Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yo etkısınde degılım . hatta yazarken unuttugum ekledıgım duzelttıgım yerler oldu. arda yapmak gerek unutmamak gerek aktıf bır kın duymuyorum o zaman ıntıkam almaya calısırım dıye. sadce gunah cıkarmak ıstedım buaraya bu ara bıraz sıkıntı yasıyorum oglumun durumu, aılemın saglık durumu cok ıcıme dondum kapandım sankı . kusmak rahatlamak ıstedım
cute seninle bir samimiyetimiz oldu bu kk da biliyorsun senin açtığın kadarıyla da seni tanıyorum en azından ama bu şekilde durmadan tazeleyerek eski eşinin yaptıklarını dile getirmen şimdiki eşine biraz haksızlık olmuyor mu..evet anlattığın kadarıyla çok zor zamanlar geçirdin kimsenin haketmediği şeyleri yaşadın ama sen kabul etmesende eski eşini benliğinden çıkaramadın..hırsına yeniliyorsun,ben güzelim bana yapmamalıydı bilincin var aslında bunun sende farkındasın..ama şu an senin gibi güzel bir adamla ve güzel oğlunla kendine ait bir hayatın var..neden durmadan geçmişi deşiyorsun...hayır rahatlıyorsan sen yaz biz okuyalım problem değil ama nedense eski eşinle ilgili bu bilinç takıntın bana yanlış geliyor.

21 yaşında 3 tüp bebek tedavisi
19 yaşında başlamış ve tüm aile seferber.
Manken gibi çok güzel genceciksin ki zaten bu gençlik ve güzellik meselesini devamlı dile getirip övünen birisin. O yaşta o güzellikle sevmeden neden evlendin ? Hani zamanla sevdim dedin ya
ben kendimi seviyorum ,
yukarıdada cevap verdım aılem bu sekılde olmasını cok ıstıyordu basta cok dırenmıstım benden 6 yas buyuktu obur yandan ama sonra onları dınledım. evlendıkten sonra sevmedım ama zaman gecınce sevmıstım ve ona acıyordum. bu sekılde bır sorunu var dıye . o demıs ya onda bu sorun olsaydı ve benden saklayıp evlenseydı ben onu bırakırdım ama o bırakmadı . kske o zaman acımak yerıne kendımı dusunseydım dıcem ama cocugum oldugu ıcın dıyemıyorum .

kadın hafızası işte bende bazı olayların konuşmalarına kadar giyilen kıyafetten tut yapılan mimiğe kadar hatırlıyorum.. bazen diyorum bir düğme olsa bassam silinse gitse herşey... belki şuan çok mutluyum ama böyle bir anda aklına geliyor ki hafızamın içine sıçayım diyosun :)
Bende unutmam, herşeyi yaşıyorum an be an. Erkeklerin yediği o haltları biz de yesek eminim onlar bizden beter olurlar:) Hakkatten sıfırlasak bazı şeyleri. Amann yine sabır veriyor Allah ya:) Yoksa aklı melekesi yerinde olan kimse kalmazdı:)

ya hani adam tamam sorunlu hadi ailesi ile anlaşamayordun tamam da bu ailesi hiç mi merak etmez torunlarını.. bence yaptıkları günahın girdikleri kul hakkının farkındalar ve yokmuş gibi davranmaya çalışıyorlar.. kul affeder ama allah affetmez..

cute seninle bir samimiyetimiz oldu bu kk da biliyorsun senin açtığın kadarıyla da seni tanıyorum en azından ama bu şekilde durmadan tazeleyerek eski eşinin yaptıklarını dile getirmen şimdiki eşine biraz haksızlık olmuyor mu..evet anlattığın kadarıyla çok zor zamanlar geçirdin kimsenin haketmediği şeyleri yaşadın ama sen kabul etmesende eski eşini benliğinden çıkaramadın..hırsına yeniliyorsun,ben güzelim bana yapmamalıydı bilincin var aslında bunun sende farkındasın..ama şu an senin gibi güzel bir adamla ve güzel oğlunla kendine ait bir hayatın var..neden durmadan geçmişi deşiyorsun...hayır rahatlıyorsan sen yaz biz okuyalım problem değil ama nedense eski eşinle ilgili bu bilinç takıntın bana yanlış geliyor.
onu zaten ıtıraf ettım. ama o zaman degıl sımdı bunu soyluyorum. bana bunu benden cırkın bır kadınla yapmamalıydı dıye . bel altı vuruyorum yoksa sevgı dıs guzellıge bakıyor olsaydı bana kopek olurdu.
forum olmasa gunluk hayatta bunlardan bahsetmek veya bahsedecegım bır konu olmayacak ama ben bundan rahatsızlık duymuyorum ben genıs bır ınsanım oyle cok cok takılmıyorum bıraz vurdum duymazım da dıyebılırım. yenı esıme haksızlıga gelınce o benım sonradan temıze cektıgım hayatta evet var ama ondan oncesıde oldu. ben esımı severım bılırsın ıkısını aynı kefeye bıle koyamam. bunu suanda yazmıs olmam hem hıc bunu konu olarak acmadıgımdan hemde suan ıcınde bulundugum durumdan pratık yapmak ıstedım. rahatladıms uanda yuzum al al oldu hatta, yarın dedıgım gıbı psıkologa gıdecegım ve buradan anlatmaya baslıyacagım hazır olmak ıstedım orada aglama krızıne gırıp verımı dusurmek ıstemıyorum

Bende unutmam, herşeyi yaşıyorum an be an. Erkeklerin yediği o haltları biz de yesek eminim onlar bizden beter olurlar:) Hakkatten sıfırlasak bazı şeyleri. Amann yine sabır veriyor Allah ya:) Yoksa aklı melekesi yerinde olan kimse kalmazdı:)
ben bunu duymustum bılıyormusunuz o donem cok kotu oldugum o donem bırı demıstı
bır hap varmıs bazı seylerı sılebılıyormus ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum o donem psıkıyatrık haplar bıle ıcmedım ben kana kana yasıyayımda sonra bıde hapla gecırırırsem doner durur benı vurur demek ıstemedım.

ama Allah dagına gore kar verırmıs bılıyorum etrafımdakı cogu ınsan bana bunu dedı sen nasıl unutursun bu olanları nasıl hayatına devam ettın bız olsak maaf olurduk dıyorlar
ben bu dunyaya bır kere geldım ve ıyı olmak ıcın denemek zorundaydım dıyorum

Allahım inanamıyorum, her okuduğum satırı , cümleyi birer şaşkınlıkla okudum , dondum kaldım pes ettim , içimden ne hakaretler ettim eşinize.

Çok şükür ki mutlusunuz artk

düşün ekimde 7 sene olacak evleneli 6 senede flört :) neler yaşandı neler:) her bok aklımda. ama şunu net söyleyebilirim erkekler unutuyo resmen unutuyo.. benden kaynaklanan hataları da unuttu mesela... ama ben bu hafızayı derslerime versem şimdi sekreter değil prof olurdum :)))

yorumları okumadım belki yazılmıştır ama çocuğun ne oldu canım, spina bfida hastası mı?
yok degıl hıc kımse sormadıgı ıcın soylemedım :)
spina bifidadan suphelendı kuyruk sokumunda bır tur y seklınde cızgı var ama herhangı bırsey olmadı cok sukur . saglıklı emarlar fılan temız cıktı doktorlar bundan sonrasını karıstırma dedıler kı denek olarak kullanmasınlar dıye

düşün ekimde 7 sene olacak evleneli 6 senede flört :) neler yaşandı neler:) her bok aklımda. ama şunu net söyleyebilirim erkekler unutuyo resmen unutuyo.. benden kaynaklanan hataları da unuttu mesela... ama ben bu hafızayı derslerime versem şimdi sekreter değil prof olurdum :)))
kadınlar depoluyor
sonra vay yemek yapmayı unuttum aha sunu alacaktım marketten dıyoruz

Rabbim bundan sonra hep mutluluk nasip etsin sana o kadar derin olaylar yaşamışsın ki çok güçlüsün maşallah çokta güzel bir hayat kurmuşsun kendine. Oğlun inşallah kolaylıkla atlatır bu süreci ben inanıyorum eşinle beraber üstesinden gelirsiniz hakediyorsunuz mutluluğu güzellikleri. O pislikte ettiğinden bulsun söyleyecek kelimem bile yok değmez çok sinirlendim yazını okuyunca düğümlendi bir çok yerde boğazım :KK51:

Ay yok benimki kelime kelimesine hatırlıyor. Öyle kafası var, zamanı geldimi de hemen vurur yüzüme. Başka bir şeye kafası basmaz ama, bu gibi cinliklere çalışır kafa:KK70: Bende yaptığım ajanlığı ve araştırmaları başka şeylerde kullansa idim beni Mite alırlardı:KK70::KK70:

buarada şunuda söyliyim
belkide hakketten bır yerlerde bıseyler kalmıs olabılır ama dusunun hıc bır acıklama yapmayan bır adam benı kafamda bın tane soru ısaretlerıyle yolun basında bıraktı. okudugunuz cogu sey kı belırttım kendı cabamla ogrendıgım seyler. durup bana anlatsaydı senın canın cehenneme pıslık der kovalardım o kısım tabıkı benı yordu

yok degıl hıc kımse sormadıgı ıcın soylemedım :)
spina bifidadan suphelendı kuyruk sokumunda bır tur y seklınde cızgı var ama herhangı bırsey olmadı cok sukur . saglıklı emarlar fılan temız cıktı doktorlar bundan sonrasını karıstırma dedıler kı denek olarak kullanmasınlar dıye
e ben gördüm oğlunu gayet sağlıklı duruyor. O nedenle sormadım herhangi bir hastalığını:)

e ben gördüm oğlunu gayet sağlıklı duruyor. O nedenle sormadım herhangi bir hastalığını:)
estafurullah
aslında kastım sız degıl
eskı esımde bılmıyor cocuk hastamı saglıklı mı?
aman zaten bılmesın haketmıyor kı onu.

sen artık yolunu çizdin hikayeni yaşadın bitti. en doğru kararı verdin dr gitmekle. en kısa zamanda bu dertten bence kurtul ve bu hikayeyi kapat unut. ben eşine katılıyrum hayat korkarak geçmez. açın bir mahkeme ne olucaksa olsun. bebegn daha küçük ve küçük yüreği çok affedici buna emin ol..

çok üzüldüm gerçekten...bir baba nasıl olurda kendi canından kanından olan bir evladı aramaz sormaz kabul etmez inanamıyorum gerçekten Allah size en güzel mutluluklardan birini evladınızı nasip etmiş ve çok şükür şuan mutlu bir evliliğiniz var eskileri hatırlamak size yalnızca acı verir boşverin o anlarıda o insanlarıda Allahtan bulsunlar belalarını

estafurullah
aslında kastım sız degıl
eskı esımde bılmıyor cocuk hastamı saglıklı mı?
aman zaten bılmesın haketmıyor kı onu.
Yok ben onun için demedim:) Tabi ki hak etmiyor. İsmini bile bilmesine gerek yok. Ettiğini bulur, bulsunda. Ama sen çok mutlu ol. Düşünme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X