• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

Ben ona mesaj atamıyodum bazı sebeplerden dolayı, "Hep aklımdasın, hiç aklımdan çıkmıyorsun, nasıl bişeysn sen böyle :)" yazmış. Ben de "Bitaneeemm beniim, Kurban olurum seni Yaratan'a :)" yazdım..

bugun alışverişteydim msj yollayamadım
ne kadar sorumsuzsun aferin böle ol devam et.yazıklar olsun sana falan yazmışmafoldumben

bugun alışverişteydim msj yollayamadım
ne kadar sorumsuzsun aferin böle ol devam et.yazıklar olsun sana falan yazmışmafoldumben

Çok kibarmış kaydirigubbakcemile2

En son ki mesajım '' Cikamam bu halde . Saclarim islak ayrica ''

beni sinirlendirdi ..

aşkım bunu yazmış bana
hani küçük bir kartopunu tepeden bırakırsın gittikçe hızlanır ve büyür benimde öyle ÖZLEMİM sabah küçük akşama kadar kocaman oluyor..sonra seni görünce kocaman kartopu sana çarpıp parçalanıyor ve sen kalıyorsun sadece gözlerindeki ışıltıyla ..kartanem gül reçelim yazmış :asigim:

bende ona
ıssız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi yada yağmuru unutmuş topragın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama yürekten özledim seni

kızlar size nazarn benim durumum bayağı kötü sabah 9,40 da aradım işim var döncem sana dedi bırakın mesajı halenn dönmedii ... akşam gelsin döndürcem ben onu..

Tam mesaj atıcaktım uyanır diye kıyamadım.. üstünden 5 dk geçti dayanamadım aradım sesini duydum kuzumun :) (cadıyım yaa napim :D )

Teli açtığında ilk sölediği " efendim gelecekteki kızımın güsel annesi " oldu.
Çook seviorum ben onu ya :(

vay vay vay eridim ya ne kadar güzel bir açıştır o öyle ya ne romantik erkekler var yarabbimakannehirakannehir

yalnız bişi farkettim baştan sona okurken tüm yazılanları bekarlar sevgililerine romantik romantik günaydın bilmem ne derken evliler ise hep gelirken şunu al bunu al demişler evlilik aşkı öldürüyo demek ki:roflol:

Son düzenleme:
opuyorumnanaktanGözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptuğum….. Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. İyi ki varsın. Seni Seviyorum Aşkım… opuyorumnanaktan

Sevgilim babasının köyüne gitti bugün bayram için.Orda tel. çekmio malesef :(
Giderken ; Meleğimmmmmmmmmm biz çıktık yola kendine iyi bak seni çok özlicem beni aklından çıkarma,Seni çok seviyorummm Herşeyimmmm deyip öptü bide.
Bende ; Görüşürz Bitaneciğimmmmmm bende seni çok seviyorummmmmmm hep aklımdasın snde beni düşün iyi bak kendine mmmmuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh ohhh =) dedim :D

Kapıyı çalıp giriversen içeri , sarılıp hissetsem sımsıcacık tenini , konuşamasam aklım gitse başımdan , seyretsem gözlerinii :* nerdesin şimdi ah nerde , hasretin büyüyor her an yüreğimde , bak birtanem geçiyor zaman , gelirsen sevgiyi aşkı gör o zaman , yıldızlar da senindir ay da , ne bölüştüysek yarı yarıyaa :)

Bunu gönderdim :asigim:

MeseLα .. " SırαDαki pαrçα " Sen oLsαn . Bαnα geLsen .. ? Kötümü oLur be SevgiLi.. :)dedim kocişee

bende askıma en son eve gecerken onu gordum yanında musterılerı vardı bakmadım senı coookk sevıyorum yazdım :)) napıyım cokk sevıyorum onu o benım mutlulugumm balım canım herseyım

Back