- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
çiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ettevet yaptım onu.. teşekkür ederim tekrardan size de..
Limoncu ortalık karistirmaçiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett
Şerefsiz mi?Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
çiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett
bence siz ortalık karıstıyosunu dünyada gözlerimi acmısım bu gun en özel günüm kocamda benimle evlendiyle bu özel gunu ne pahasına olursa olsun kutlamalı hemde gece 12 den itibaren kız yine bisey dememis adam sabah kahvaltı bile hazırlamamıs insna bi tost yapar gunaydın karıcım der öper bi kere gider isine bide üste cıkıp bugun benden bisey bekleme demis oldu pasam beeeee biz erkekelrin her türlü hır gurunu cekelim aman simdi sinirli aman simdi söyle eeeeeeeeeee onun isine gelmedimi beni kırdın yok yaaaaaaaa biz hic kırılmadık cünkü valla kadın kadını korumazsa olmaz bu dünyaLimoncu ortalık karistirma
niye bu kadar gaz veriyosun. her zaman şerefsiz gerizekalı diyomuş, ve hala burnu sürtülmesi gereken eşimi. böyle bi günü çok önemsiyosa ağzından çıknlara dikkat etsin zehir eden kendisi. sizin ikinizinde eşlerinize zerre saygınız yok. sen zaten boşanmaya niyetlisin, onuda boşatmak istiyosun böyle konuşarakçiçek yolladın mı gercekten ve onun sana yollaması saaitnde valla sen bidaha bu savası asla kazanamazsın ne olursa olsun yenilmissin sakın burdakilerin gazıyla yapma esini sen tanıyosun burnu böyle bi gunde sütmmezze ne zaman sürtcek o cicegi iptal edebiliyosan iprtal ett
Kadın kadını korumasin haklı haklıyı korusun bence burda kadın haksız doğum günü diye adama küfür edemez herhalde dimi yani neyse hayat görüşümüz çok farklı ama mutlu bir yuva böyle olmaz insan huzur buldugunun yanında olur diyim sanadabence siz ortalık karıstıyosunu dünyada gözlerimi acmısım bu gun en özel günüm kocamda benimle evlendiyle bu özel gunu ne pahasına olursa olsun kutlamalı hemde gece 12 den itibaren kız yine bisey dememis adam sabah kahvaltı bile hazırlamamıs insna bi tost yapar gunaydın karıcım der öper bi kere gider isine bide üste cıkıp bugun benden bisey bekleme demis oldu pasam beeeee biz erkekelrin her türlü hır gurunu cekelim aman simdi sinirli aman simdi söyle eeeeeeeeeee onun isine gelmedimi beni kırdın yok yaaaaaaaa biz hic kırılmadık cünkü valla kadın kadını korumazsa olmaz bu dünya
sizinki de nabza göre şerbet olmuş ilk önce haksızlığı kabul edip sonra hem fikir bir kişi çıkınca nasıl döndünüz. oldu olacak çiçeği de iptal edin :)
Ahahahaha bizi bile haksız çıkardı kız iki dakkadaaynen öyle olmuş, tüm kk haksız, limoncu ile konu sahibesi haklı. çünkü onlar doğmuş bugün, altı üstü doğmuşuz yani bu kadar büyütülecek ne var ki?
bak ben yazdım kız o kelimeyi anlık olarak söylemis esi adım atsın aksama yemekte kız da desin ya kusur bakma bende sabha sana sunu dedim diye ama adam simdiden tak diye önü kesmis eeeeeee önümüzde uzun bi yol ver kimbilir neler le karsılasıcaz kadınlar kocadan laf ceker susar kaynanadan ceker susar konu komsudan ceker susar aman kocamla aram bozulmasın diye eeeee erkekler nedne kadın en ufak bi sinirlendiginde alttan almıyo cunku bunu yıne biz yapıyorum agam pasa diye diye erkekler tepemize cıkardıkKadın kadını korumasin haklı haklıyı korusun bence burda kadın haksız doğum günü diye adama küfür edemez herhalde dimi yani neyse hayat görüşümüz çok farklı ama mutlu bir yuva böyle olmaz insan huzur buldugunun yanında olur diyim sanada
cnm sen bunlara bakma o cicegi de iptal et bu aksam kutlama yaparsa esin konusursun gece yarında cicek yollarsın senin sımarık ama tatlı karında diye :)))))) hic alttan almaSaçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
Benim senin için ne planlarım vardı bugün işyerine hediyeyle çiçek gönderecektim akşam yemeğe götürecektim filan dedi ama iş işten geçti yani en mutlu olmam gereken gün zehir oldu bana
Ama ilk defa olan bişey değil diyor kendisi hep böyleyim diyor o da insan sonuçta bir katlanır iki katlanır bir susar iki susar en son ben sana neler yapıyorum hiç birini hakketmiyorsun der böylede ortada yuva kalmaz kusura bakma yanlış düşünüyorsun asla sana laf söyleyene susma kv olsa kocada olsa komşuda olsa ama sen haklıysan haksizsan özür dilemeyi susmayı bileceksinbak ben yazdım kız o kelimeyi anlık olarak söylemis esi adım atsın aksama yemekte kız da desin ya kusur bakma bende sabha sana sunu dedim diye ama adam simdiden tak diye önü kesmis eeeeeee önümüzde uzun bi yol ver kimbilir neler le karsılasıcaz kadınlar kocadan laf ceker susar kaynanadan ceker susar konu komsudan ceker susar aman kocamla aram bozulmasın diye eeeee erkekler nedne kadın en ufak bi sinirlendiginde alttan almıyo cunku bunu yıne biz yapıyorum agam pasa diye diye erkekler tepemize cıkardık
bu konuda bana göre kız cokkkkkkkkkkkkkkkk haklı ne olursa olsun anasına küfür etmemisya aile ici anlık bi tartısma yani kızın dogum gunu en mutlu olması gereken bi gun sinirlenmesi degil esi esse kadınlara denir ya hep
tüm zehirli otları cumleleri esi kapatıp bugunun hatırına sussa öglende arasa mesela karısını karıcım dogum gunun kutlu olsun söyle böyle aksama hazırlan dese kızda dicek zaten kusura bakma bende agır konustum ama adamın isine gelmis sanki benden bisey bekleme ayyyyyyyy cinnet gecirilcek is valla
normal zaman olsa zaten kız susardı ama bugun dogum gunu alttan alması gerekekn kisi o degil sevgili esiAma ilk defa olan bişey değil diyor kendisi hep böyleyim diyor o da insan sonuçta bir katlanır iki katlanır bir susar iki susar en son ben sana neler yapıyorum hiç birini hakketmiyorsun der böylede ortada yuva kalmaz kusura bakma yanlış düşünüyorsun asla sana laf söyleyene susma kv olsa kocada olsa komşuda olsa ama sen haklıysan haksizsan özür dilemeyi susmayı bileceksin
Saçma sapan bir konu yüzünden trip attım kavga etmeye başladık ben bir kavgaya başladığımda kolay kolay sakinleşemiyorum.. Hiç yok yere bildiğiniz birbirimize girdik ve ben ona gerizekalı şerefsiz dedim çok bozuldu..
öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?