- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımcute merhaba
daha önce sana hiç yazma şansm olmadı ama bir çok konuda yorumunu gördüm
ben de izmirde yaşıyorum
inan sana yaşatılanlar için çok üzgünüm. çok etkilendim sabah sabah
yaşadıklarını hak ettiğini hiç düşünmüyorum
oğlun umarım bu iğrenç varlığın gerçek babası(yani biyolojik olarak) olduğunu hiç öğrenmez.(hoş böyle söylesem de eninde sonunda gerçekleri anlatacaksın oğluna)
bir de o adam zeliha denilen kadınla evlendi mi?
psikiyatırın var mı bilmiyorum ama gittiğim psikiyatırı önerebilirim bu arada
eyvah benı tanıyormusun yoksa?yüzleştin bitti, inşallah bu detayları kafandan atarsın hatırlamazsın kötü anılarını
kimsenin ahı kimseye kalmaz
bu arada eski nickin gülencim miydi?
hayır hayır yarın soylemeyecegız. zaten soylersek bıle burada soylemeyı dusunmuyorum . belkı basbasa bır tatıle gıderız belkı esım gelır ama benım yarın kı gorusmem tek . ve ılk gorusme daha yolun basındayım.
öyle degıl tam olarak. tedavı oldugumuz hastane kalbur ustu bır yerdı asagı yukarı butun herseyın oldu bıttısı bır daıre parasına ısaret edıyordu.dedıgım gıbı cok fazla alternatıf yontem denedık son tedavıde bır , ılk tedavıyı bız ıkıncıyı aılesı 3. benım aılem karsılamıstı. hamılelık takıplerımıde aynı hastanede yaptırdıgımız ıcın oldukca maddı yuku vardı ama x5 onun degıl. mafya ıslerıne karısmıs dedım ya onun. hatta o aracla ben hamılelık kontrollerıne gıttım sarsmasın benı dıye. ama bılmıyordum belkıde kurcalamalıydım bılmıyorum. evımız kıra degıldı buarada babamın verdıgı evdı hatat suanda o evde oturuyorum.cute, adamin x5 i var, kadinlari gezdiriyor ama tup bebek masraflarini bile senin ailen mi karsiladi, ev kiranizi filan anlamamdm?
cocugu istemedigi icin masraflara karismiyor muydu ?
Ah cute cok cok zor....
peki oglun sana eski kocani hatirlatmiyor mu
ne bilim bir durusu
bir kasi gozu....gelmiyor mu gozunun onune arada
cok zor olmali
yok tanımıyorum :)eyvah benı tanıyormusun yoksa?
katılıyorumannelik o kadar farklı ve güçlü bir duygu ki çocuğun düşmanına da benzese nefret ettiğin kişiye de benzese hatta onun kopyası olsa adı bile o olsa boş...
o evlat öyle bir canla seviliyor ki öyle güçlü bir duyguyla seviliyor ki en güzel suret onun güzel yüzü hareketleri duruşu oluyor
Evet o benım canımyok tanımıyorum :)
buramıydı başka forummu hatırlayamadım evliliği buşekilde biten bir arkadaş vardı
bu kadar tesadüf olamaz dedim