• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda bnm mobilyalarım arkadaşlar

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
yakında düğünüm var.. çok şükür kendi evimizi yerleştirmeye başladık..biraz küçük ama sonuçta bizimya herşeye değer.. mobilyaları aldık ama yakında yerleştrcez inş.. yerleştirincede koyarım.. ama şimdi ilk yorumları alıyım nolur:)

Eklentiler

• $monza-yemek-1.webp
    $monza-yemek-1.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $nepal-koltuk-7.webp
    $nepal-koltuk-7.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
mobilyaların çok güzel canım....

allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşaallah.....

beyaz koltuk isterken deri diye buna döndük.. nasıl uycak mı yoksa kötümü olcak bilemiorum.. amin cnm çok saol allahım herkese nasip etsin inş.

Koltuğunun rengi yerden yüksek olması şekli çok hoşuma gitti evinden resimlerde görürüz inş.:nazar:

:nazar: kızlar çok teşekkür ederim ama ikiside salona koncak renk uycakmı bilemiorum.. siz ne diosunuz

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşaallah canım...
yemek takımın çok hoş beğendim...
koltuğun rengi ve biçimi çok bana hitap etmedi..
sanki takımla da uymadı...
koltuğun aynısının siyah rengi daha çok uygun gibi geldi bana..

:nazar: kızlar çok teşekkür ederim ama ikiside salona koncak renk uycakmı bilemiorum.. siz ne diosunuz

neden uymasın ki canım döşeme kısmına gelince tül halı talolarla uyum yakalarsın ama değişme şansın varsa yemek odası rengini deiştir.

canım hayırlı olsun bende senin yemek odası takımından aldım ve koltuk takımı olarak yine bellonanın helina koltuk takımını aldım zaten mağazada birlikte koymuşlar ve çok yakışmıştı.senin koltuk takımlarına gelince biraz spor geldi bana yani yemek odası klasik koltuk takımı spor.bence biraz daha düşün derim.

Canım açıkçası mobilyalar renk itiberiyle bana pek hitap etmiyor ama koltuk takımı çok güzel. Hayırlı olsun güle güle kullan

küçük yada büyük kendi evin ya önemli olan bu. bende yakında evleneceğim ve malesef kiraya oturacagız. küçük de olsa kendi evime oturmayı isterdim ama nasip kısmet inş bi gün oda olur diye umut ediyorum :43:

yakında düğünüm var.. çok şükür kendi evimizi yerleştirmeye başladık..biraz küçük ama sonuçta bizimya herşeye değer.. mobilyaları aldık ama yakında yerleştrcez inş.. yerleştirincede koyarım.. ama şimdi ilk yorumları alıyım nolur:)

canım güzeller çok beğendim iyi günlerde kullan.kremli kahveli tonlarda olsaydı koltuk takımı daha uyumlu olurdu sanki yemek odana.ama olsun halıyla falan bütünlük sağlarsın bi şeklde oturur. peki yemek takımın nerden canım?

Back
X