kızlar bugün benim doğum günüm çok mutlu olmam gerekirken ben çok mutsuzum çünkü bugün eşim geldi bana hediye almış onu verdi konuştuk ...öncedende konu açmıştım eşim bipolar boşanıyoruz diye ...yalvardı ne olur vazgeç mahkemden ilaçları düzenli kullanıyorum çok iyiyim dedi...ben boşanıcamı söyledim ...konuştuk konuştuk sonra ağlamaya başladı...ilk defa eşimi ağlarken gördüm hemde hüngür hüngür ...ben seni seviyorum senden vazgeçmek istemiyorum sağıma dönüyorum sen varsın soluma dönüyorum sen varsın hergün rüyamda seni görüyorum dedi.kimse senin yerini doldurmuyor bu hayat sensiz olmazkalbime kazıdım seni çıkmazsın dedi...ilk günden çok seviyorum seni dedi ..kızımda söyledi geçen babam uykusunda ağlıyordu karımı çok özledim diyordu dedi...ikimizde ağladık tabiki ...ben ruh gibi oldum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum ...annem keşke doğurmasaydın beni ya...sadece yazıp rahatlamak içimi dökmek istedim ..daha kimse doğum günümü kutlamadı bile..
Uzuldum.
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun.
Yalniz her neye karar veriyorsaniz kizinizi uzak tutmaya calisin.
Babanin aglamasi vs gibi durumlara sahit olmasin.
Esiniz tedavisini birakmayacaksa ki oyle demis ayrilmayin benim bile icim acidi.tabi siz hala seviyormusunuz bilemem.
VE DOGUM GUNUNUZ KUTLU OLSUN.ALLAH HUZUR MUTLULUK VERSIN...
kızlar bugün benim doğum günüm çok mutlu olmam gerekirken ben çok mutsuzum çünkü bugün eşim geldi bana hediye almış onu verdi konuştuk ...öncedende konu açmıştım eşim bipolar boşanıyoruz diye ...yalvardı ne olur vazgeç mahkemden ilaçları düzenli kullanıyorum çok iyiyim dedi...ben boşanıcamı söyledim ...konuştuk konuştuk sonra ağlamaya başladı...ilk defa eşimi ağlarken gördüm hemde hüngür hüngür ...ben seni seviyorum senden vazgeçmek istemiyorum sağıma dönüyorum sen varsın soluma dönüyorum sen varsın hergün rüyamda seni görüyorum dedi.kimse senin yerini doldurmuyor bu hayat sensiz olmazkalbime kazıdım seni çıkmazsın dedi...ilk günden çok seviyorum seni dedi ..kızımda söyledi geçen babam uykusunda ağlıyordu karımı çok özledim diyordu dedi...ikimizde ağladık tabiki ...ben ruh gibi oldum artık ne düşüneceğimi bilmiyorum ...annem keşke doğurmasaydın beni ya...sadece yazıp rahatlamak içimi dökmek istedim ..daha kimse doğum günümü kutlamadı bile..
konularınızı okuyorumda onun içinde üzülüyorum.sizde çıkmazda kalıyosunuz.ama bu atak zamanlarında korkularınızdan bahsetmiştiniz.sırf bu yuzden barışıp aynı evde yaşamanızı hem sizin hem kızınız için tehlikeli görüyorum.ona sadece ayrı yaşıycağınızı hep yanında olduğunuzdan bahsedin.bol bolda görüşün vakit geçirin yanında olun.ama tekrar barışıp aynı evde yaşamayın bence.Allah sizede onada huzur sağlık mutluluk versin.
Açık açık konuşun tek bir gün bile ilaç almadığını görürsem değil ikna etmek nerdesin bile demeden boşanmış oluruz de
Bir de buna dair kağıt imzalatıp notere onaylatın ki ciddi olduğunuzu anlasın
Şans vermek istiyorsan ver ama dediğim gibi tek bir hata da dönülemeyeceğini anlasın
Eşin de bir tuhaf yani derdinin çözümü var ilacını kullanmak mı zor geliyor
Binlerce derdinin çaresi olmayan insan ilaç olsada kullansam geçse diye düşünür(
Iyi ki doğdun nice mutlu yıllar
Bu sene kimse kutlamaz
Bir bakarsın seneye senden mutlusu yok
Bugünü yapmaktan keyif alacağın şeylere ayır
sağolun ...atak zamanları tehlikeli olmasa idare edebilirim ..doktoru getir eşinle ben konuşim demiş. artık iyi oldun atak geçirmezsin geçirsende hafif atlatırsın demiş çok emin konuşmuş ...senin durumun tehlikeli değil yani kendine kaybedip zarar verecek kadar değil demiş...onu öyle görünce ne yapacağımı şaşırdım ...ailem birlikte gezmey vakit geçirmeye izin vermez babam kapının önüne gelmesini bile yasakladı
kendisi söylüyor en ufak hatamda ben boşanma davası açıcam senin karşına çıkmıcam dedi ..ama ne olur bu şansı ver düzeldiğimi gör diyor ..ilaçları kendim içiyorum hergün içtim dedi.
Canımmmm,
İyiki doğmuş güzel bir insan olmuşsun.. Vazgeçilemeyecek kadar da iyi..
Seni tanımıyorum ama üzülme zor zamanlar geçirdiğin belli, geçecek...
İnsan neler neler yaşıyor.. Bugün senin doğum günün.. Kimse kutlamasa da sen kutla çık gez pastanı al ye.. yada yap..
Çok değerli bir insansın sen bunu da unutma..
NİCE MUTLU YAŞLARAaaa:101::101::101:
Doğum günün kutlu olsun canımm nıce güzel,huzurlu senelere ınşallah.Çook zor bı durum haklısın sevıp sevılmek hastalığın üstünü kapatmıyo malesef,tek başına olsan bı şans daha verebılırsın belkı ama kızın var sonuçta bır ömür tedırgın huzursuz acabalarla yaşamaktansa doğru olan senın yaptığın.Bılmıyorum tabı sen genede ıyı düşün karar ver hayat senın umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur...şansınız hep açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?