• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

yeni hayatın başlangıç noktan sana mutluluklar ve sevgi getirsin...herşeyin en güzelini yaşamanı ve başarılarının daim olmasını isterim... TEBRİK EDERİM CANM...

o yatak odası takıma 15 bin istediğine inanamıyorum ne zannediyor o mobilyacı kendini fatih kıralmı_?(evet ne aşk ama aynen bunu attım )

Aah ölürüm sana ölürüm günaydın ruhum bende seni çok ama çoooooooooooooooooooook seviyorumm iyiki varsın bitanem :*
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :*
:54::54:

kendisi de başka bi forumda '' en son ne msj aldınız kısmına'' bnm tam olarak öyle yazmadıgım bi msj yazmış ona
kızdm vee ben öylee mi yazddıım da hmm bu işin içinde bi iş var dedm :33:

forum forum takılıors işte :89:

bugün sevgilim işleri nedeniyle cok yoğundu ve ara ara 1 dk gecmeden konusabildik bi ara 3 saat hiç konusmadık bn bi anda aşşkımm senii cok seviyorumm iyiki varsın cok mutluyum seninle yazdım aradan bayagı bi gectikten sonra cvp olrak ; bebeğim sen mutluluga laik olacak kadar temiz,huzura laik olacak kadar saf ve tabikide en güzeli benim aşkıma laik olacak kadar da güzelsin... yazmıs :61::61:

Umudu çaldım sana, güneşte yüreğimde...
Bir dilek tut içinden, yıldızlar ceplerinde...

Gel artık gel !

Bitsin askerlik...

Çok özledim kokunu, nefesini, herşeyini !

Back