• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn sevdiinize ne mesaj ektiniz?

"Daha fazla can sıkıcı olmasam iyi olacak. face bile kapatılmış ya da engellenmişim bilemiyorum. Neyse. life is going on..." :14: :14:

Ben = seviyorum
o = çok seviyorum
Ben = akşam dışarı çıkıyorum bilgine
o = hayır kadınım
Ben = uff evet aşkım
o = uflama kemiklerini kırarım senin
benden msj yok
o = seni seviyorum

Aşkım eğitim daha iyiydi ama genel yetenek genel kültür daha zordu aslında sınav çok zormuş öyle diyor herkes ne desem yalan olur sonuçlar açıklanınca görücez seviyemi :) hayırlısı böcüğüm yha
offf kızlar bu yıl bitsede bizde sadece aşk dolu msjlar yolayabilsek birbirimize, ah kpss ahhhh:99:

10 dk da bir mesajlaştığımız için...
En son sadece Aşk yazdım bakalım ne cevap gelecek...
Uyumuşmudur ki :ssz:

Aradım, çalışıyormuş.Musait değildi.Ben de yarın sınava giricem."Ben yatıyorum kuşum.6 buçukta uyanmam gerek.Öpüyorum koskocaman.Sana da kolay gelsin." yazdım. :ssz:

nerdeyse 24 saat mesajlaşıyoruz 2 yıldır ama bugünden bi örnek yazabilirim :)

sevgilimin bugünki mesajlarndan biri = Meleğimm seni doğuran annenin ellerini öpmek gerek bir mucizesin... benim mucizemsin ...
bende ona cevap olarak = Aldığım son neFesimsin ... yazdımm :17: :nazar:

Erkenden uyanıyorum o uyanmadan "günaydın aşkım" mesajı çekebilmek için:31:
Bugünde 6.40 gibi falan kalktım "Günaydın hayatımın aşkııııııııı tatlı sevgilimmmm hadi uyan öptüm yanaklarını" diye bi mesaj attım.:69:

O : sana ne dedim ben bir daha bu telefonu yüzüme kapatırsan arama demedim mi ? aferin.
Ben : yüzüne kapadım dimi tabi..neyse kiminle evleneceksen artık onu kapatmayanlardan seçersin !
O : tamam seçerim.

böyylee kavga ettik azcuk kızlarr

pms durumları sanırım sanırım :27:

nöğrün
iyiyin sen nöğrün
iyi
ende sinemaya gidecesek gidelim gitmecesek davar gütmeye gidecen yabana
vay tana vay daha davarı senmi sürüyün
doğru konuş benile
konuşmazsam nedicin
telefonu kapaticim
dıt dıt dıt dıııtt

Günaydın sevgilim
Ne tesadüf bu sabah, yine seni severek uyandım. :))

eşimle ayrı illerdeyiz her zaman telefonla sınırsız konuştuğumuz için mesaj atmaya fırsat kalmıyor ama ben ara sıra aşka gelince atıyorum :23:

Back