- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
Ben de kaç haftadır çalışmıyorum... Tatiliydi, sonra iş başladı derken saldım. Bir de Türkçe romanlar aldım bir sürü, onları da okumak istiyorum. İspanyolca biraz arada kaynadı. Ama biraz kitap arası verdikten sonra çalışmalarıma tekrar başlamayı düşünüyorum. Motive olup çalışmalara başlamalıyız. :)Selam uzun zamandir yazmadim. Calismayi birakip sadece tv izliyordum. Akici konusma icin baya faydasi oldu. Iki üc gün önce roman okumaya basladim. Daha dogrusu yarim biraktigim romana devam etmeye basladim. Ingilizcem iyi degildi onu da unuttum ama hatirlamam lazim en az b1 seviyesinde konusmam lazim.napacam bilmiyorum
Ben de kaç haftadır çalışmıyorum... Tatiliydi, sonra iş başladı derken saldım. Bir de Türkçe romanlar aldım bir sürü, onları da okumak istiyorum. İspanyolca biraz arada kaynadı. Ama biraz kitap arası verdikten sonra çalışmalarıma tekrar başlamayı düşünüyorum. Motive olup çalışmalara başlamalıyız. :)
ben genelde dizi izliyorum :)
tabiki..farkını gördünüz mü dizi izlemenin?
Oh maşallah. Valla takdir ettim, ne kadar çalışkansınız yahu. Benim günde 30 sayfa çalışabildiğim görülmemiştir. :S Bir de diğer diller... Azminizin devamını dilerim.dün yaptıklarım: 20 puanlık Almanca lingot, İngilizce için sadece bir bölüm dizi izledim..Arapça da yeni konuya geçtim sonunda ve 30 sayfa çalıştım sanırım yazma egzersizlerini de yaparak..ama daha çooook tekrar edip yazmam lazım Arapça yı..bu haftaki amacım şu ana kadar çalıştıklarımı yazarak ezberlemek ve pekiştirmek
çok teşekkür ederim:) geçen sene üç beş ders almıştım orda gördüğüm konulardandı bu 30 sayfa..bir de toplantı günümdü o gün, görüşme beklerken arada çalıştım..Allah devamını getirsin inşallahOh maşallah. Valla takdir ettim, ne kadar çalışkansınız yahu. Benim günde 30 sayfa çalışabildiğim görülmemiştir. :S Bir de diğer diller... Azminizin devamını dilerim.