bencede güzel ben sadece etegindeki taşmı cicekmi onları pek begenemedim özellikle üstüne bayıldım ayrıca sendede cok hoş durmuş
Eki Görüntüle 18793
8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:
oyle deme canım o gelınlıg gıymeden evlenın nıce ınsanlar vardır..Eki Görüntüle 18793
8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:
Eki Görüntüle 18793
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?