Bugün benim doğum günüm .

İnşallah. Çok tesekkur ederim . ya gerçekten duzelsin yada daha barismak nasip olmasin.

onda şuan tamamen " nasıl olsa seviyor, artık benimdir, beni bırakamaz, ben istedigimiz yapayım " modu var. seni kaybettigi zaman anlayacak bunu, geri dönmek isteyecek eğer seviyosa, ki seviyodur sevmese anlardın bunu. ama yarın bigun aynı şeyleri yine yapacak, çünkü senin gitmeyecegini bilecek yada öle düşüncek, aynı şeyleri bi daha yaşatacak sana. o yuzden özür dileyip hatasını anlasa bile, sen böle bir adamla ömrünü geçirebilecek misin ona karar vermen lazım. belki seneye doğum gününü kutlar ama ondan sonra yine unutacak bunu kaldırabilecek misin, iş barışma aşamasına geldiginde bunları da düşünürsen ilerde tekrar yaşayacagın mutsuzlukları da önlemiş olursun belki.

bide bişey soracam ceylinim, onun son msj ından sonra cvp yazdın mı ona ?

Çok haklisiniz.
Mantigim öyle diyor ama kalbim ..
Çok zor gerçekten ...

ceylin canım netim gidip geliyoyanlışlıkla aynı mesajı attım sana5dkm dolsun cevabı vericem..üzülme sakın olurmu..

Hayir yazmsdim.
Çok hsklisiniz ne desem bilemedimki bunu başka biri yazsa senin kendine Saygin kalmamis ayril cabuk derdim ..
Ama olmuyor ben yasayinca..

bence oda erkek oldugunu anladı ve özüne öküzlüğe ani bir giriş yaptı

bu senaryo bana cok tanıdık geliyo aynı böyle oldu aksama kadar bekledim bişey yapaıckmı diye ama morli bozktu ne kutladı ne de bir hediye inşllh sizinki bişeyler yapar biliyorum arkdslrıyla belki bişeyler ypmaz süprzi vrdır diye cok düşünoysndr saatler gecmiyodr aynı seyi yasadım inşllh yaparr bişeyler degerli oldgnu hsstirir sana,ben bide dedmki nyse önmzde cok dgm gnü var kutlma bile demiiştim sakın benim gbi ypma alttan alma bu durumu

arkadaşım , konu sahibi sevgilisi ile ayrıldı.

Hayir yazmsdim.
Çok hsklisiniz ne desem bilemedimki bunu başka biri yazsa senin kendine Saygin kalmamis ayril cabuk derdim ..
Ama olmuyor ben yasayinca..

şuan kendini suçlama boşver işin saygı kısmını, seviyosun sonuçta, ama mantıgınla karar vermek istiyorsan gelecegini mutlaka düşün. saygı sevgi olarak deil de katlanıp katlanmama olarak bunu evli oldugunuzda yapsaydı ne olurdu onu düşün, aynı evin içerisinde sana küfür ettiginde nasıl hissedersin onu düşün, o zaman inan bana canın da daha az yanacaktır.

Ayrildik canim......

Çok haklisiniz.
Mantigim öyle diyor ama kalbim ..
Çok zor gerçekten ...

O da zamanla geçer
Yeter ki dik dur geri adım atma
Kimse aşk acısından ölmüyo
Gün gelip keşke dediğine iyi ki diyeceksin
Ve tamda böyle durumlar için söylenmiştir : Her şer de vardır bir hayır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…