Gelinlik Modelleri buda benim hazır aldığım gelinligim

ben de dandik bişey çıkacak sandım mesajını okuyunca.. gelinliğin çok hoş ve sevimli bence.. opuyorumnanaktan ama en önemlisi ne biliyor musun? gelin olmak :) gelini gelin yapan üzerine giydiği o tüllü çiçekli kabarık beyaz elbiseden çok yüzündeki mutluluk ifadesidir emin ol..
düğününde çok güzel bir gelin olacağına eminim.. Allah pişman etmesin bir ömür huzur ve mutluluk versin yeni ailene a.s.

canım çok teşekkür ederim bu güzel yorumların içimi aydınlatı canım allah herkesin mutluluğunu daim etsin seninde en güzel hayallerini ğercekleştirsin

düğünüme son 3 gün kala son birkez daha girmek istedim nette gelinligim hakkında yaptığınız yorumlarınız için tekrardan çok tesekkür ederim bir insanın evlenirken en güzel hayalidir beyaz gelinlik içinden kuğu gibi süzülmek aramızda bekar varsa bilmezler ama evlenirken insanı en çok bu konu yoruyor ve ilgilendiryor lafın kısası herkese mutluluklar ...

bencede canım
gayet yakışmış
güle güle giy
saçın makyajın yapılsında bide o zaman gör kendini opuyorumnanaktan

herkese teşekkürler son 1 gün kaldııııııııııııııııııııııııı

bence güzel eldiven hariç allah mutlu mesut etsin

herkee cok tesekkur ederım gelınlıgımı herkse cıok begendı eldıvenı takmadım hata nazara bıle geldım dugun ortasında kuyruklu modeldı benımkıya ne kadar dıkkat etsemde basan cok oldu neyse en alt katın telı kırılacagına ıkıncı katın telı ıcten kırılı verdı vala allah kem gozleden saklasın ve allah bu guzel anları kerkese yasatsın yorumlar ıcın cok tes ederım verdıgınız moreller ıcınde agzınıza saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…