- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İnşallah. Çok tesekkur ederim . ya gerçekten duzelsin yada daha barismak nasip olmasin.
Ceylin
Bu ilişkide saygı kalmamış, sen değilsen de karşı taraf haddi fazlasıyla aşmış
O mesajı okuyunca şok oldum, midem bulandı
Af edersin ama ayaklarına da kapansa affetme, affedersen o sözleri yutmuş olursun
Devamında da düzelmek bi yana dursun devamı ve daha beterlerini duyacaksın
Lütfen öz saygını kaybetme
Onu kendi rezilliği ile bırak
Bi daha da dönüp bakma
Çok bile dayanmışsın
Ve bir gün yeni biri girerse hayatına
Herşeye tamam olur, gitmem yapmam deme
Ben böyle istiyorum yapacağım demeyi bil, sonra görüldüğü gibi taviz tavizi doğuruyor
Aşırı derece de terbiyesizmiş ayrıca, bunla değil sevgili komşu bile olunmaz
Öyle zaten .
Aramiz bozuktu bu doğum gününde boyle yapmasi patlama noktasi oldu iste..
onda şuan tamamen " nasıl olsa seviyor, artık benimdir, beni bırakamaz, ben istedigimiz yapayım " modu var. seni kaybettigi zaman anlayacak bunu, geri dönmek isteyecek eğer seviyosa, ki seviyodur sevmese anlardın bunu. ama yarın bigun aynı şeyleri yine yapacak, çünkü senin gitmeyecegini bilecek yada öle düşüncek, aynı şeyleri bi daha yaşatacak sana. o yuzden özür dileyip hatasını anlasa bile, sen böle bir adamla ömrünü geçirebilecek misin ona karar vermen lazım. belki seneye doğum gününü kutlar ama ondan sonra yine unutacak bunu kaldırabilecek misin, iş barışma aşamasına geldiginde bunları da düşünürsen ilerde tekrar yaşayacagın mutsuzlukları da önlemiş olursun belki.
bide bişey soracam ceylinim, onun son msj ından sonra cvp yazdın mı ona ?
Bence yarışırlarDI yola geldi benimki
bence oda erkek oldugunu anladı ve özüne öküzlüğe ani bir giriş yaptıAz çok hatırlıyorum eski konularından alıp karşına hiç konuştun saydırdın mı rahatsızlıklarını ben böyle yaptığımda işe yaramıştı 180 derece değişmişti nazar değmesin :44:
dedigim olmadı sanırım ?? bi süpriz felan yok mu ???
Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Az çok hatırlıyorum eski konularından alıp karşına hiç konuştun saydırdın mı rahatsızlıklarını ben böyle yaptığımda işe yaramıştı 180 derece değişmişti nazar değmesin :44:
arkadaşım , konu sahibi sevgilisi ile ayrıldı.bu senaryo bana cok tanıdık geliyo aynı böyle oldu aksama kadar bekledim bişey yapaıckmı diye ama morli bozktu ne kutladı ne de bir hediye inşllh sizinki bişeyler yapar biliyorum arkdslrıyla belki bişeyler ypmaz süprzi vrdır diye cok düşünoysndr saatler gecmiyodr aynı seyi yasadım inşllh yaparr bişeyler degerli oldgnu hsstirir sana,ben bide dedmki nyse önmzde cok dgm gnü var kutlma bile demiiştim sakın benim gbi ypma alttan alma bu durumu
Hayir yazmsdim.
Çok hsklisiniz ne desem bilemedimki bunu başka biri yazsa senin kendine Saygin kalmamis ayril cabuk derdim ..
Ama olmuyor ben yasayinca..
bu senaryo bana cok tanıdık geliyo aynı böyle oldu aksama kadar bekledim bişey yapaıckmı diye ama morli bozktu ne kutladı ne de bir hediye inşllh sizinki bişeyler yapar biliyorum arkdslrıyla belki bişeyler ypmaz süprzi vrdır diye cok düşünoysndr saatler gecmiyodr aynı seyi yasadım inşllh yaparr bişeyler degerli oldgnu hsstirir sana,ben bide dedmki nyse önmzde cok dgm gnü var kutlma bile demiiştim sakın benim gbi ypma alttan alma bu durumu
Çok haklisiniz.
Mantigim öyle diyor ama kalbim ..
Çok zor gerçekten ...
arkadaşım , konu sahibi sevgilisi ile ayrıldı.
alıcan yüzüne gözüneKonuştum kendini hakli görüyor konu ne olursa olsun...
Ayrildik canim......
sakinim bişi demedim ki :26:ters mi göründüm:26:öyleyse özür dilerim:26:şimdi gördüm arkadasım,sakin ol
sakinim bişi demedim ki :26:ters mi göründüm:26:öyleyse özür dilerim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?