- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 40
Yok sadekahvecım ben tanımıyorumSanirim yeni eside aldatti ve siteyi terketti konu sahibi öyle hatırlıyorumbenneyanginlargordum KudrAlobar falan belki daha iyi bilir
İfşa olduğu için gitti sanırım.Sanirim yeni eside aldatti ve siteyi terketti konu sahibi öyle hatırlıyorumbenneyanginlargordum KudrAlobar falan belki daha iyi bilir
Aaa ifşa mı oldu?İfşa olduğu için gitti sanırım.
Güzel mesaj canimYok sadekahvecım ben tanımıyorum
Aldatan herkesı Allah belasını versin bu da mesajım olsun
Biraz fazla detay vermisti ifsa olmaktan korktu sanırım ama ifşa oldu mu bilmiyorum. Uyelik iptali istemişti hatta ama hala açık gözüküyor sadece 1 yıl olmus o girmeyeli.İfşa olduğu için gitti sanırım.
Biraz fazla detay vermisti ifsa olmaktan korktu sanırım ama ifşa oldu mu bilmiyorum. Uyelik iptali istemişti hatta ama hala açık gözüküyor sadece 1 yıl olmus o girmeyeli.
Ben öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim uzun zaman geçti üzerinden.Aaa ifşa mı oldu?
Eşinin aldatma olayından konu açtı ve muhtemelen affetti o akşam da üyeliği kapattı diye biliyordum ben...
Aaa gerçekten mi? Konu sahibini eskilerden tanırım, çok da muhabbetimiz olmuştu. Mutluluğu 2. eşinde bulmuştu, üzüldüm.Sanirim yeni eside aldatti ve siteyi terketti konu sahibi öyle hatırlıyorumbenneyanginlargordum KudrAlobar falan belki daha iyi bilir
Evet ifşa oldu üye. O yüzden gittiBen öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim uzun zaman geçti üzerinden.
Malesef. Ben kolay kolay hatirlamam isimleri bellidir aklimda 3-5kisidir sadece ama onu da unutmadim. Iyi biriydi hikayesiyle birlikte.Aaa gerçekten mi? Konu sahibini eskilerden tanırım, çok da muhabbetimiz olmuştu. Mutluluğu 2. eşinde bulmuştu, üzüldüm.
Ay neden ifsa ettiler ki ya.Evet ifşa oldu üye. O yüzden gitti
Ben de böyle hatırlıyorumAaa ifşa mı oldu?
Eşinin aldatma olayından konu açtı ve muhtemelen affetti o akşam da üyeliği kapattı diye biliyordum ben...
Seviyorlar ifşa etmeyiz bunu bir kaç üye daha yaşadı. Kimi gitti kimi kaldı. Bana yapılsa direk dava açarım. Anonim olunan yerde kiişnini kimlik bilgilerini ifşalamanın suçu varAy neden ifsa ettiler ki ya.
Ben ifsa olmak istemiyorum uzatmayin vs tarzi bir seyler diyordu. Ustune ustune gene ifsa mi ettiler
Muhtemelen affetti de.Ben de böyle hatırlıyorum
Yani ifşa olmaktan korktu onlar bulabilir deyip her şeyi sildirmek istedi ama bana pek inandirici gelmemişti. Birçok kişi de böyle dusundu. Galiba affedeceği için uzaklaşmak istedi.
Tabi canim haklisin. Zaten kendi ismiyle cismiyle bilinmek istese kendi adina soyadına alir uyeligi ya da fotosunu koyar. Kadin o kadar dedi uzatmayin diye ayip valla.Seviyorlar ifşa etmeyiz bunu bir kaç üye daha yaşadı. Kimi gitti kimi kaldı. Bana yapılsa direk dava açarım. Anonim olunan yerde kiişnini kimlik bilgilerini ifşalamanın suçu var
Malesef buranın en büyük problemi buMuhtemelen affetti de.
Konuda da yazmıştım, herkes aldatmayı silip atmak zorunda değil.
Kimi böyle yaşayabilir, bu onu ne gurursuz yapar ne bir şey.
Sadece kendine eziyettir diye, çok büyük baskı vardı konuda ve aksi olunca gitti bence.
Bizzat şahit olduğum biri daha varç resmen kızı ifşa ettilerç sonra da güzelsin çirkğnsin muhabbetine girdilerTabi canim haklisin. Zaten kendi ismiyle cismiyle bilinmek istese kendi adina soyadına alir uyeligi ya da fotosunu koyar. Kadin o kadar dedi uzatmayin diye ayip valla.
Koca koca kadinlar hic olacak is değil.
Bunu da hatırlıyorum ben çok igrenctiBizzat şahit olduğum biri daha varç resmen kızı ifşa ettilerç sonra da güzelsin çirkğnsin muhabbetine girdiler
Şimdi kim kim diye soran çıkmaz inşallahBunu da hatırlıyorum ben çok igrencti
Ama çok eskiden burda albümü vardı kendi hamilelik fotolarını atmıstı. Hatırlıyorum bu üyeyi. Hatta çocuğu 2.eşini babası biliyorduTabi canim haklisin. Zaten kendi ismiyle cismiyle bilinmek istese kendi adina soyadına alir uyeligi ya da fotosunu koyar. Kadin o kadar dedi uzatmayin diye ayip valla.
Koca koca kadinlar hic olacak is değil.