- 27 Nisan 2012
- 15.296
- 18.017
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
hele ben 20 kez yazılmış gibi olmuş
işyerindeki netin aziziliği
işyerindeki netin aziziliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha tanıma çok uyduune daktırlar ne mühendisler peşimdebenim peşimde anca öğrenciler vardaktıra gitmicen miBizimki elektrik mühendisliği okuyor babasinin yaninda calisiyor canim :)
Ne doktorlar ne mühendisler
ahahaha tanıma çok uyduune daktırlar ne mühendisler peşimdebenim peşimde anca öğrenciler vardaktıra gitmicen mi
Yeni gelişmelerle karsinizdayim .
Bizim ki bir suru mesajine cevap vermedigim için en son adam değilsin sen yazmis .
Bende sinirlendim actim agzimi yumdum gozumu .
madem o kadar rahatsizsin benden başka birini bulursun zor değil dedim en sona da .
Ben bunu nazil dermişim o kadar geçirdiğimiz zamana saygim ypkmuymus .
Bende dedim senin çok saygin varda bu dediğin laflara bak asil senin yaptigin ayip dedim .
Oda aynen bunu dedi " evet zor değil bulurum tamam "
Yeni gelişmelerle karsinizdayim .
Bizim ki bir suru mesajine cevap vermedigim için en son adam değilsin sen yazmis .
madem o kadar rahatsizsin benden başka birini bulursun zor değil dedim en sona da .
Bende dedim senin çok saygin varda bu dediğin laflara bak asil senin yaptigin ayip dedim .
hala boyle cumleler kuruyorsa...
evlenip bebeginle kaldıgında o yine balıkta olacak. sen lohusayken yine boyle sayacak.
kendisi senin kararını kolaylastırmıs; sinirden degil mantıken, tanıs artık doktorla...
kalitesini o küfürlü mesajında belli etmişti zaten, bu seferde o kalitenin altına imzasını atmış. Allah'a şükret kurtulmuşsun, darısı bu sıkıntıyı yaşayan diğer kardeşlerimizin başına
Evet aynen öyle .
Bilmiyorum tanissam ne degisecek bilmiyorumda .
Evet aynen öyle .
Bilmiyorum tanissam ne degisecek bilmiyorumda .
tanısınca onunla evlenmek zorunda degilsin
fakat yeni insanlara acık olmus olacaksın, mutlugun icin birseyler yapabilme imkanını kullanacak ilk adımı atmıs olacaksın.
aslında amaç burada başkalarıyla konuşup gülebildiğini görmek aşık olmasan bile bir başkasıyla da hoş vakit geçirirsen bu sana cesaret verir diye düşünüyorum ve bence şimdiye kadar çok iyi gittin
Tesekkur ederim .
Gideceğim öyleyse ben canim .
Tanismaktan zarar cikmaz
Allahın çatlak perisi ya gülmekten öldüm daktır da daktır
Sen de baya iğneleyici oldun bu adamdan ayrılalı beri nokta atışı yapıyosun
Git git mutlaka bizi de haberdar et nasılmış adam
Ona göre beşi bi yerdeleri hazırlayalım
Boyle ona takintili yaşamaktan cikacagim yani .
Öküz.
Hala ciddiyetimin farkinda değil ayi .
Sanirim gitmem gerek cidden .
yokyok durmaz uzakSeni bir daktirla everecem koydum kafaya
Görmedim gitmem de annesi pek bir israrci ogluda böyledirbunun uzak ddurmak en iyisi
hii hayvankız boşver sen bunu cidden tanış çocukla.çevresinde yahusuklu yağız delikanlı varsa onuda kardeşcezine yollarsın artıkYeni gelişmelerle karsinizdayim .
aynen öyle,
ciddiyetinin farkında olmasa bile şu cumleler kabul edilebilir degil bence.
kendine nasıl bu kadar guveniyor anlayamıyorum...
insanlık iliskilerini av avcı iliskisi kadar sabit goruyor sanırım, zokayı yuttun mu kurtulus yok sanki.