- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
buna adım gibi eminimAdam şeyinin zevkine gitti eminim, hemen bir boşlukta kargaşadan yararlandı, bulda da bir tane yelloz zannettiki hayat hep güzel. Eminim bir yerlerde pislikleriyle boğuşuyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna adım gibi eminimAdam şeyinin zevkine gitti eminim, hemen bir boşlukta kargaşadan yararlandı, bulda da bir tane yelloz zannettiki hayat hep güzel. Eminim bir yerlerde pislikleriyle boğuşuyordur.
Aynı şeylerı dusunuyorum gecmıse suradan bakınca banada bu sekılde gozukuyor. hatta benım altımda ezıldıgını bıle dusunuyorum. psıkolojık olarak kendını kanıtladı ve gıttı.cute, belli ki disli kadinsin. (Bunu her konuda yazdigin yorumlari -ayni zamanda hayran da kaldigimdan- okudugumdan soyluyorum)
esin de belli ki silik bir karaktermis.
aslina bakarsan, seninle hic bas edememis. seni sevmemis, ama -bence korkudan- sana bunu soyleyememis bile. o yuzden, hep saman altindan su yurutmus. cok adice bu, Cok da zavalli bir adam, seninle yuzlesememis bile..
evet azospermia vardı canımCok üzüldüm yasadiklariniza.umarim bundan sonra hep mutlu olursunuz.bide seyi merak ettim spermi testislerinden aldilar dediniz ya sorun neydi azosperm falan mi? Allah size oglunuzu mucizenizi vermis belki burda baskalarina da umut olur
Aminn amin Allahım bana ömrümün yetti süreyi oglumdan ayrı gecırmeyı nasıp etmesınAhhhhh cute içim sızlıyor bi yandan anlattıkların çok üzücü hem senin için hem tatlı oğlun için ama bi yandan diyorum çok şanslı bi çocuksun ki cute gibi bir annen var...
sen çok yaşa, oğlunla eşinle en güzel günleri görün, huzur, mutluluk, sevgi yuvanızdan eksik olmasın
sizi birbirinizden ayrı koymasın yüce Allahım
inşallah istediğin gibi sorunsuzca ikinci çocuğunu kucağına alırsın cnmMerhaba canım
ben ıstanbulda oturuyorum ,
kendım ıcın gıtmıyecegım ama sanırım benımde hazırlanma surecım var. suanda randevuyu cocuk konusunda bu tıp konularla un yapmıs bırınden aldım ama tek doktorla kalmayacagım deneyecegım baska kısılerıde. ısı paraya doksunler ıstemıyorum . eve gıdınce bıle kadın ya da adam bızı dusunsun gonlunu koysun bu ıse ıstıyorum .
cok sagol tesekkur ederım
yo etkısınde degılım . hatta yazarken unuttugum ekledıgım duzelttıgım yerler oldu. arda yapmak gerek unutmamak gerek aktıf bır kın duymuyorum o zaman ıntıkam almaya calısırım dıye. sadce gunah cıkarmak ıstedım buaraya bu ara bıraz sıkıntı yasıyorum oglumun durumu, aılemın saglık durumu cok ıcıme dondum kapandım sankı . kusmak rahatlamak ıstedımCute, 5 yıl olmuş biteli ama sen her kırıntısını hatırlıyorsun? Sende çok derin yara bırakmış. Sanki hala daha etkisindesin gibi geldi bana. Düşünme artık bunları, sanki hala daha içinde kalmış bir şeyler var. Tam bitirememişsin gibi.
kadın hafızası işte bende bazı olayların konuşmalarına kadar giyilen kıyafetten tut yapılan mimiğe kadar hatırlıyorum.. bazen diyorum bir düğme olsa bassam silinse gitse herşey... belki şuan çok mutluyum ama böyle bir anda aklına geliyor ki hafızamın içine sıçayım diyosun :)Cute, 5 yıl olmuş biteli ama sen her kırıntısını hatırlıyorsun? Sende çok derin yara bırakmış. Sanki hala daha etkisindesin gibi geldi bana. Düşünme artık bunları, sanki hala daha içinde kalmış bir şeyler var. Tam bitirememişsin gibi.
onun teyzesıyle annemın dayısının oglu evlıydı, ıkımızde yabancıydık aıleler baskı yapıyordu . bende aılemı dınledım sevdım ama asla asık olmamıstım ona.Ben en başını yani neden erken evlendigini ve severek mi evlendigini merak ettim .onun dışında zaten söylenecek bir şey yok .sen bu sınavı vermişsin .Allah bundan sonrasını daha hayırlı sağlıklı gecirmenizi sağlasin.
günah çıkartıcak olan sen değilsin ki ..yo etkısınde degılım . hatta yazarken unuttugum ekledıgım duzelttıgım yerler oldu. arda yapmak gerek unutmamak gerek aktıf bır kın duymuyorum o zaman ıntıkam almaya calısırım dıye. sadce gunah cıkarmak ıstedım buaraya bu ara bıraz sıkıntı yasıyorum oglumun durumu, aılemın saglık durumu cok ıcıme dondum kapandım sankı . kusmak rahatlamak ıstedım
Anlatman içini dökmen çok iyi, ama tekrar tekrar hafızanda canlanıyor ve sen istemeden beynin yoruluyor. Oğlunun durumunu düşünme, öyle bir babanın yanında büyümektense şimdiki babasının yanında büyümeyi tercih eder ve sana teşekkür eder. Yani şahsen ben olsam öyle yapardım. İçine kapanma, neşeli bir insansın sen, öyle ol. Gerçi bu mevsim dönüşlerinde oluyor bu içe kapanmalar, depresyonlar vb. şeyler. Bunlar geçici şeyler. Üzme kendini. ÖLümden başka herşeye çare var arkadaşım. Zıç içine eskilerinyo etkısınde degılım . hatta yazarken unuttugum ekledıgım duzelttıgım yerler oldu. arda yapmak gerek unutmamak gerek aktıf bır kın duymuyorum o zaman ıntıkam almaya calısırım dıye. sadce gunah cıkarmak ıstedım buaraya bu ara bıraz sıkıntı yasıyorum oglumun durumu, aılemın saglık durumu cok ıcıme dondum kapandım sankı . kusmak rahatlamak ıstedım