How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün benim doğum günüm ama ölüm günüm gibi

canım bu arada sen benim kızım olacağını nerden bildin:9:
Kız piyango al bari bugün

Senin önceki konunu okumuştum orada yazmıştın kızım doğsun sonra karar veririm diye ondan aklımda kalmış ...hayırlı doğumlar az sancılı :emir_bebek:

doğum günün kutlu olsun öncelikle :) Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin.
bipolar nedir?

sağol canım hepimize güzel günler nasip etsin ...bipolar duygu durum bozukuluğu yani psikolojik şizofreni kadar ağır değil .. canım biraz önce canfıstığı arkadaş link attı deteylı bakabilirsin ...

Ah selisya ahh
Donup dolasip hep ayni konudasin bir adim ilerleyemedim..
Kac defa yazdim yine yaziyorum, ister kız ister darıl.
Bu adamdan ne sana koca nede cocuguna baba olur.kurtul bence sende kangren olmus at kurtul.

Biz bayanlar hep evlilikte sorumluluk alan tarafmi olacagiz.ezilecegiz...

Ah selisya ahh
Donup dolasip hep ayni konudasin bir adim ilerleyemedim..
Kac defa yazdim yine yaziyorum, ister kız ister darıl.
Bu adamdan ne sana koca nede cocuguna baba olur.kurtul bence sende kangren olmus at kurtul.

Biz bayanlar hep evlilikte sorumluluk alan tarafmi olacagiz.ezilecegiz...

yok canım kızmıyorum ..annemde sen gibi konşuyor aynı ne köy olur ne kasaba diyor ..onu öyle görünce çok kötü oldum bide doğum günümdü dahada duygusala bağladın anlıcan ...allahım beni bu sıkıntıdan feraha çıkarır inşaallah

Senin önceki konunu okumuştum orada yazmıştın kızım doğsun sonra karar veririm diye ondan aklımda kalmış ...hayırlı doğumlar az sancılı :emir_bebek:

ha anladım canım. Saolasın allah razı olsun.
Rabbim seni de bu çıkmazdan bi an önce kurtarsın inşallah

konulmuş bir tanısı yok ama eşimde duygu bozukluğu durumunu çok gördüm. evliliğimizin ilk yıllarında bana sen şeytansın diyor sonra da özür diliyordu. ne kadar pişmanım şimdi boşanıp kurtulmadığıma inanki anlatamam. şimdi yok öle şeyler 12 yıl oldu evleneli 9 yaşında bir çocuğumuz var ama en güzel yıllarımda böle durumlarla karşılaştım. şu an 34 yaşındayım. 10 yıl sonra keşke bırakıp gitseydim diyeceksin. mutlu yıllar diyorum sana. değişeceğine zerre kadar inanmıyorum. eve dönersen en fazla 40 gün içer ilaçlarını. sen bu durumda olsaydın eşin seni destekler miydi sahip çıkar mıydı tedavi sürecinde yanında olur muydu? ve şu anda bir amacı var tabiiki içecek ilaçlarını. sen bi dön. of of durumuna üzüldüm gerçekten. umarım verdiğin karardan pişman olmazsın...

Back