- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
cute seninle bir samimiyetimiz oldu bu kk da biliyorsun senin açtığın kadarıyla da seni tanıyorum en azından ama bu şekilde durmadan tazeleyerek eski eşinin yaptıklarını dile getirmen şimdiki eşine biraz haksızlık olmuyor mu..evet anlattığın kadarıyla çok zor zamanlar geçirdin kimsenin haketmediği şeyleri yaşadın ama sen kabul etmesende eski eşini benliğinden çıkaramadın..hırsına yeniliyorsun,ben güzelim bana yapmamalıydı bilincin var aslında bunun sende farkındasın..ama şu an senin gibi güzel bir adamla ve güzel oğlunla kendine ait bir hayatın var..neden durmadan geçmişi deşiyorsun...hayır rahatlıyorsan sen yaz biz okuyalım problem değil ama nedense eski eşinle ilgili bu bilinç takıntın bana yanlış geliyor.yo etkısınde degılım . hatta yazarken unuttugum ekledıgım duzelttıgım yerler oldu. arda yapmak gerek unutmamak gerek aktıf bır kın duymuyorum o zaman ıntıkam almaya calısırım dıye. sadce gunah cıkarmak ıstedım buaraya bu ara bıraz sıkıntı yasıyorum oglumun durumu, aılemın saglık durumu cok ıcıme dondum kapandım sankı . kusmak rahatlamak ıstedım