Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Basit bir seyden dolayı hakaret etmissiniz, size kızgın olmakta haklı... Önce gönlünü alın, özrünüzü dileyin, yumusarsa sizi mutlu etmek icin elinden geleni yapar zaten.
Bu arada; nice güzel seneler olsun

"Şerefsiz" kelimesi çok ağır olmuş. O anlık sinirle ağzınızdan kaçmış desem öyle değil. Sık sık bu kelimeyi kullanıyormuşsunuz hiç hoş değil.

Aynı şekilde eşiniz size sürekli" o..... " dese ne hissederdiniz? İkisi de aynı derecede ağır sözler.

Şımarıksınız biraz sanırım. Bu kadar basit şeyler yüzünden böyle ağır hakaretler etmeyin.

Eşinize yazık, yuvanıza yazık, size yazık...

Evlilikte en onemli kurallardan birisi saygi esinizle aranizdaki saygiyi korumalisiniz yoksa ilerde daha kotu konular acarsiniz Allah korusun. yuz goz olmamak gerekiyor ben daha 2 yillik evliyim ne esim bana boyle kelimeler kullanabilir ne de ben ona kullanirim.sinirlendiginizde uzaklasin biz oyle yapiyoruz sinirlendigi zaman yanina asla gitmem o gelir konusur benimle neden boyle oldu diye.umarim daha dikkatli olursunuz bundan sonra.

Bir erkeğe şerefsiz demek onun onurunu ,gururunu yok etmektir.Çok ağır ithamdır.Her ne kadar sinirlenmiş olsanızda gerizekalı aptal falan deseydin bari şerefsiz kelimesi bana eşini satan onursuz erkeklere söylenen bir kelimdir.Bence ne yapın edin özür dileyin ve gereksiz konularda kimseye trip atmayın bunun sonu incinen siz oluyorsunuz maalesef

Sizin diğer konularınızı da az çok hatırlıyorum, fazla dominantsınız ve eşinize çok yükleniyorsunuz gibi geliyor bana. Böyle giderse sonuçları kötü olabilir. Sosyal medyada takip ettiğim bir evlilik terapisti eşlerimize dışarıdaki insanlara nasıl saygı çerçevesinde yaklaşıyorsak öyle yaklaşmalıyız diyordu. İsterseniz bir psikologdan veya evlilik terapistinden yardım alın

nasil normallestirmissiniz bu kelimeleri anlamadim bence cok agir.oyle kolay ustu kapatilacak degil bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerizekalı lafına tahammülüm hiç yok.kim olursa olsun.eşim bi kere söyledi boşanıcam bile demiştim o derece
Şerefsiz erkekler için ağır bi söz
Acaba açlık kan şekerini mi düşük
Bide bu tip kelimeler kullanıldıkca ağza yapışıyor
Nice mutlu yıllara bu arada

haklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..

teşekkür ederim evet kan şekerim mi düştü kan beynime mi sıçradı bilmiyorum

ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım

ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
Saçmalama istersen sen duysan bu lafı sen ne yaparsın adamın doğum günü evlilik yıl dönümü demez gunlerce surat asar konuşmazsın doğum günüde umrumda olmaz lütfen sadece kendi pencerenden bakma

aynen öyle olmuş, tüm kk haksız, limoncu ile konu sahibesi haklı. çünkü onlar doğmuş bugün, altı üstü doğmuşuz yani bu kadar büyütülecek ne var ki?

valla gereksiz polemik olmasın diye bişey yazmadım ama, herkesin farklı yorum yapmaya hakkı var tabiki ama ben hayatı savaş alanı gibi görüp her daim hazır olda bekleyenleri anlayamıyorum. kadın kocasına hakaret etmiş, her zaman yapıyorum öfke kontrolüm var demiş daha neyin üstüne çıkma çabasına girilecek ki :) ben doğdum beeeen beeen çekilin istediğimi yaparım demeye gerek yok :)

Ahahahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…