Buda benim hikayem..

Anladım cnm bir ihtimal bile olsa yaşama şansı varsa doğursaydın diyecektim ama senide riske atacak bir durum olduğu için olması gereken olmuş takdiri ilahi Rabbim bir daha böyle bir üzüntüyle sınamasın inşallah

İnşallah kızınızla hep mutlu olursunuz

Rabbim size musmutlu upuzun bir ömür nasip etsin inşallah bebeğinizle birliktelik çok duygulandım, bir gün banada anne olmak nasip olur inşallah ve isteyen herkese

Benimde konum var
Aylarca yattım
İlaç kullandım düşmesin tutunsun diye
Bir tek tuvalete kalktım
Duş haftada 1 defa
36+5e kadar tutabildim içimde.
Doğduğu gün benim için suyun yüzüne çıkıp nefes almak gibiydi
Oh be demiştim
Şükürler olsun.
Sizi çok iyi anlıyorum
İlk kaybınız için başınız sağolsun
Meleğinizide sağlıkla analı babalı büyütün

Hikayenin sonunda cok sukur dedim. Mutlu son Rabbim sizi birbirinizden ayirmasin. Saglikli, uzun omurler nasip etsin insallah

Hayat bu inişler -çıkışlar acılar-mutluluklar kayıplar-dogumlarla geçip gidiyor... bizde ömrü geçirmeye çalışıyoruz... Herkesin sınavı kendisine zor... belisle size güzel ömürler diliyorum... buraya bir yunus emreden çok sevdiğim dünya özeti bir dörtlük bırakıyorum: SULAR HEP AKTI GECTI, KURUDU VAKTİ GECTİ , nice han nice sultan tahtı bıraktı geçti , dünya bir pencereydi , her gelen baktı GEÇTİ... hicbirseyin baki kalmadigi bu dünyada kulagimiza kupe olmali...

Okurken Allah'ım nolur güzel bitsin sonu dedim çok sevindim adınıza o kadar zor zamanlardan sonra bir mucize olmalı Allahim güzel günler yaşatsın size, ilk bebeğiniz içinde üzgünüm. Ama çok güzel bir annesinizdir eminim ki

Yaaaaaa ben bu topiği hiç görmedim nasil duygulandım gördükçe ağlamaklı oldum canım benimm allahım nasıl güzel sağlıklı bi evlat nasip etmiş oğlun seni cennette bekliyor

Yaaaaaa ben bu topiği hiç görmedim nasil duygulandım gördükçe ağlamaklı oldum canım benimm allahım nasıl güzel sağlıklı bi evlat nasip etmiş oğlun seni cennette bekliyor

Saol elcom çok şükür

Reactions: Jou
Rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.
Güle güle büyütün bebeğinizi.

Bebeğiniz ile birlikte çok güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir hayatınız olur inşallah

Okurken ağladım. Bundan sonraki hayatınızda gözünüzden sadece mutluluk gözyaşları aksın . Allah kucaginizi boş birakmasin. İsteyene ,bakabilene , hakedene Allah evlat nasip etsin.

Ay hamileyim nasıl ağlattınız beniii.Allah evladınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah bende 18 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz.beyninde sıkıntı var dedi doktor inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bende doktor hiç iyi şeyler söylemedi sonlandır dedi ama benim içim el vermiyor.

sizi ve esinizi tebrik ederim, size destek olmus, daha nice mutluluklar dilerim ailenize

Sizin adınıza çok sevindim ..Ben de ayrıntılıya kadar her şey yolun da gidiyordu her gidişimiz de oğlumuzun kalp sesini duyup mutlu oluyorduk ..20. Hafta da ayrıntılı ultrasona girdim hayatım tepe taklak oldu çocuğumun beynin de corpus collazum denilen kemik yapısı oluşmamış .Bizi hemen perinotolojiye yönlendirdiler doktorlar direk aldırmamı söyledi ama ben nasıl vazgeçerim çocuğumun içim de kıpır kıpır vazgeçmedik başka bi perinotolojiye gittik odabize amiyosentez yaptı sonuçlar temiz çıktıMr girdim ama yine de beynin deki o yapı gözükmedi ve sıvı birikimi çıktı 34 haftalığım her günüm ağlamaklı geçiyor yüzde 70 miş iyi de olabilir zihinsel engelli hasta olarakta doğabilir Allah’ın takdirine kaldık .Çok çaresiz günler geçiriyorum her gitmem de olumsuz şeyler duyuyorum geceleri uyuyamıyorum.Plasente akraeta çıktı rahmim plasente yapışıklığı doğumum bile çok riskli dedi doktor .Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum sadece rabbime sığındım .Hayat ne gösterecek bilemiyoruz ama bi an da hayatımız öyle tuhaf bi hal alıyor ki .Allah’a inancımız imtihanımız olduğunu bilmesek katlanılcak gibi değil.büyük ihtimalle 4 hafta sonra sezeryan doğum olucam bakalım ne bekliyor beni yaşayıp göreceğim ama gerçekten evlatla imtihan çok ağır rabbim yardım etsin

Canım Allah yardımcınız olsun. Hangi hastaneye gidiyorsun ve hangi sehirdesin bilmiyorum ama iyi bir üniversite hastanesinde yapman lazim senin doğumunu ve iyi bir doktor esliginde olmalisin sezeryani. Plasenta durumu deneyimli bir doktor elinde sıkıntısız halledilir inşallah Rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğinde sağlıklıdır Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk bebegin mi olacak

Okurken çok kötü oldum. Okumaya dayanamadiklarimizi yasamissiniz. Rabbim sabırlar versin.gebeligi sonlandirmak en doğru kararmış bence....kalp hastası doğup öyle yasamasi da çok zordu...bu konuda anlatcaklarim var ama kendime saklayıp gördüklerimden dolayı sadece iyi ki böyle karar vermişsiniz diyorum.
Neyse ki sonu mutlu bitmiş. Artık geçmişi düşünmeyin elinizdeki mucizeye odaklanın. Sağlıklı, analı babalı uzun ömürler dilerim.

Amin Allah razı olsun .Evet ilk bebeğim o yüzden de korkuyorum tekrar anne de olmak istiyorum o yüzden Allah korusun Rahmi bile alma tehlikesi oluyormuş .Özele gidiyorum doktor ben hallederim gibi konuşuyor ama pek güvenemiyorum gibi çünkü güven duyamadkm kendisinden haftaya gidicem net konuşucam ona göre yol alıcam zaten çok az zamanım kaldı inşallah güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…