- 28 Nisan 2017
- 450
- 612
- 33
- 27
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Basit bir seyden dolayı hakaret etmissiniz, size kızgın olmakta haklı... Önce gönlünü alın, özrünüzü dileyin, yumusarsa sizi mutlu etmek icin elinden geleni yapar zaten.Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
nasil normallestirmissiniz bu kelimeleri anlamadim bence cok agir.oyle kolay ustu kapatilacak degil bencebak ben yazdım kız o kelimeyi anlık olarak söylemis esi adım atsın aksama yemekte kız da desin ya kusur bakma bende sabha sana sunu dedim diye ama adam simdiden tak diye önü kesmis eeeeeee önümüzde uzun bi yol ver kimbilir neler le karsılasıcaz kadınlar kocadan laf ceker susar kaynanadan ceker susar konu komsudan ceker susar aman kocamla aram bozulmasın diye eeeee erkekler nedne kadın en ufak bi sinirlendiginde alttan almıyo cunku bunu yıne biz yapıyorum agam pasa diye diye erkekler tepemize cıkardık
bu konuda bana göre kız cokkkkkkkkkkkkkkkk haklı ne olursa olsun anasına küfür etmemisya aile ici anlık bi tartısma yani kızın dogum gunu en mutlu olması gereken bi gun sinirlenmesi degil esi esse kadınlara denir ya hep
tüm zehirli otları cumleleri esi kapatıp bugunun hatırına sussa öglende arasa mesela karısını karıcım dogum gunun kutlu olsun söyle böyle aksama hazırlan dese kızda dicek zaten kusura bakma bende agır konustum ama adamın isine gelmis sanki benden bisey bekleme ayyyyyyyy cinnet gecirilcek is valla
haklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..Sizin diğer konularınızı da az çok hatırlıyorum, fazla dominantsınız ve eşinize çok yükleniyorsunuz gibi geliyor bana. Böyle giderse sonuçları kötü olabilir. Sosyal medyada takip ettiğim bir evlilik terapisti eşlerimize dışarıdaki insanlara nasıl saygı çerçevesinde yaklaşıyorsak öyle yaklaşmalıyız diyordu. İsterseniz bir psikologdan veya evlilik terapistinden yardım alın
teşekkür ederim evet kan şekerim mi düştü kan beynime mi sıçradı bilmiyorumGerizekalı lafına tahammülüm hiç yok.kim olursa olsun.eşim bi kere söyledi boşanıcam bile demiştim o derece
Şerefsiz erkekler için ağır bi söz
Acaba açlık kan şekerini mi düşük
Bide bu tip kelimeler kullanıldıkca ağza yapışıyor
Nice mutlu yıllara bu arada
evet canım bende çiçek gönderdim erkeğe :) teşekkür ederim..Mutlu yıkkar :) merak etme aksam elınde cıcekle gelır sırf dgum gunun dıye affeder ama cok agır olmıs ozur dılemelısın
ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptımçiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett
Niyehaklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
Saçmalama istersen sen duysan bu lafı sen ne yaparsın adamın doğum günü evlilik yıl dönümü demez gunlerce surat asar konuşmazsın doğum günüde umrumda olmaz lütfen sadece kendi pencerenden bakmaya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
böyle mutlu musunhaklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
aynen öyle olmuş, tüm kk haksız, limoncu ile konu sahibesi haklı. çünkü onlar doğmuş bugün, altı üstü doğmuşuz yani bu kadar büyütülecek ne var ki?
Ahahahahahahhavalla gereksiz polemik olmasın diye bişey yazmadım ama, herkesin farklı yorum yapmaya hakkı var tabiki ama ben hayatı savaş alanı gibi görüp her daim hazır olda bekleyenleri anlayamıyorum. kadın kocasına hakaret etmiş, her zaman yapıyorum öfke kontrolüm var demiş daha neyin üstüne çıkma çabasına girilecek ki :) ben doğdum beeeen beeen çekilin istediğimi yaparım demeye gerek yok :)
karakterinden vazgecen kendinden vazgecer tebrik ederim tekrakrhaklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?