Buda benim hikayem..

Çok zor zamanlar geçirmişsiniz kızınızı kucağınıza alana kadar. Oğlunuz için başınız sağ olsun. Kızınızın da bahtı güzel olsun inşallah.

Hikayenizin mutlu sonla bitmesine çok sevindim:)

Sağlıkla büyüsün bebiş Oğlunuz için de sabırlar diliyorum

Hayat ne kadar ilginç birşey.bir tarafta ömrünü bir tane yavru için harcayan çekmediği çile kalmayan bir kadın, bir tarafta her ay, hatta lohusalığı bile geçmeden tekrar tekrar hamile kalan kadınlar. Hikmetinden sual olunmaz falan demeyeceğim, müslüman değilim ama inanılmaz gıcık bir durum.

Evet o kısmını düşünürsek gerçekten sinir bozucu

Gözünüz aydın olsun Allah ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlı ve sıhhatle

oğlumuz için de başınız sağolsun.. cennette sizi bekliyor

Öncelikle ilk bebeğiniz için başınız sağolsun.. o melek zaten..
yeni gönderilen meleğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim zor süreçlerden sonra gelen mucizeniz hayırlı bir evlat olsun inŞAllah

Canım aynı zamanlarda ağlamışız yanmışız bende ocakta kaybettim oğlumu 4gün yaşadı meleğim

20 haftalık hamileyim ve ağlayarak okudum ama sonu mutlu çok şükür ay gerçekten çok sewindim rabbim size bağışlasın prensesi ikinizide canıgönülden kucaklıyorum güle güle büyüt inşallah

20 haftalık hamileyim ve ağlayarak okudum ama sonu mutlu çok şükür ay gerçekten çok sewindim rabbim size bağışlasın prensesi ikinizide canıgönülden kucaklıyorum güle güle büyüt inşallah

Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağanıza alırsınız sizde inş

O kadar benziyoruz ki bir düşük ve sonrası yeni bebek detaylı taramada bebeğimin kalp damarlarının büyük olduğunu hatta göğüs kafesinin tamamı kadar kalp olduğunu söylediler haftada 5 gün kontrole gittim hep olumsuz şeyler dendi 35. Haftada aldılar bebeği 42 gün yoğun bakımda kaldı ve pandemiden dolayı 1 kez bile görmedim sütüm kesildi ama eve geldiğinde daha büyük sorunlar çıktı birçok yeni hastalık .. gene şükürler olsun tabiki ama ben yaşlandım şahsen meğer anne olmak ne zormuş

Rüya gibi Rabbim ayırmasın bir daha sizi

Hikayenizi yüreğim ağzımda okudum sonu mutlu bittiği için çok çok sevindim kendim kadar inanın. Belki benim konumu okumuşsunuzdur bende 6.5 aylık bebeğimi kaybettim anne karnında sonlandırıldı nasıl bir acı çok iyi bilirim. Ben bir daha denemedim atlatamiyorum çok değişik ruh hali içindeyim ama inşallah bizimde sonumuz mutlu biter.

Neyseki mutlu sonla biten bir hikaye kızınızla size sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum. Yaranızı deşmek değil amacım ama ilk bebeğinizi dünyaya getirmiş olsaydınız sizin hayatınızı tehdit eden bir durum varmıydı ?

Çok üzgünüm keşke bunlar hiç yaşanmasa

Şimdi okudum gerçekten çok zor. Ama asla vazgeçmeyin size çok iyi gelecek emin olun
Amin inş eğer sonlanmasaydı büyük ihtimal karnımda ölüp benimde hayatımı tehlikeye atacağını söylemişti doktorlar.

Gözünüz aydın,gerçekten sonucu görünce çok sevindim.Önceki kelimeleri yüreğim ağzımda okudum birşey olmasın diye diye, şükür sonuç hayırlı ve güzel . Evladınıza,eşinize,size bir ömür mutluluk dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…