- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
çiçek ulaştı şimdi kendisine ve aramadı bile..Saçmalama istersen sen duysan bu lafı sen ne yaparsın adamın doğum günü evlilik yıl dönümü demez gunlerce surat asar konuşmazsın doğum günüde umrumda olmaz lütfen sadece kendi pencerenden bakma
ooooo dedim sana ama yanlıs yaptınnçiçek ulaştı şimdi kendisine ve aramadı bile..
Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
Aramamakta haklı degilmi sence merak etme arar ama sen bencil olmaçiçek ulaştı şimdi kendisine ve aramadı bile..
senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnnya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
Benim karakterim bu diye suçsuz adamın ağzına mi edelimkarakterinden vazgecen kendinden vazgecer tebrik ederim tekrakr
çiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett
Hemen aramasini bekleme adam daha hazmetsin.Yumuşasın.Akşamı bekle.çiçek ulaştı şimdi kendisine ve aramadı bile..
faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım
Valla yaparsa hersey iyice maffolur arkadaşın insani uçurumdan yuvarlayacak çok yaratici fikirleri var.
Valla yaparsa hersey iyice maffolur arkadaşın insani uçurumdan yuvarlayacak çok yaratici fikirleri var.
yolladım ulaştı kendisine ama aramadı bile..Eşiniz çok haklı ama olan olmuş artık. Bence bugun siz eşinize çiçek yollayın hem söz hem özür mahiyetinde.
çalışıyorum işteyim canım ama bugün olmasa da ben zaten kendim arkadaşlarımla kutlucam yarın akşam filan yani o kutlamazsa kutlamasın..senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
Canım dünya senin etrafında dönmüyor. Ne demek senin onun planına ihtiyacın yok tabiki var o onun eşi. Ama sen bunu kavrayacak olgunluga henüz erişememişsin çok yazık. Sen doğdun diye dünya mı durmalı kırmızı halılar mı serilmeli çelenkler mi gönderilmeli? Kendini fazla önemsiyorsun ama herkes seni onemsemek zorunda degil hele ki haksizsan. Simdi de konu sahibini doldurup kendin gibi yapmaya çalisiyosun. Yapma !senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?