- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
neden bu aksam degil onun nazınımı tutucaksın pesssss bide calısıyomussun masallah ne güzell ertelemek neden sen zaten fazlasını yapmıssın bide cicek yollamıssın eeee sonuc 0çalışıyorum işteyim canım ama bugün olmasa da ben zaten kendim arkadaşlarımla kutlucam yarın akşam filan yani o kutlamazsa kutlamasın..
Kavganın başlangıç nedeni bana kahvaltılık almamasıydıgerçekten öfke kontrolüm yok kendimi kaybediyorum ben sinirlendiğimde
bencede burdakiler bunu anlamuyo kız bide baskılardan dolayı cicekte yollamıs adam msj bile atmamıso da hemen her şeyi iptal etmeye çok meraklıymış
yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..bencede burdakiler bunu anlamuyo kız bide baskılardan dolayı cicekte yollamıs adam msj bile atmamıs
yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
Bide umrunda mı olmak istiyodun. Çok komiksin ya. Adama hakaret et küfür et üstüne bide naz yap. Ne güzel dünya :)yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
yaaa 10 kere düsünmek lazım böyle bisey yaparken valla paranda var calısıyosun da bi sözden butun iliski kesilmez evlilik ask böyle biseyse erkekte susmayı bilsen en özel gününde bence erken cık isten git kuaföre hazırlan cık arkadaslarınla barısmak isteyen bi el bekleyen adam bi msj la 10 adım gelirdiyok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
Ya kusura bakma ama yazdiklarina sinir oldum agzina kürekle vurasim geldi. Allah senin çevrendeki insanlara sabır versin. Tabii çevrende sana tahammul eden birileri varsayaaa 10 kere düsünmek lazım böyle bisey yaparken valla paranda var calısıyosun da bi sözden butun iliski kesilmez evlilik ask böyle biseyse erkekte susmayı bilsen en özel gününde bence erken cık isten git kuaföre hazırlan cık arkadaslarınla barısmak isteyen bi el bekleyen adam bi msj la 10 adım gelirdi
kadınları hep susmayı ögreten hep alttan almayı ögreten zihniyet cok burda
ki ellerinde cicekler kapında sırılsıklam oldun bosa üzüldüm cok en mutlu gunun bugun sakın üzülme sakın aglama senden daha degerli kimse yok dünyada teksin bunu unutma allah saglık sıhat versin uzun ömrüm olsun insallah kimse ici kendini üzme seni en mutlu gununde üzenide asla unutma barıssanızda bunu her daim hatırlat esine seni en mutlu gununde kimse üzemez.....
haklısın canım maalesef ki kadınların çoğu kendisini ezdirmeyi, kendisini pasifize etmeyi huy edinmiş.. sindiriyor erkekler de bizi, biz böyle yaptıkça..yaaa 10 kere düsünmek lazım böyle bisey yaparken valla paranda var calısıyosun da bi sözden butun iliski kesilmez evlilik ask böyle biseyse erkekte susmayı bilsen en özel gününde bence erken cık isten git kuaföre hazırlan cık arkadaslarınla barısmak isteyen bi el bekleyen adam bi msj la 10 adım gelirdi
kadınları hep susmayı ögreten hep alttan almayı ögreten zihniyet cok burda
ki ellerinde cicekler kapında sırılsıklam oldun bosa üzüldüm cok en mutlu gunun bugun sakın üzülme sakın aglama senden daha degerli kimse yok dünyada teksin bunu unutma allah saglık sıhat versin uzun ömrüm olsun insallah kimse ici kendini üzme seni en mutlu gununde üzenide asla unutma barıssanızda bunu her daim hatırlat esine seni en mutlu gununde kimse üzemez.....
o küregi alırlar agzına sokarlar derim ama demiyorum seni sikayet ediyorum benimle böyle konusamazsınYa kusura bakma ama yazdiklarina sinir oldum agzina kürekle vurasim geldi. Allah senin çevrendeki insanlara sabır versin. Tabii çevrende sana tahammul eden birileri varsa
neyseki bizim gibi kadınlar var kendinden emin ne istedigini bilen ....haklısın canım maalesef ki kadınların çoğu kendisini ezdirmeyi, kendisini pasifize etmeyi huy edinmiş.. sindiriyor erkekler de bizi, biz böyle yaptıkça..
enişteye söyle.işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydıelbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani
sen kimsin ki bi kadına dalga gecer gibi enisteye söyle bosasın seni diyosun burda insanlar dertlerini acıyo icini döküyo haddini bil yaa sen kızı dogum gununde ne diyosunenişteye söyle.
tedavi olmazsan, seni boşasın.
ne demek gerizekalı, şerefsiz?
gerizekalıyım ki seninle evliyim deseymiş.
dominant olabilirsin, kendini ezdirmemek hakkını savunmak doğru ancak senin yaptığın düpedüz terbiyesizlik.haklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
'Herkez' degıl 'herkes'burda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?