden, duruşundan eser kalmadığını fark ettim. Ne yazık ki Ne demokratik anlamda ne de en baştan beri insanları kandırmak için kullandığı dini savunan tavrından eser yok.. Bu ne kibir, bu ne kendini büyük görmektir.
Başbakan benim için, Suriye tezkeresi ile kendini bitiren ilk adımı atmış, PKK yı muhattap alarak ileri gitmiş, en sonuda Gezi parkı olaylarında yaptığı ayrımcı, kışkırtıcı, yalancı ve çirkin tavırları ile kendi ipini çekmiştir. Artık ASLA ve ASLA AKP olmaz benim için bitmiştir.
Hiç bir ülkenin başbakanı, Son derece mantıklı bir çevre eylemi olarak başlayan eylemi kışkırtıp büyütecek söylemlerde bulunmaz, Sabahın 5 inde insanlar uyurken çadırlarını yaktırmaz,Kendi halkını tehdit etmez ötekileştirmez. Halkı korumakla görevli polisi halka saldırtmaz. En kötüsü bir bir akşam polisin gazabından kaçıp çoluk çocuk bir otele sığınmış insanları gaz bombaları ile böcek gibi zehirlemez. Sonrada zafer kazanmış gibi meydanlarda nida atmaz.. Kendisi gibi düşünmeyen insanları dışlamaz. Bu ülkedeki medya ya yazıklar olsun, kahretsin ki sadece yakıp yıkan provakörler eylemci diye gösterildi insanlara, cumartesi gecesi olanlar yerine bomboş taksim meydanı seyrettirildi.
AKP taraftarı arkadaşlarımız ise sadece CHP diye baktılar olaya çok yazık ..Benim için orda herşeyden önce insan vardı,halk vardı..
Ben cumhuriyet çocuğuyum, Aynı zamanda müslümanım elhamdürillah..
Şu an hiç bir partiye güvenmiyorum. Özellikle AKP ye. Seçimlere kadar CHP yada MHP nin başına gerçekte düzgün bir lider gelir ise oyum onlaradır. Benim dinimde Yalan günahtır, Kibir günahtır.Zulüm günahtır. Haram yemek günahtır. Ancak islam dinin kullanarak siyaset yapan AKP islamın her günahını işliyor hemde halka karşı.
Artık yeter.. İlk iktidarlarında benim gibi düşünen, Dinazor siyasetinden bıkmış insanların oyları ile yakaladıkları şansı çok çok yanlış kullandılar. Bu seçimlerde başımızdan gitsin kendi belasını başka yerde bulsun diye dua edeceğim..
Bu vatan herkesin hepimizin. Senin olmayan %50 ninde hakları özgürlükleri var.
Güçsüz partiye giden oy,yok oydur.. Yani sonucu değiştirmeyecek oy kullanılmış olunur..
İktidara oynayan ve size hitap eden partiye veriniz oylarınızı..
''Birleşilirse güçlenilir'' ve bişeyler değiştirilebilir..
Güçsüz partiye giden oy,yok oydur.. Yani sonucu değiştirmeyecek oy kullanılmış olunur..
İktidara oynayan ve size hitap eden partiye veriniz oylarınızı..
''Birleşilirse güçlenilir'' ve bişeyler değiştirilebilir..
Ulusalcı kesimin asla başaramadığı bir şey var, başarmakta istemiyorlar sanırım.
Alnı secdeye değen herkesi dinci diye aşağılarsan, oy alamazsın.
Ben kürdüm diyen herkese pkk lı gözüyle bakarsan, oy alamazsın.
insanları baştan aşağıladığın ve ayrıştırdığın sürece oy alman imkansız. insanları korkularından arındırmaya çalışacaksın ki, insanlar sana güvenip oyunu verecek.
öncelikle bunlardan dolayı chp'i şöyle bir sarsmak lazım.
türkiye sadece izmirden oluşmuyor, veya türkiye sadece istanbulun bağdat caddesinden oluşmuyor. muharrem ince ve emine ülker tarhan chp seçmeni arasında oldukça popüler olabilir, ama sen bunu zıt fikirli insanlara dinlettiğin zaman, onlar 'aslında haklıymış' diyor mu, onu test edebilmek lazım.
sadece kendi seçmenine yönelik çalışmalar yapıp karşı tarafı unutursan, başarılı olamazsın.
chp'nin dönüştürülmesi gerekiyor.
Ulusalcı kesimin asla başaramadığı bir şey var, başarmakta istemiyorlar sanırım.
Alnı secdeye değen herkesi dinci diye aşağılarsan, oy alamazsın.
Ben kürdüm diyen herkese pkk lı gözüyle bakarsan, oy alamazsın.
insanları baştan aşağıladığın ve ayrıştırdığın sürece oy alman imkansız. insanları korkularından arındırmaya çalışacaksın ki, insanlar sana güvenip oyunu verecek.
öncelikle bunlardan dolayı chp'i şöyle bir sarsmak lazım.
türkiye sadece izmirden oluşmuyor, veya türkiye sadece istanbulun bağdat caddesinden oluşmuyor. muharrem ince ve emine ülker tarhan chp seçmeni arasında oldukça popüler olabilir, ama sen bunu zıt fikirli insanlara dinlettiğin zaman, onlar 'aslında haklıymış' diyor mu, onu test edebilmek lazım.
sadece kendi seçmenine yönelik çalışmalar yapıp karşı tarafı unutursan, başarılı olamazsın.
chp'nin dönüştürülmesi gerekiyor.
bence oylama kapalı olsa daha ıyı olurdu..sımdı dıyebılırsınız bır oncekı oylama kapalıydı ama dıye...
neden mi boyle soyluyorumm
gunluk yasantıda bırkac kısının resmen baskıdan korktugu ıcın AKP lı oldugunu sakladıgına sahıt oldumm da o yuzden...malumm AKP lilere Ataturk dusmanı.. Cumhurıyet dusmanı...yobaz dıye nıtelendıren bır kıtle var...o yuzden..
CHP'ye sempatim vardı, tâki fanatikleri tarafından yönetilen ve üyesi olduğum bir fan sayfasında "kıyıda köşede çamlıklarda sevgilileriyle uygunsuz halleri görüntülenmiş tesettürlü kızlar"ın resimlerini görene kadar.
O gün benim için CHP bitti, AKP zaten hiç yoktu zihnimde. Benim için oy verecek kimse kalmadı, Mevlâm en hayırlısı neyse onu nasip etsin cümlemize...
Sorma yahu, o fotoğrafı ben de dün gördüm twiter sayfasında. Ne çirkin ne korkunç bir genellemedir o öyle.
Ama dediğin gibi fanatikler be nikim. Üstelik parti bünyesinde yer aldıklarını da sanmıyorum.
Koca bir partiye mal edilemez ki yaptıkları.
Edepsizliğin açığı kapalısı yok malesef, ama vurgulaya vurgulaya işi tesettüre bağlayanları itinayla kınıyorum. Evet fan sayfasıydı, ama benim için gerçekten bitti, ben sadece severdim çünkü Atatürk'e fazlasıyla hayran biriyim, bu yüzden onlara daha yakındım ama o görüntüler (bunun tesettürlü olmamla alakası yok) beni çok rahatsız etti. Tesettüre karşı değiller, ama destekçi de değiller.
"Bahsettiğin türbanlı gençlik bu mu tayyip" şeklinde bir yazı yazılmış hatta, aynı resimden bahsediyoruz dimi?
Gerçekten korkunçtu. Beni de son derece rahatsız etti.
Din ve inanç siyasete alet edildiği sürece, örtü üzerinden siyaset yapıldığı sürece, maalesef böyle saçmalıkları görmeye devam edeceğiz.
Halk olarak destekçisiyiz ya kuzum, bu direniş tüm özgürlükler için sürmüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?