• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim hazır aldığım gelinligim

8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:[/QUOTE]

ben seninle aynı fikirde değilim bence de çok güzel bir gelin olursun inş. sen iyi hissetki gelinliği iyi taşıyasın üstünde şimdiden tebrikler canımvereliniortak

Eki Görüntüle 18793
8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:

canım eğer elin olmadıysan içinede sinmediyse benim gelinliğimi iymek ister misin..belki hoşuna gider

canım çok güzel taşımışsın gelinliğini önemli olan içindeki boşver gerisini harika durmuş mutluluklar:nazar:

tes ederim o güzel yorumlarınız için insan düğün arifesinde kim güzel dese hoşuna gidiyor güzel yorumlarınız için tes ederim

güle güle, sağlıkla mutlulukla giy canım gelinliğini. sen kimseye kulak asma o gün senin en mutlu günün olmalı. gelinliğinde bence gayet güzel.

çok tesekkür ederim güzel yorumun için gün yaklaşıyor ondanmıdır nedir gelinlik hoşuma gitmeye başladı

Senin kafanda nasıl bir gelinlik vardı bilmiyorum, ama bu bence üstünde çok güzel olmuş. Allah güle güle giymeyi nasip etsin

Eki Görüntüle 18793
8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:
oyle deme canım o gelınlıg gıymeden evlenın nıce ınsanlar vardır..
ve emın ol cokda yakısmıs sakın kendını sogutma...sımdıden mutluluklar dılerım dadlım...

bence çok güzel olmuş hiç kötü düşünme sana da çok yakışmış bence

canım çok güzel yaaa neden moralini bozuyorsun ki hiç üzülme ben çok beğendim

Eki Görüntüle 18793

bence çok güzel gelinliğin hiç üzülmene değmez gayet güzel olmuş.ben çok istediği gelinliği diktirip sonra beğenmeyen gördüm.allah mesut etsin canım opuyorumnanaktan

canımm keşke içine sinen bi gelinlik olsaydı ama nasip böleymiş demek buda çok güzell bunlar hepsi görüntü tatlımm eşinle kendine bak anlaşmaya bakın canımmm şimdiden mutluluklarr

11 günüm kaldı çok az da olsa heyecan başladı ve sizlerin bu güzel yorumlarını okuyunca hazırlıklar yüzünden geç okudum tabi okuyuncada moralim tavan yapıyor allahta sizlerin dileklerini yerine getirir inş

Back