How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün benim doğum günüm ama ölüm günüm gibi

Doktoru da öyle söylediyse bi şans daha verilebilir sanki tabi sizde seviyorsanız ?

Siz ne yapmak istiyorsunuz ?

ne onunla olabiliyorum nede onsuz çıkmaz sokak yani ...teniden aynı şeyleri yaşayıpta mutsuz olmaktan korkuyorum

Mutlu yıllar nice yıllara :):) Hayatta ne olacağı belli olmaz peşin fikirli olma üzgün olmanı anlıyorum ama bole de yıpratma kendini bir çocuğun varmış.Ne güzel birşey bu senin yerinde olmak isteyen çok kadın var,en azından bunun keyfini çıkarmaya calis ,olmaz mi :)hastalık hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden bi yorum yapamicam.

Mutlu yıllar nice yıllara :):) Hayatta ne olacağı belli olmaz peşin fikirli olma üzgün olmanı anlıyorum ama bole de yıpratma kendini bir çocuğun varmış.Ne güzel birşey bu senin yerinde olmak isteyen çok kadın var,en azından bunun keyfini çıkarmaya calis ,olmaz mi :)hastalık hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden bi yorum yapamicam.

sağol canım ..zaten en büyük tesellim kızım ...bipolar hastası eşim yani psikolojik şizofrenin alt seviyesi diyorlar

:9:
iyi ki doğmuşsun canım, olur mu öyle bunalım havaları falan. ben de ikizlerim zaten anlamıştım senin de ikizler olduğunu:)
ben de sen gibi derim ara ara ' madem unutacaktın.... beni neden yarattın...':4:
sonra da diyorum gökyüzünü, denizi, ağaçları tüm renkleri görüp tüm kokuları içime çekince... ya o kadar da kötü değil aslında yaşamak diye.
lütfen hiç yitirme sevincini. her kışın bir baharı da vardır sakın unutma. şimdi seninle kıştayız biz. sonra bahar gelince, bu üzüntülerin geçeceğini bile bile neden kendimi bu kadar üzdüm ki diyeceğiz. yani inşallah:)
deriz ya. deriz di mi?

pasta alsana kendine . frambuazlı ve çikolatalı olsun.ben öyle severim de:)
Allah yaşanılası ömür versin sevdiğin herkesle, nasıl istiyorsan öyle.

:9:
iyi ki doğmuşsun canım, olur mu öyle bunalım havaları falan. ben de ikizlerim zaten anlamıştım senin de ikizler olduğunu:)
ben de sen gibi derim ara ara ' madem unutacaktın.... beni neden yarattın...':4:
sonra da diyorum gökyüzünü, denizi, ağaçları tüm renkleri görüp tüm kokuları içime çekince... ya o kadar da kötü değil aslında yaşamak diye.
lütfen hiç yitirme sevincini. her kışın bir baharı da vardır sakın unutma. şimdi seninle kıştayız biz. sonra bahar gelince, bu üzüntülerin geçeceğini bile bile neden kendimi bu kadar üzdüm ki diyeceğiz. yani inşallah:)
deriz ya. deriz di mi?

pasta alsana kendine . frambuazlı ve çikolatalı olsun.ben öyle severim de:)
Allah yaşanılası ömür versin sevdiğin herkesle, nasıl istiyorsan öyle.

sağol canım ikizler burcuyum evet ..geçen senede eşim hastaydı ben annemin evindeydim şimdide ...inşaallah baharlarımız gelir bizde mutlu oluruz eşim de mutlu olsun ona kıyamıyorum işte...ağlayınca ne yapacağımı bilemedim ya ..akşama abimler anneme gelece onlar alır büyük ihtimalle

sağol ...eşim bipolar hastası ilaçalrı içmiyor bu yüzdende atak geçirip hastanede yatttı

geçmiş olsun tatlım ama bu kadar seven birini bırakma zorla içir ilaçlarını bi şeklde ya da kendnden mahrup bıraktğında içiyo mu şimdi seni kaybetme korkusuyla

geçmiş olsun tatlım ama bu kadar seven birini bırakma zorla içir ilaçlarını bi şeklde ya da kendnden mahrup bıraktğında içiyo mu şimdi seni kaybetme korkusuyla

sağol canım ..şimdi içiyormuş bi kere bile aksatmadım aksatınca dendem kayboluyor içince daha iyi hissediyorum diyor ...canım 3 defa şans verdim hep söz verdi içmedi .bu yüzden güvencim kalmadı

sağol canım ..şimdi içiyormuş bi kere bile aksatmadım aksatınca dendem kayboluyor içince daha iyi hissediyorum diyor ...canım 3 defa şans verdim hep söz verdi içmedi .bu yüzden güvencim kalmadı
tatlım seven birini bulamk çok zor boşa harcama evliliğini tek sıkıntınız bu olsun canım o kadar sorunlu evlilikler varki sonra çok pişman olabilirsin hem çocuğunuz da var

tatlım seven birini bulamk çok zor boşa harcama evliliğini tek sıkıntınız bu olsun canım o kadar sorunlu evlilikler varki sonra çok pişman olabilirsin hem çocuğunuz da var

canım önceki konularıma yazmışyım eşim atak zamanında bizleri şeytan olarak gördüğünü söylüyor .ben bu yüzden korkuyorum

tatlım hatırladım öle bi konu okumuştum allah yardımcın olsun hayatım umarım her şey düzelir

sağol canım öyle çıkmaz sokakki nereden girsem kapalı ...iyileşme söz konusu değil ama kontrol altına alınıyor ilçları hiç aksatmıcak 1 kere içmesin hemen hastalanıyor ..durumum vahim yani

sağol canım öyle çıkmaz sokakki nereden girsem kapalı ...iyileşme söz konusu değil ama kontrol altına alınıyor ilçları hiç aksatmıcak 1 kere içmesin hemen hastalanıyor ..durumum vahim yani

peki eşin neden içmiyor ilaçları o durumda size zarar bile verebilir allah korusun:26:

peki eşin neden içmiyor ilaçları o durumda size zarar bile verebilir allah korusun:26:

umursamıyor bi kereden bir şey olmaz diyor zor geliyor içmek ne zamana kadar içicem diyor ...benim korkumda bu ençok kızıma bi şey yaparmı diye geçen bipolar hastası anne kızını deccalin adamı sanıp öldürmüş ...doktor öyle yapma demiş ama ...bilmiyorum artık

umursamıyor bi kereden bir şey olmaz diyor zor geliyor içmek ne zamana kadar içicem diyor ...benim korkumda bu ençok kızıma bi şey yaparmı diye geçen bipolar hastası anne kızını deccalin adamı sanıp öldürmüş ...doktor öyle yapma demiş ama ...bilmiyorum artık

nasıl bi hastalıkmış bu böyle peki ilaç kullanırken atak geçirme şansı var mı atak geçirdiğinde size zarar vermeye çalıştı mı

kendisi söylüyor en ufak hatamda ben boşanma davası açıcam senin karşına çıkmıcam dedi ..ama ne olur bu şansı ver düzeldiğimi gör diyor ..ilaçları kendim içiyorum hergün içtim dedi.

Siz bunu bildiğim kadarı ile 3 kere yaşadınız. Yani size daha önce de 3 kere söz verdi. O zaman şunu sorayım bu seferkinde başka bir durum var mı? Bu seferkinde farklı hissediyor musunuz? Bu seferki sözünü tutacağını düşünüyor musunuz? Yoksa şu anda o ilaçları almasını sağlayan bir hedefi var. Sizin onu affetmeniz. siz affedip eve döndüğünüzde hayat eski rutinine döndüğünde ona bir rahatlık geldiğinde ilaçlarını almaya devam edecek mi? Doktoru ile görüşürseniz bunu da sorun bence.

Back