Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

çalışıyorum işteyim canım ama bugün olmasa da ben zaten kendim arkadaşlarımla kutlucam yarın akşam filan yani o kutlamazsa kutlamasın..
neden bu aksam degil onun nazınımı tutucaksın pesssss bide calısıyomussun masallah ne güzell ertelemek neden sen zaten fazlasını yapmıssın bide cicek yollamıssın eeee sonuc 0

bence bu aksam cık esinde dicek ohhh kavag ettik eve tıkıldı emin ol seninle böyle kavga etse teli bile acmaz baksana senden adım bekleyen cicegi gördügü gibi bi msj olsa atardı maksat gönül almaksa sen aldın o naptı .........

Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydı gerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde

Şoktayım. Lütfen profesyonel destek alın.
Kahvaltilik almadi diye gerizekali serefsiz demek nedir?
Benim esim bana her ne sebeple olursa olsun bu kelimeleri kullansa direkt bosarim.

yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..

Sükunetini koru sakın ha yeniden parlayıp bir çuval inciri berbat etme. Eşin belki aksamı bekliyordur dur hele.

Sizin icin planlar yapan adama serefsiz diyip bir de benim senin planina ihtiyacim yok ki dercesine nispet yapmak size ayip gelmiyor mu?

Nasil onun planina ihtiyaci olmaz? Esinden bahsediyoruz. Hayat arkadasi...
Dusmanindan degil...

Siz plan yaptiginizda esiniz size gerizekali serefsiz diyip arkadaslariyla eglenip facebooka fotograf atsa ne hissedersiniz?

Gercekten soktayim...

yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..

Adama serefsiz diyip adamin gururundan eser birakmadiniz. Yolladiginiz cicegi mi gurur meselesi yapiyorsunuz?

Bu arada erkeklere hastalik disinda cicek yollanmaz. Gorgu ve protokol kuralidir.

yaaa 10 kere düsünmek lazım böyle bisey yaparken valla paranda var calısıyosun da bi sözden butun iliski kesilmez evlilik ask böyle biseyse erkekte susmayı bilsen en özel gününde bence erken cık isten git kuaföre hazırlan cık arkadaslarınla barısmak isteyen bi el bekleyen adam bi msj la 10 adım gelirdi

kadınları hep susmayı ögreten hep alttan almayı ögreten zihniyet cok burda

ki ellerinde cicekler kapında sırılsıklam oldun bosa üzüldüm cok en mutlu gunun bugun sakın üzülme sakın aglama senden daha degerli kimse yok dünyada teksin bunu unutma allah saglık sıhat versin uzun ömrüm olsun insallah kimse ici kendini üzme seni en mutlu gununde üzenide asla unutma barıssanızda bunu her daim hatırlat esine seni en mutlu gununde kimse üzemez.....

Ya kusura bakma ama yazdiklarina sinir oldum agzina kürekle vurasim geldi. Allah senin çevrendeki insanlara sabır versin. Tabii çevrende sana tahammul eden birileri varsa

haklısın canım maalesef ki kadınların çoğu kendisini ezdirmeyi, kendisini pasifize etmeyi huy edinmiş.. sindiriyor erkekler de bizi, biz böyle yaptıkça..

işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani
enişteye söyle.
tedavi olmazsan, seni boşasın.

ne demek gerizekalı, şerefsiz?

gerizekalıyım ki seninle evliyim deseymiş.

enişteye söyle.
tedavi olmazsan, seni boşasın.

ne demek gerizekalı, şerefsiz?

gerizekalıyım ki seninle evliyim deseymiş.
sen kimsin ki bi kadına dalga gecer gibi enisteye söyle bosasın seni diyosun burda insanlar dertlerini acıyo icini döküyo haddini bil yaa sen kızı dogum gununde ne diyosun MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bosa bu kadını lafını nasıl yapıstırırsınız ya ayıp beee

haklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
dominant olabilirsin, kendini ezdirmemek hakkını savunmak doğru ancak senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik.

sapla saman karışmasın.

bir insan öfke anında belli olur.
iyiyken herkes iyi, önemli olan her durumda saygıyı koruyabilmek.

'Herkez' degıl 'herkes'
Gözüme batıyor ıkıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…