Buda benim hikayem..

Ay korkuyla okudum sonunu , cok sükür sıkıntısız almışsınız kucağınıza cok sevindim, cokta üzüldüm, allah evlat acısı göstermesin inşallah, minnoşu size bağışlasın

Evladınızla birlikte sağlıklı güzel günleriniz olsun anne olmak isteyen herkese nasip olur inşallah

Elim kalbimde ağlayarak okudum resmen hikayenizi Yavrunuzla kavuşmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyütün inşallah.

Hikayeyi okurken nefesimi tuttum. Allah'ım sonu nolur güzel bitsin dedim. Çok şükür gözünüz aydın. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızına. Oğlun için de basınız sağolsun. Allah kimseyi evlat yokluğu evlat acısı ile sinamasn

Dilerim en kısa zamanda Allah size hayırlı bir eş ve hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder, yuvanızdan kahkahalar, gülücükler hiç eksik olmaz inşallah. Tüm kalbimle diliyorum bunu.

Tebrik ederim. Allah evladınızı size bağışlasın sağlıkla, huzurla büyütün. Ayağına taş, gözüne yaş değmesin inşallah.

Dilerim en kısa zamanda Allah size hayırlı bir eş ve hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder, yuvanızdan kahkahalar, gülücükler hiç eksik olmaz inşallah. Tüm kalbimle diliyorum bunu.
Allah razı olsun çok sağolun tüm isteyenlere nasip etsin rabbim inşaAllah

Okurken tüylerim diken diken oldu. Zor imrihanlardan geçmişiniz. Rabbim sabrıniza nimet vermiş. Eşinizi de tebrik ediyorum size desteğinden dolayı. Yavrunuzla mutlu yillariniz olsun.

Ne güçlü bir kadinsiniz, hayran kaldim. Bütün zor günler geride kalsin inşallah, önünüz hep aydınlık olsun. Allah isteyen herkese hayirlisiyla ve kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin amin

Ah neyse ki mutlu son ile bitti. Hatta mutlu bir başlangıç olmuş, sağlıkla güle güle büyütün, bahtı açık ömrü uzun olsun kızınızın.
Çok zorlu olmuş ama bundan sonrası güzel olsun.
Diğer yavrunuz da şefaatçiniz olsun inşallah.

Hatırlamazmıyım mirta nasılsın umarım hallettin sıkıntını

İçin gitti kötü bir son yazacaksınız diye..neyse ki çok sevindim sonunu okuyunca
Lütfen vicdan duymayın ilk evladınız yaşasaydı çok zor durumlar onu bekliyor olacaktı..kalp çok zor en doğru kararı vermissiniz. Rabbim hiçbir anneyi sinamasin evladiyla ins.
Evladınızin anne babasıyla ömrü uzun şansı açık olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…