- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
kocası benzer davranışı yapsa, tedavi olmazsa şiddet de uygular, boşa derdim.sen kimsin ki bi kadına dalga gecer gibi enisteye söyle bosasın seni diyosun burda insanlar dertlerini acıyo icini döküyo haddini bil yaa sen kızı dogum gununde ne diyosunMune bosa bu kadını lafını nasıl yapıstırırsınız ya ayıp beee
klavyesi olan yazıyor burada senin boş boş yorumlarınla dönüyor zaten dünya..enişteye söyle.
tedavi olmazsan, seni boşasın.
ne demek gerizekalı, şerefsiz?
gerizekalıyım ki seninle evliyim deseymiş.
Ay iyiki demiyosun Allah razı olsun.o küregi alırlar agzına sokarlar derim ama demiyorum seni sikayet ediyorum benimle böyle konusamazsınMune
hata yaptığın için özür çiçeği değil yani.ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
ama acı gerçek bu.klavyesi olan yazıyor burada senin boş boş yorumlarınla dönüyor zaten dünya..
ya konuyu sabote etmez misin? şu anda konu dışı alakasız ve üslubu bozuk şeyler yazıyorsun ben genelde kimseyi şikayet etmem ama seni ediyorumhata yaptığın için özür çiçeği değil yani.
dominant, bencil, saygısız görünüyorsun biliyor musun?
bir de öfkesinin ardına sığınan bozuk ağızlı bir kadın.
çok irrite edici.
limoncu28 in kendine hayrı yok ki sana olsun.
nereye gittin canım? şimdi tek bir mesaj atmış 'teşekkür ederim' diye, o kadar..neyseki bizim gibi kadınlar var kendinden emin ne istedigini bilen ....
haklısın canım maalesef ki kadınların çoğu kendisini ezdirmeyi, kendisini pasifize etmeyi huy edinmiş.. sindiriyor erkekler de bizi, biz böyle yaptıkça..
şikayet etmen gerçeği değiştirmez.ya konuyu sabote etmez misin? şu anda konu dışı alakasız ve üslubu bozuk şeyler yazıyorsun ben genelde kimseyi şikayet etmem ama seni ediyorumMune
ama hazretler anca cvp verdinereye gittin canım? şimdi tek bir mesaj atmış 'teşekkür ederim' diye, o kadar..
valla dalga konusu beni hicc ilgilendirmez ben nasıl mutluysam öyle davranırım kimse icin ayyy kocacım ayy kaynanacgım demem kişiligim bu bana ters gelen seyleri yazarım sen saygılı ol önce bunu ögrenAdama boğazın için küfür etmişsin, bir de kadınlar pasif erkekler bizi sindiriyor diyorsun. Limoncu zaten bu forumda dalga konusu. Onun verdiği akıllara katılıyor olman senin de aynı ayar olduğunu gösteriyor. Normalde yorumculara siz diye hitap ederim ama sen o kadar kibarlıktan anlayacak birisi olmadığın için böyle hitap ediyorum. Aklını başına topla, prenses olsa kimse çekmez böylesini. Adamın sevgisine çok güvenme, etrafta çok naif kadınlar var ister istemez kıyaslamaya girer kalırsın ortada. :)
ben sizin gibi seviyeyi yerlere indirmeden cevaplıcam;Adama boğazın için küfür etmişsin, bir de kadınlar pasif erkekler bizi sindiriyor diyorsun. Limoncu zaten bu forumda dalga konusu. Onun verdiği akıllara katılıyor olman senin de aynı ayar olduğunu gösteriyor. Normalde yorumculara siz diye hitap ederim ama sen o kadar kibarlıktan anlayacak birisi olmadığın için böyle hitap ediyorum. Aklını başına topla, prenses olsa kimse çekmez böylesini. Adamın sevgisine çok güvenme, etrafta çok naif kadınlar var ister istemez kıyaslamaya girer kalırsın ortada. :)
Ben saygılıyım gerektiği kadar insanlara. Senin yaptığın yanlış. Asla kimseye kendini ezdirme tabii ki, biz burada hep bunu salık verdik kadınlara ama adaletten şaşmamanı tavsiye ederim. Kendi hayatında ne yaptığın çok önemli değil ama burada kocasına çok büyük yanlış yapmış bir kadına gaz veriyorsun. Bugün onun doğum günü ve kocası yani yol arkadaşı olmadan kutlayacak. Senin kocan sana böyle hakaret etse sonra da gidip arkadaşlarıyla kutlasa sen ne hissedersin? Senin oğluna gelinin konu sahibi gibi davransa yine de kocan kim ki kendini ezdirme der miydin?valla dalga konusu beni hicc ilgilendirmez ben nasıl mutluysam öyle davranırım kimse icin ayyy kocacım ayy kaynanacgım demem kişiligim bu bana ters gelen seyleri yazarım sen saygılı ol önce bunu ögren
Bence sen şakasın ve biz trolleniyoruzyok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
Limoncu burcunuz nedir merak ettimsenin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?