Bugün benim doğum günüm .

Nice senelere , eğer akşama kadar plan yapmazsa akşam konuştuğunuzda dısardaydım arkadaşlarımla doğum gunumu kutladık de.

bıraz dürt bakalım ne olacak.

Tek sorunumuz doğum günümü hatırlamaması olsa dert etmem ama bu artık son damla oldu diyorum ya .
Yoksa umursamam .
Ama ilişkimiz sallantıdayken hatırlaması gerekirdi hoş bir sürpriz yapsa .
Her şey yoluna girse kötü mü olur ?
Benim derdim biz ha ayrıldık ha ayrılacağız bu durumda kılını bile kıpırdatmaması .
Beni önemsemediğini gösteriyor bu durum .

oncelikle dogum gununuz kutlu olsun!

balık diye yanıp tutusurken buyuk balıgı kacıracak haberi yok...
ayarı vermek lazım,
hem cık gez eglen, ne duruyorsun!
bırak o öküzlügüyle kalsın.

İnşallah, çok teşekkür ederim .
Hatırlamayacak, biliyorum bunu ve buda son damla olacak .
Ondan korkuyorum en çok .

Korkma sevgi bazen bunu da gerektirir

37 yaşımı dolduruyorum güzel arkadaşım asla kendini sevgiye köle etme, sevginin de alışkanlığında korkulacak hiç bir yanı yok. İstediğin değeri göremiyorsan, kangren olmuşsa kendini heba etme. İnsanlar 20-30 yıllık evliliklerini bitirebiliyorlar, kimse kimseye mecbur değil

Doğum gününü ben de kutlamayı sevmiyorum. “iyi ki doğdun” çok klişe geliyor bana. Ama sevgililik dönemimde beklerdim ben de.. evlendikten sonra hiç önemsemiyorum desem yeri..
Kaldı ki sen bu konuda çok inceymişsin.. en azından buna karşılık ruhunu okşaması gerekirdi.. bir de balık olayı çok saçma gerçekten.. uygun bir üslupla kırgınlığını dile getirmende hiç sakınca yok bence.
ayrıca nice senelere

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara..
Sevgilinin yaptığı çok büyük kabalık gerçekten, insan böyle günlerde hatırlanmak istiyor.
Çoğu erkekte var bu özel günleri önemsememek, unutmak.
Ama bu sevgilinin suçsuz olduğunu göstermez tabi. En azından bir mutlu yıllar deseydi :44:

Yaklaşık 1 yıldır çözmeye çalışıyoruz bu sorunları ve artık zirve yaptı .
Sabır sabır sabır .
Tek sabreden benim.
Tek katlanan benim .
O kavga çıkarmak için sebep arar ben sabrederim .
Kavga çıkardığı şeylerin kat kat beterini yapar o ben yine sabrederim .
Durumumuz tamamen bu .

mutlu yıllar
doğumgünü kutlu olsun,
yeni yaşında herşey gönlüne göre olsun inşallah
İnşallah teşekkür ederim .

:)
İyi fikir :)

Nice senelere , eğer akşama kadar plan yapmazsa akşam konuştuğunuzda dısardaydım arkadaşlarımla doğum gunumu kutladık de.

bıraz dürt bakalım ne olacak.
Sadece " iyi " yazar o .
Biliyorum onu .

oncelikle dogum gununuz kutlu olsun!

balık diye yanıp tutusurken buyuk balıgı kacıracak haberi yok...
ayarı vermek lazım,
hem cık gez eglen, ne duruyorsun!
bırak o öküzlügüyle kalsın.
Aynen öyle, teşekkür ederim .
Evet öyle .
Azıcık cesaret gerekli bana .
Yoksa düşünülecek yanı yok .

Bu konuda çok ince değilim aslen .
Her şey çok iyi olsa sorunumuz olmasa hatırlamasın dert etmem .
Ama zaten ilişkimiz sallantı da bu haldeyken azıcık incelik göstermesi gerekirdi .
Teşekkür ederim .
Değil mi ?
Teşekkür ederim .

Kimileri boyle maalesef
Belkide aksami bekliyordur bi suprizi falan vardir
Biraz bekle bakalim..
Dogum gunun kutlu olsunn
Umar yeni yil ile birlikte yeni yasin sana
Mutluluk saglik ve huzur getirir
Nice senelere canim :119: :119:
O yoksa kk ailesi var

Çok teşekkür ederim :)
İyi ki varsınız

Doğum gününüz kutlu olsun. Aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllara.
Sizi anlıyorum hediye değil mesele,insan önemsendiğini hissetmek ister böyle günlerde.
Sevgilinizin doğum gününde sizde aynısını yapın belki anlar ne kadar üzüldüğünüzü, neler hissettiğinizi.
Yada çıkın arkadaşlarınızla kutlayın imkanınız varsa. Sevgiliniz sorduğundada doğum günümü kutlamak istemiş arkadaşlarım sağolsunlar dersiniz , utanır belki.
Dilerim size sürpriz planlıyordur,biz utanırız bu yazdıklarımızdan

Teşekkür ederim .
Akşama bir şey planlamadığı gerçek .
O yüzden bugün arkadaşlarımla ve sizlerleyim :)
Çok teşekkür ederim tekrar :)

Doğum günün kutlu olsun

Unutmuştur diyeceğim de (bende bir kere unutmuştum) ama seninkinin ikinci kez olmuş.Hem öyle unutulabilecek bi tarihde değil.
Akşama kadar yolu var belki bi fikri vardır:26:

Benimde doğum günüme sayılı günler kaldı kimse hatırlamasa ben hep bu yaşta kalsam felan diyorum

İnşallah dediğiniz gibidir, teşekkür ederim .

Surpriz yapacaktir belki iyice unuttugunu dusundurtmek istiyordur.
Unuttuysa da hicbir sey hic kimse seni uzmesin. Aldigin elbiseyi giyin suslen arkadaslarinla eglenmene bak.
Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana kaybettiklerini ve kazanmak istediklerini getirsin.

Çook teşekkür ederim , inşallah :)

beni aldatan kişilik sevgili oldğumuz yıllarda sadece ilk doğum günümü adam gibi kutlamıştı süprizlerle falan birdahada hiç öyle olmamıştı hele son doğumgünümü onun yüzünden evde tek başıma ondan bi haber bekleyerek geçirmiştim, bana 2 gün sonra söylediği bahanesininde yalan oldğunu sonradan msjlarını okuduğumda öğrenmiştim. Hayal kırıklığımı tahmin bile edemez kimse..

Diceğim o ki yıllarıma yazık olur, emek verdim onsuz olmaz artık diye düşünme. Yoksa kendine üzülmekten başka çaren kalmayacak gibi.

hakkında hayırlısı olsun.. doğum günün kutlu olsun ,dilerim bu son üzgün geçirdiğin doğum günün olur

Son düzenleme:

Bu anlattıklarınız işte can sıkıcı sanırım dediginiz gibi bu patlama olur o zaman akşam ciddi bir şekilde konuşmanız gerektigini belirtin derim derdi neymiş devammı etmek istiyor ayrılmakmı yoksa karekteri bumu hepmi böyle olacak ona göre hayatını erkek arkadaşınla devam ettirip ettirmemeye karar verirsin hayat bizim seçimlerimiz üzerine ilerler içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa kalbinin sesini dinle derim mantıgını saf dışı bırakmadan ama Kişi kendi degerini bilmeli unutmayın siz varsanız etrafınızdaki insanlar var o yüzden önce siz sizin fikirleriniz sizin kalbiniz önemli olan :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…