Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarr, iyilik, ne olsun... :)sevde_ nasılsın cnm?bayadır konuşamıyoruz..isponyalca nasıl gidiyor :)
Thalia'nın İspanyolca konser kliplerini izliyom Valla ağzım açık izliyorum, o kadar özeniyorum ki bu dili konuşanlara, anlatamam yani. Şarkılarda bilmeyip merak ettiğim kelimeleri arayıp öğreniyorum. Dün yeni öğrendiğim kelimeleri tekrar yaptım. İş yerinde olduğum için pek çalışamiyorum ama yakında ilerleyeceğim inşallah,
Bugün 30 dk. Çizgi film izledim,
Defterime yeni kelimeler yazdım,
Tekrar yaptım.
Arkadaşlar küçücük bir şey yapsanız bile lütfen yazın,kendimi çok yalnız hissediyorum
Bir kelime bile okusanız lütfen yazın,birbirimizi motive edelim lütfen ama
Thalia'nın İspanyolca konser kliplerini izliyom Valla ağzım açık izliyorum, o kadar özeniyorum ki bu dili konuşanlara, anlatamam yani. Şarkılarda bilmeyip merak ettiğim kelimeleri arayıp öğreniyorum. Dün yeni öğrendiğim kelimeleri tekrar yaptım. İş yerinde olduğum için pek çalışamiyorum ama yakında ilerleyeceğim inşallah
E öğren, sana İspanyolca öğrenme yasağı mı var?Keske ben de ispanyolca ögrensem
sarki dinledim ben de almanca
E öğren, sana İspanyolca öğrenme yasağı mı var?
Zira ben de sadece hobi olarak öğreniyorum, mecburiyetim yok.
Yani tavsiye ederim.
bende kelime ve gramerden hoşlaşmıyorumMerhabalarr, iyilik, ne olsun... :)
Aman benim çalışmaları hiç sorma yaa, gramer çalışmayı çok seviyorum, ama nerede bir liste dolusu yeni kelime çalışmam gerekiyor, orada yavaşlıyorum. Günlerce bakamıyorum kitaba filan. Ezber biraz sıkıyor beni. Bir de aman unutmayayım diye kendimi kasıyorum sanırım biraz. Öyle böyle derken biraz yavaş ilerliyorum, ama hala çalışıyorum yani. Hala çok hevesliyim İspanyolca konusunda.
Eveet, bu konuyu hem hepimize motive olsun, hem ne kadar ve nasıl ilerleme kaydetmişiz görelim, hem de birbirimizden tavsiye veya bilgi olarak 3-5 bir şey kaparız belki diye açıyorum.
Öğrendiğiniz yabancı dil hiç farketmiyor, bugün ne çalıştınız, ne okudunuz, ne izlediniz, ne öğrendiniz, ne farkettiniz, ne düşündünüz, vs vs istediğiniz her şeyi paylaşabilirsiniz. Ve hatta " şu filanca dilde şu demekmiş" gibi ayrıntı bile verebilirsiniz, hiç sınır, kural yok.
Motive edici, eğlenceli bir topik olmasını umuyorum.
Hahaha :)) bekliyoruz. :)Ya şu Fransızca kitabımı bulsam da okusam ben de.... Bulursam geri gelicem bu topiğe