• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

Ben: "aşkım evlenince yatağın sağ tarafında mı yatmak istersin sol tarafında mı? :)"
O: "Sağ tarafında yatarım çünkü başını kalbimin üstüne koymanı istiyorum senin için attığını hep duy diye:)"

Allahım ya, cevaba bak :)... Gelde sevme sonra böyle birisini:69::69::69::69:

Ben: "aşkım evlenince yatağın sağ tarafında mı yatmak istersin sol tarafında mı? :)"
O: "Sağ tarafında yatarım çünkü başını kalbimin üstüne koymanı istiyorum senin için attığını hep duy diye:)"

:nazar: masallah canım benım :31:

Tartışıyoruz.. :97:

Ben: İyi tamam.
O: İyi veya tamam deme.
Ben: Pekii.

:27: :27:

vayyy böyle seven erkeklere sahip olanlarda var işte:14:

O : En mutlu olduğum durak sensin güzel gözlüm .
Ben : Benim de en mutlu olduğum yer senin yanın .
O : Sensiz olmak ne kötü , çok kötü .
Ben : Sensiz olmak da çok kötü hiç yanından ayrılmak istemiyorum . Keşke hiç bırakmasan beni evime . Benim evim sen olsan ve hiç bi yere bırakmasan beni . Böyle yakın olup beni yapayalnız koyup gitmesen .. Her gece yanımda olsan nefesinle uyusam ve uyandığımda gözlerimi açtığımda ilk seni bulsam yanımda . Yatığımın öteki ucunda olsan ..
O : Keşke bebeğim canım sevdiğim . Seni çok aşırı seviyorum .
Ben :Ben de seni çoook fazla seviyorumm . Çok üzülüyorum ben ..
O : Ben de üzülüyorum :(
Ben : Yanında sanki başka bi hayattaymışım gibi geliyor . Eve gelince de başka bir hayattaymışım gibi . İki hayatım var . Biri hayal edip üzüldüğüm öteki ise hayal ettiğim kişinin yanında çok mutlu olduğum ...
O :Az kaldı diyeceğim ama kendim bile inanmıyorum çok var daha :(
Ben : Evet çok var malesef :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Annen de amma kıskanç elinde olsa oğlumla beni ayırıyon sürekli sana mesaj atıyo deyip telini elinden alacak :D daha çok benle ilgilen benim yanımdaysan bana bak hesabı hahah . Ben kendimi nerelerden atsam acaba . Bi de bana bak senden uzak mesaja mecbur garip ezik ..

ben : canım napıyo
o: eğitimdeyiz gülüm
ben:dikkatli ol sevdiğim
o:tamam seni çoook seviyorum
ben: bendeeeeeeee

Back