- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya adam defoldu gitti. Oğlu zaten gerçek babasını cutenin şimdiki eşi biliyoroğlunuda mı görmüyor hadi sevgisi bitti tamamda evladı...
Aynısı aklımdan geçti.zaten bir çok konuda ben cutenin hayat hikayesini okudum biliyorum yani o yüzden konuyu tam okumadım.cute yıllar geçmiş üzeriinden ,sen başka biriyle evlisin ve mutlusun,hatta yeni bir bebek istiyorsunuz..
şimdi durup dururken neden bu eskileri hatırlamalar,ayrıntılarına kadar???
Aynısı aklımdan geçti.zaten bir çok konuda ben cutenin hayat hikayesini okudum biliyorum yani o yüzden konuyu tam okumadım.
Sen o rezilden kurtulmussun esin ve çocuğun ile mutlusun geçmişe sünger çekme vakti çoktan gelmiş.
Burada o adama küfür beddua hakaret yağdırsak da geçmişini değiştiremeyecegiz sadece sen her anını yeniden yaşamış olacaksın.
Ben bunları düşünerek yaşadığını sanmıyorum. Buaralar oğluna biyolojik babasını söylemeyi düşünüyorlar o nedenle hatırladığını düşünüyorum.katılıyorum.sanki hala dün gibi yaşıyor olanı biteni.
üzerinden onca zaman geçmiş ama acısı hala içinde belli ki.
tabii ki kolay unutulacak bişey değil ama buna mecbur artık
bunları düşünerek yaşanmaz ki
aynen. bazen yok saymak lazım. beddua ederek bile hatırlayıp acı çekeriz...Aynısı aklımdan geçti.zaten bir çok konuda ben cutenin hayat hikayesini okudum biliyorum yani o yüzden konuyu tam okumadım.
Sen o rezilden kurtulmussun esin ve çocuğun ile mutlusun geçmişe sünger çekme vakti çoktan gelmiş.
Burada o adama küfür beddua hakaret yağdırsak da geçmişini değiştiremeyecegiz sadece sen her anını yeniden yaşamış olacaksın.