- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor..Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun...
Fakat adam haklı, bugün bir şey beklemeyin. Kendi doğum gününüzü kendiniz zehir etmişsiniz.
Bir de ben anlamıyorum nasıl öyle sözler kullanılabılıyor sevgiliye, eşe...
Her şeyden önce saygı olmalı bir ilişkide... Bir dahakine dikkat edin, çok ağır laflar...
Ben olsam uzun süre konuşmazdım bu laflardan sonra. :/ :/
herkez bir degil baskasının düsüncesi beni baglamaz cünkü onları düsüncesi beni mutlu etmez kendi düsüncem beni mutlu ederbiz aynı kişiyiz galiba :) bende senin gibi düşünüyorum ama bizim gibi düşünen hiçbir kimse de yok, o şaşırtıcı..
Sinirlenince içinizden 10'a kadar saymayı deneyin, belki faydası olur.öfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor..
oooo erkekler ne anasının gozu bak dememis esimin canım karım cigerim aman susayımda tadımız kacmasın neden sen geri adım atıyosun o atmalıydı o susmalıydı ne olrsa olsun yani es arasında bazen saygı asılıyo yapıcak bisey yok özel günler her zaman daha özel anları ister dogum gunu 1 kerelik pasta cicek aldım hadi kutlu olsun degildir sen benim hayat arkadasımsın deyip esin demeliydi tatlım sinirlisin sanırım yanagındna öpüp ise gitmeliydi ne bu tavır afra tafra kimsin yani sen karının dogum gununde carlıyosun aaaaaaaaaaa cok kızdım vallaöfke kontrolüm çok zayıf, iyiliğime çok iyiyim ama sinirlendiğimde gözüme perde iniyor..
Kizzz sussss gariii gaza getirme kizziiioooo erkekler ne anasının gozu bak dememis esimin canım karım cigerim aman susayımda tadımız kacmasın neden sen geri adım atıyosun o atmalıydı o susmalıydı ne olrsa olsun yani es arasında bazen saygı asılıyo yapıcak bisey yok özel günler her zaman daha özel anları ister dogum gunu 1 kerelik pasta cicek aldım hadi kutlu olsun degildir sen benim hayat arkadasımsın deyip esin demeliydi tatlım sinirlisin sanırım yanagındna öpüp ise gitmeliydi ne bu tavır afra tafra kimsin yani sen karının dogum gununde carlıyosun aaaaaaaaaaa cok kızdım valla
yaa ammada abartmışsınız tamam siz cok önemsiyorunuzda konu sahibinide bu kadar gaza getirmeyinseni anlıyorum cunku gecen hafta benim dogum gunumdu ve mendebur anası yuzunde nerdeyse ayrılcaktık anasını dinledi diye ama onca ayrılık muhabbetinden sonra gitmis hazıranmıs saraplar yemekler organizasyonlar olunca aferin dedim cunku cok önemli benim icin onlarca sperm arasından ben secilmisim allahın bi lutfu bence bende olmayabilirsin sükür allaha :)))))))))
evet yaptım onu.. teşekkür ederim tekrardan size de..Sinirlenince içinizden 10'a kadar saymayı deneyin, belki faydası olur.
Eşinizin iş yerine de çiçek, çikolata yollayabilirsiniz, bir de özür dileyen bir not yazın. Bu bence yumuşatır onu.
burda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldikyaa ammada abartmışsınız tamam siz cok önemsiyorunuzda konu sahibinide bu kadar gaza getirmeyin
o da doğru ztn hep kendi aileleri ön planda erkeklerin, varsa yoksa anneleri.. biz hep geri planda kaldık alttan ala ala..burda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldik
vallahi pess bu kadar kişi hemfikir sen hala yaptığını savunuyrsun bi kişinin yorumuyla tamam olmuş artık birdaha olmaz inşallah allah saglık mutluluk versin gerisi boş işler ya yapmayın valahi şerefsiz demişsiniz adama o size söylese ne hissederdinizya bugün bu kızın doğum günü deyip sussaydı ya da benim 5 dk istediğimi yapsaydı zaten bunlar hiç yaşanmayacaktı
iyide alttan almalık bi durum yokki altı üstü kahvaltılık mevzusundan çıkmış geçmiş konularındanda belli öfke kontrolu var konu sahibinin tamam kızarbilir ama hakaret doğrumu yaniburda herkez görüsünü söylemekte özgür neden aman agzımın tadi kacmasına ali rıza diyenlere cvp yazmadıgınz da öenmli bi günde karısıyla arasını acmaya cekinmeyen bi adamı korumadım diyemi bana yazıyosunuz herkez görüsünü yazar hep kadınlar alttan alıcak diye bisey yok ala ala bu hale geldik
limoncu zaten eşini sevmiyo, sen seviyosan onun gazına gelme çünkü haksızsıno da doğru ztn hep kendi aileleri ön planda erkeklerin, varsa yoksa anneleri.. biz hep geri planda kaldık alttan ala ala..
ayyy bide cicek mi yolladın tatammm bi daha ne olursa olsun bu adam alttan almazsizinki de nabza göre şerbet olmuş ilk önce haksızlığı kabul edip sonra hem fikir bir kişi çıkınca nasıl döndünüz. oldu olacak çiçeği de iptal edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?