Şimdi şöyle. Meksika'ya 2 kez tatile gittim, tabii büyük şehirlerine değil de, tatil beldesine. Çok beğendim. Meksikan pembe dizilerini de çok seviyorum. E dilini de sevince bende genel olarak Meksika'ya karşı bir merak ve sempati oluştu. Mexico City gibi büyük yerlerini de görmek istiyorum. Seviyorum. :)Meksika'yı mı seviyorsun? Profil resminin altında yazıyorda.
Bende Marcos'un kitaplarını okuyabilmeyi çok isterdim.
Çok az kitabı türkçeye çevrilmiş ve tabi asla orjinali gibi olmuyor.
Güzel bir dil seçmişsin.
Vay, ne muhteşem...Şimdi şöyle. Meksika'ya 2 kez tatile gittim, tabii büyük şehirlerine değil de, tatil beldesine. Çok beğendim. Meksikan pembe dizilerini de çok seviyorum. E dilini de sevince bende genel olarak Meksika'ya karşı bir merak ve sempati oluştu. Mexico City gibi büyük yerlerini de görmek istiyorum. Seviyorum. :)
Meksikan yazar okumadım. Şimdilik ilgi alanım dil öğrenmek. :)
Yok, duymadım aslında.Vay, ne muhteşem...
Meksika'nın yerli halkı için bile tehlikeli olduğuna dair yazılar okumuştum. Suç oranında ilk sıralarda yer alıyor.
Ama yinede gitmiş ve görmüşsünüz, bu çok güzel.
Caracas'ta Lacondon ormanı... Ben sadece oraya ilişkin olayları biliyorum. Oraya gitmek isterdim.
Belki oradayken, Zapatistalar, EZLN, SubComandante Marcos hakkında bir şeyler duymuştursun. Umarım duymuştursun. :)
Mafyalarıyla ünlü, heyecanlı bir ülke.Yok, duymadım aslında.
Ben en güvenli denilen, turistik beldesine gittim. Evet, genel olarak güvensiz bir ülke malesef. Bu yüzden kafama göre gidemiyorum, korku var biraz.
Hi bibiBana bi 'hi' bile demediniz
Bende hep tlc izlerim hatta gece hep o açık alt yazısını okumasam bile
selam ispanyolca öğrenmek için topik açmaya gelmiştim aslında ama topiğne rastladım ispanyolca mı öğrenmeye çalışıyorsun hala devam ediyorsundur umarım çok hoşuma gider beraber cümle kurmaya falan çalışırız gramer çalışıyorum ama pratik yapamıyorum kendi kendime deBirkaç gündür daha sık İspanyolca çalışıyorum. Gerek merak ettiğim şarkı sözlerini, gerek izlediğim dizideki bazı kelimeleri, gerek eskiden öğrendiğim ama anlamlarını hatırlayamadığım kelimeleri pat diye açıp anlamlarına bakıyorum. Bu şekilde tam o anda anlamına bakmanın, kelimelerin hafızada daha iyi kalmasını sağladığını düşünüyorum.
selam ispanyolca öğrenmek için topik açmaya gelmiştim aslında ama topiğne rastladım ispanyolca mı öğrenmeye çalışıyorsun hala devam ediyorsundur umarım çok hoşuma gider beraber cümle kurmaya falan çalışırız gramer çalışıyorum ama pratik yapamıyorum kendi kendime dedevam ediyorsan topik açmayıp seninle devam etmek isterim senin için de sıkıntı olmazsa
oo iyi tatiller o zamanSelam
Ben şu ara tatildeyim, hiç çalışamıyorum ama genel olarak çalışmayı bırakmadım. İspanyolcayı çok seviyorum ve öğrenmek istiyorum. Yalnız benim tempom bazen çok yavaşlıyor. Dialog konusunda sana yetişemeyebilirim. Bence şöyle yap. İspanyolca topiğini yine aç. Topiğine başka İspanyolca çalışanlar da gelir, ben de arada gelir katılırım. :)