Eki Görüntüle 18793
8 agustosta giyecegim gelinliğim birçok neden yüzünden kendi istegim modelde bi gelinlik diktiremedim her ne kadar kendime yakıştıramasamda içindeki benim bu arada yinede iyi kötü görüşleriniz bekliyorum arkası uzun kuyruklu ve kırk beyaz bi gelinlik :gitme::gitme::gitme:
arkadaşım gelinliğin yakışmış..kaydirigubbakcemile. özellikle ben üstünü daha çok beğendim.. arkasıda kuyrukluymuş süper..:lepi:. rahibe duvağınla çok şık olursun.yerimseniben..ben bir tek eldivenleri beğenmedim..:kedi: sen beğendiysen sorun yok...kaydirigubbakcemile5..
cok güzel canim gülle güle giy
bukadar takilma bosver o günün tadini cikar
hem gelinlik bi anlik önemli evet ama sonunda mutlu olmadiktan sonra onunda degeri kalmiyor
insallah cok cok mutlu olursun
ayrca bende bazi seveblerden dolay istedigimi giyememistim ama mutluyum
çok teşekkür ederim hepinize de bu güzel yorumlarınız için evet orda taktım ama bende kullanmayı hiç ama hiç düşünmüyorum aksine sinir oldum o sıcakta eldiven iptal şuan itibariyle çok tes ederim kafamdaki gelinlik olmayınca ne biliyim o yuzden içme sinmemişti evet gelinlik bir anlık birşey güzel olupta sonunda mutlu olmadıktan sonra bir önemi kalmıyor allah hepinize herşeyin en güzelini layık görsün insan bir an için karamsarlığa kapılıyor biraz da kilo olunca
gelinligin harika da
o eldivenler olmamis be tatlim..
bence eldiven olayina bi yeniden bak derim..
ya da hic takma..
inan gelinligin cok super..
bir da boynu daha dar bi inci kolye tak derim..
Bence önemli olan gelinliğin çok güzel olup olmaması değil, giyen kişiye yakışıp yakışmaması.
Ayrıca, saç, makyaj, duvak, çiçek...çeşitli aksesuarlarla daha da güzel bir gelin olursun. Ki zaten gelinliğin de güzel bence.
bence cok hos bi gelinlik cnm ve arkadaslarin dedigi gibi sac ve makyasinda yapilinca peri gibi olursn iana ama bende begenmedm eldiveni bende takmamisdm eldiven sevmm cünki hic mutluluklar dilkiyorm simiden
tesekkurler fmk kısmetimde bu varmış nediyeyim güzel yada çirkin (ama yinede istedigim gibi olsaydı bak sele nasılda heyecanla bekliyor yorumları bense yazılanlarla sadece moral buluyorum ne diyim saglık olsun bunda da vardır bi hayır